BANARI SI INTERDICTII

Creat de pharaonu75, Decembrie 17, 2010, 12:13:52 PM

« precedentul - următorul »

alvo

nu inteleg Dle "albine",va rog sa detaliati!
"e porunca de la centru,
contra inculpatului
ca sa-l aresteze pentru
siguranta statului?"
e o gluma,nu?

D006

orbanstefan64:
"eu am fost vreo 8 ani in germania acolo am fost super democratic"

dupa atitudinea de supermoderator pe care o adopti aici, inclin sa cred ca in germania ai fost incantat de:
"implementarea democratiei naziste in tarile europei".
daca considerati ca a modera inseamna a arata "bulanul" celor care isi exprima o opinie divergenta cu a voastra, va inselati.
si pe stuparitul textul era "daca aia intrat in casa mea". daca chiar esta casa voastra incuiati usa, trageti obloanele si aveti permisiunea sa faceti si sex in grup.
nu prea inteleg cum tot dispar probele care ii incrimineaza pe userii indisciplinati.
pe stuparitul topicul pt care am fost exclus a disparut. asemeni topicul lui maximus care l-a atacat pe moderator cu cele doua rase de matci pe care le producea.
pe apiardeal topicul "nedumerire" a disparut cand am fost exclus. topicul care va motiveaza ca l-ati exclus pe andrei a disparut.
de ce nu-i lasati pe oameni sa se convinga ca andrei este idiot, cristi x este tampit.
de ce secretarul de partid trebuie sa spuna ca sunt tampit si restul trebuie sa creada, fara macar a ma cunoaste.
poate unii se intreaba ce m-a gasit sa-l apar pe andrei. cu andrei am avut chiar si un mic incident pe forum. atitudinea mea nu are nimic legat de persoana lui andrei. atitudinea mea este legata de un principiu. daca maine ar fi "prietenul" valter, reactia mea ar fi aceiasi.
"atat timp cat o pesoana nu are dreptul sa se apere, nu aveti dreptul sa o loviti"

ceia ce au facut unii pe topicul asta, asta a fost.
cu o imaginatie mai metaforica il vad pe andrei legat de maini si in fata mea vin unii sa-l loveasca.

filip, pozitia ta este singura ffff aproape de pozitia unui  moderator, dar ori nu ai timp sa citesti cu atenti ce scriu eu, ori nu poti iesii din curentul impus de "romy".
sondajul pe care l-ai facut sugereaza ca eu as declara ca forumul este condus dictatorial. opinia mea este ca nu exista nici democratie absoluta, dar nici dictatura absoluta. daca chiar doreai sa vezi opinia membrilor intrebarea putea sa fie: "considerati ca moderatorii au reactii partinitoare si subiective"; "care dintre ei au calitatile unui moderator?"

cum ar putea sa fie un forum, macar la fel de democratic ca acesta:

- administrator domeniu:
http://www.youtube.com/watch?v=IkCXtMHCUTc
- administrator:
http://www.youtube.com/watch?v=xEQZ6hsrMlc&feature=related
- super moderator:
http://www.youtube.com/watch?v=KU2JcPaTtO8&feature=BF&playnext=1&list=QL&index=3
- global moderator:
http://www.youtube.com/watch?v=IJOuoyoMhj8

si userul ideal:
http://www.youtube.com/watch?v=RiTCd4HeNrg&feature=fvsr

albine

Recomandarea era pentru   AndreiRN
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

D006

Citat din: romikele din Martie 06, 2011, 08:00:08 PM
Mai flacai viteji, cristi x si alvo, confundati forumul cu haznaua proprie.
Recomand echipei de moderare sa va ofere o vacanta de 10 zile, in cel mai pur si democratic mod!!!

asa da democratie. dupa fapta si rasplata. vedeti baieti ca se poate?
nenea misu, daca esti mata asa darnic astazi poate le recomanzi si locatia:
burj al arab - dubai, apartament prezidential, all inclusive. pt deplasare la bussiness class.

filip

Cristi x,ai dreptul sa faci un sondaj cum  vrei tu in privinta moderatorilor.
Din fericire unii apicultori spun parerille pe privat pentru a nu da apa la moara.
Daca sondajul tau spune ca deciziile luate de mine sunt gresite,atunci renunt a mai fi MODERATOR.
Asa e corect?
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

orbanstefan64

cristi x
si pe stuparitul textul era "daca aia intrat in casa mea". daca chiar esta casa voastra incuiati usa, trageti obloanele si aveti permisiunea sa faceti si sex in grup..........cristi x este..........
:nod: :nod: :nod:

bravo!!!!!!   extraordinar de democratic

orbanstefan64

alvo
PS:de cand nu mai posteaza AndreiRN,parca,parca,atmosfera e mai searbada!(nu pe Apiardeal)

da .pentru unii asa este  :nod: :nod:

alvo

*
    *
    * Mesaje postate: 1992
    *
          o Yahoo Instant Messenger - mihairoman56
    *
          o Vezi Profilul
          o Linux pentru toți
          o Adresa de email
          o Mesaj Personal (Offline)

Re: BANARI SI INTERDICTII
« Răspuns #118 : Azi la 08:00:08 »

* Citat

Recomand echipei de moderare sa va ofere o vacanta de 10 zile, in cel mai pur si democratic mod!!!
credeam ca puteati sa va depasiti conditia de provincial mediocru si sa nu aduceti in public cuvinte din vocabularuil folosit in familie!
m-am inselat!
inainte de a ma bana,va rog sa raspundeti la o intrebare:
de ce Dvstra si celalalt detinator Daewo,dupa ce l-ati plimbat,il improscati cu noroi?
nu v-a platit cat ati sperat Dvstra?
ati primit mustrari si ordine ulterioare?

orbanstefan64

Citat din: romikele din Martie 06, 2011, 08:00:08 PM
eu cred ca dupa limbajul,, democratic,, folosit merita mai mult 

alvo

deci,Dle Roman,care este adevarata Dvstra FATA?
-cea afisata in fata lui Bog,cand va gudurati ptr a fi bagat in seama si erati fituit>
-cea de sofer personal a lui Andrei,cand il carati cu Cielo la Janese?
-cand "taiati' microfonul,pardon macaroana  pe Apiardeal ca un micut Fuhrer?

flavius

oi, oi, viata mea...asta ca s-o dau pe manele (desi nu ma dau in vant dupa ele...)...fratilor-cumnatilor (expreia ii apartine unui scriitor pitestean post-belic, Vlad Musatescu, mare hatru de felul lui, si care mie imi place la nebunie...), atatea orgolii si intepaturi (ca suntem pe forum de apicultura doar...) cred ca au o singura explicatie: vremea de afara, care ne tine pe toti departe de stupi si de treaba...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

soadi

Tind sa cred ca nu e greseala de afisaj........AndreiRN nu mai este RESTRICTIONAT. Probabil nici altii.....in situatia lui.
Ii asteptam la.....postat.
Nu la....refulat.  :bravo:

albine

Daca o instanta abilitata ar da dreptate cuiva, cum reactionati cand dumneavoastra a-ti dat alta sentinta ?
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

pharaonu75

Lui Andrei RN i-a expirat interdictia de 90 de zile!
Nu mai are de ce sa fie restrictionat!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Martie 22, 2011, 10:42:54 PM
Lui Andrei RN i-a expirat interdictia de 90 de zile!
Nu mai are de ce sa fie restrictionat!
Arati a tanar adult din primele impresi dar compotamentu tau spune alta poveste.
O fi din cauza unei educati securiste?
Asa scria pe banarea mea 90?
Juri tu pe ce ai mai drag?
Nu ai de loc teama ca cei din jur te vor desconsidera pt astfel de "minciuni mici"?