Domnilor

Creat de Guist Ioan, Decembrie 06, 2010, 08:56:22 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

alvo

la mine nu merge!
e directionat atacul doar catre mine!

D006

Pai daca ai coarne.  :hi: :hi: :hi:

alvo

Guist Ioan

Citat din: alvo din Decembrie 07, 2010, 09:06:50 PM
la mine nu merge!
e directionat atacul doar catre mine!

Ba nene ma lasi!!
Pai eu nu sunt in stare s afac nici-o chestie pe computar , mai mult decat sa intru pe net si sa scriu sau sa caut incetuc si anevoie cate o informatie si mata ma acuzi de hekareala? Ca ca esti cel putin haios.Inca recurg pt chestiuni mai "grele " la fetele mele si ...ma incarci cu chestii de care as fi ca sa zic asa , mandru.
Cat despre "atacuri" la Forum.Doamne da...ce va mai place.Numai ca... sa subestimati voluntar inteleptciunea si mintea deschisa a userilor din acest forum e ...patetic.
Astazi avui vizita de la un prieten castigat pe net.Am avut o zi plina.Belsugata ca sa zic asa.Omul e deschis si volubil.Am luat tot ce am putut ca si informatie de la Dansul.Si acu sunt cu tolba plina la rumegat in fapt de seara.
Ce vreu sa zic? Ca eu ma ocup cu adunatul de prieteni si culesul de informatie d epe acest net.Chiar nu am interese obscure (nu vand si nu reprezin vre-o firma) si nu m aocup de  cioace.

Cum am scris la inceput.Nu inteleg de ce sunt terfelit pe acest forum.In afara de o inertie, in afara de un curent anti Guist, nu gasesc...motivul
Nu montez cozi de pruna in apicultura.Nu am asociatie concurenta.NU sunt altceva decat un membru cu drepturi egale pe acest forum ca orice membru.
Deci.Dumneavoastra luati informatia d epe un forum oarecare, si aplicati aici o discreditare a unui forumist oarecare.
Sunt (repet) un user al Apiardeal ca si toti ceilalti.De unde pana unde ati hotarat sa ma "tavaliti"? Teoretic, toti cei ce au avut postari cu atac la adresa mea trebuia s afie banati.Nu am injurat, nu am iesit din topic, nu am adus acuzatii pe acest forum.
Pe aceiasi politica dusa aici, un user Apiareal ce este de alta credinta,orientare politica,suporter de echipa .etc etc p ealte forumuri. trebuie injosit la scena deschisa pe forumul Apiardeal.

Asta e nedumerirea mea.
Sanatate

Guist Ioan

Va faceti ca nu intelegeti.
Andrei, unde e democratia mult ...laudata? Unde e libertatea? Adica libertate sa fie , mai putin pentru ...un neica nimeni?
Libertate stirba Domnilor!Stangu'n dreptul Domnilor.
Gratuit. Inca o data ...Gratuit! Ca daca saream cu un singur cuvan...din "tipare", era motivat.Asa, gatuit un membru cu drepturi depline, este pus la zid in numele ...libertatii de opinie mult trambitate.

Pare rau asta e realitatea.Si vad ca nimeni nu o schimba.
Sanatate

alvo

nu te mai lamenta!
ia ezemplu de la seful tau!
"Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !"m.bog-opere alese volumul I si ultimul
ai spus ca nu ai facut tu atacul ca nu te pricepi!
te cred!
dar poti sa spui tu acum,aici ca nu ai cunostinta de acest atac?

Guist Ioan

Constient ca raspunsul meu poate fi luat in deradere, despicat si ... restalmacit, eu il postez.

Detaliati si pentru mine ce se numeste"atac".Chiar nu pricep la ce va reveriti.Este vorba de o chichita tehnica? sau ce anume?
Sanatate

alvo

INTREABA-i pe bog si pe ionita!

Guist Ioan

Am intrebat aici.
Deoarece aici sunt pus la zid.gratuit.
Aici sa mi e raspunda.De ce si cu ce motiv.
Sunt acuzat si vad ca motivul est eun asa numit atac.ce-o mai fisi ala.
Copilarii.
Masca.
Sanatate

alvo

deci nu raspunzi:
da sau nu!
acum ai posibilitatea sa demonstrezi daca ce trambitezi e gargara sau realitate
si daca geme libertatea-n tine,democratia da p'afara iar iubirea de aproape este crezul tau calauzitor,ia-o pas,pas pe stuparitul,adica clik,clik,si debaneaza pe toti care i-ai banat pe viata sau le-ati sters conturile!
cereti-va scuze public pe cele doua forumuri ptr marlaniile postate la adresa lui pharaon si romikele,care au venit spre voi cu inima deschisa si cu propuneri de pace si i-ati primit cu paru!
la fel si fata de filip pe care ionita il declara "ignorant"

alvo

Guist,Guist! si tacerea este un raspuns!
deci este un atac informatic asupra forumului Apiardeal, din partea voastra,atac de care ai cunostinta!

alvo

ca daca nu ar fi adevarat,tu un om cu urmatorul crez:"A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte",ai raspunde raspicat,sus si tare,ca un crestin ,"NU ESTE ADEVARAT!'

Guist Ioan

Se pare ca am ramas la povesti cu cine nu trebuie.
Eu am expus problema.Voi doar o suciiti.Faceti si desfaceti.Comploturi si inchipuiri.
Ma depaseste.Nu pot ...purta o astfel de ...apmestecatura.
E pre comlicat pentru mine.
Sunt lamurit...beton
Sanatate

Guist Ioan

Citat din: alvo din Decembrie 08, 2010, 12:36:17 AM
ca daca nu ar fi adevarat,tu un om cu urmatorul crez:"A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte",ai raspunde raspicat,sus si tare,ca un crestin ,"NU ESTE ADEVARAT!'

Nu am habar!!! helau?? Ce sa fie ...neadevarat? Un atac cu bulgari de zapada?? UN atac chimic? un atac de cord??
Ce sa neg daca nu stiu...cu ce se mananca?
Ce s-a intamplat? A cazut netul? a cazut cineva din pat??
Ce s aneg ?ce sa aprob ??!!!
Sanatate