METODA DE IMPACHETARE PT.IARNA

Creat de emil.oltean, Decembrie 16, 2010, 05:02:11 PM

« precedentul - următorul »

emil.oltean

COMENTATI ACESTA METODA DE IMPACHETARE PENTRU IARNA:

emil.oltean

URMATOAREA...

emil.oltean

emil.oltean

URM...

emil.oltean

URM...

emil.oltean

URM...

emil.oltean

URM...

D006

In manualele de specialitate se numeste "metoda Blinov", dupa numele celui care a expus-o prima oara.

emil.oltean

DAR ACEST SISTEM DE SCINDURA DE ZBOR SIGRATIA ANTISOARECI:

emil.oltean

NA,A INTRAT DE DOUA ORI INTRUCIT D-l DRAGOS A RASPUNS IN ACELASI TIMP CU MINE.

Editat de Pharaonu75: Postarea dubla a fotografiei a fost reparata!

emil.oltean

HAIDETI ,D-LE DRAGOS SPUNETI CEVA SI DESPRE EFICIENTA.V-AM ADMIRAT SI EU SI UNEORI M-AM INSPIRAT DE LA D-VASATRA.ASA CA D-LOR PROFESORI VA ASTEPTAM INVATAMINTELE!

D006

Metoda este foarte buna eu o folosesc de mai multi ani , am iernat inclusiv familii pe doua rame , numai ca eu am folosit diafragme din PFL si dupa diafragme cate o rama plina cu miere astfel incat primavara prin descapacire albinele sa aiba mancare "la botul calului". Cuibul nu se largeste primavara pana cand albinele nu stau si pe ramele de dupa diafragma.

emil.oltean

N-am mai apucat caci m-a prins iarna ,dar,initial am vrut sa confectionez diafragme din lemn de o parte si alta a ramelor cu albine iar dupa diafragme sa ramina polisteirenul.In iarna nu-l rod dar  in primavara le voiconfectiona si monta diafragme din lemn.Acel orificiu din podisor este creat pentru alimentator,dar,totodata poate fi folosit si ca aerisitor.

emil.oltean

Sa nu uit sa mai precizez ca lazile au practicat un geam in fund de 100/150 mm prevazut cu subar  din tabla zincata iar in interior cu plasa.Inca nu am deschis subarul,parca mie frica.Nu am iernat niciodata in fundul gol sau partial.Ma incurajati la aceasta.Nu vor consuma mincare mai multa?

D006

Daca nu ai condens nu e nevoie sa deschizi nimic.