Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Ioan Olaru

Si asa distractia continua la fel ca si acum un an , si va continua deacum mult inainte .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

pad3

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 15, 2014, 05:08:36 PM
Pai ati spus cat dureaza , sau care e castigul , eu am inceput cu 2 roi nu mai mari de 3 rame , acum am 12 nuclee si arata destul de bine chiar daca am si 2 pe o rama ,
ai inceput cu 2*3 adik 6 rame acum ai 12 cate doi pe rama (!!!  =)) =)) ) adik tot 6 . la ce castig te refereai? ca ai ceva ladoaie prin gradina ?  :nono:
somnul ratiunii naste monstri

Jimmy2011

Nu inteleg de ce sunt "inchinate" acestui topic nu mai putin de 243 de pagini!..e incredibil.Sunteti oameni care cresteti albine, cu experienta in apicultura, nu inteleg de de consumati resurse pentru a citi si analiza tampeniile unui om (Ursu) care bate campii.
Dragi incepatori in apicultura,raspunsuriile la toate dilemele si intrebariile voastre le gasiti in literatura de specialitate, iar daca nu gasiti raspunsuri acolo,cu siguranta veti gasi la apicultorii cu experienta de pe acest forum (si slava domnului avem).
Lasati-l dracului pe Ursu cu stupul lui cu tot, asta de 3 ani nu face o lingura de miere. Mai ganditi-va.

Sa auzim de bine. %%-
Ce este mai dulce si mai dulce decat mierea?...Otetul gratis...

oroles

Face miere, dar sunt sigur ca face putina. O da mai scump decat piata, si culmea, are cumparatori. Se respecta regula economiei de piata: cu cat e mai rara, cu atat e mai ieftina. :=))  Stiu asta de la informatorii mei. :P
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

SPYKAL

oroles

Citat din: SPYKAL din Februarie 16, 2014, 04:50:09 PM
Asta parca nu prea mai avea....albina. De unde o fi importat-o? Ia priviti aici :D :D :D :P :P :P

Cum plm? 1:29 "Din 10 a facut 60" Mai ceva ca fat frumos cresc stupii Ursu!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

cristipep

Fratilor nu ati uitat de Ursu asta??????????? Va bantuie rau , voi faceti cum fac aia la tv cu Bianca si toti retardatii mondeni. :D

cipriene

eu incep sa am dubii despre cei care inca posteaza pe acest topic.
sincer, daca chiar nu va place stupul si inca postati, aveti matricea defecta, fara suparare
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

Kov iulian

D006

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 15, 2014, 11:37:08 PM
Si asa distractia continua la fel ca si acum un an , si va continua deacum mult inainte .

Ioane , Ioane , ce te faci Ioaneee?  că idolul tău on-line a inventat altă anticameră !!!!!!  Ai bagat banii in extrudat să faci anticamera langa cuib si acum idolul a facut anticamera deasupra si doar din folie . Ioaneee , Ioaneeee  !

cristipep

Masochisti sunteti toti ma ............. =)) :nudie:

D006

bine ca ai tu curul mare .....

petru.atudorei

E
Citat din: oroles din Februarie 16, 2014, 05:05:02 PM
Citat din: SPYKAL din Februarie 16, 2014, 04:50:09 PM
Asta parca nu prea mai avea....albina. De unde o fi importat-o? Ia priviti aici :D :D :DP :P :P

Cum plm? 1:29 "Din 10 a facut 60" Mai ceva ca fat frumos cresc stupii Ursu!

Simplu. Doar ca ursu nu impartaseste tehnologia. Si asta isca multe controverse pe acest topic. Ursu da doar atat cat sa ii faca pe cei incepatori sa ii bage profit in buzunar

cristipep

D006