Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cipriene

profu si prozelitii lui se "hranesc" cu faptul ca le dam atata importanta.
cine deschide topicul si vede atatea postari si vizionari, o sa creada, pe buna dreptate, ca-i ceva de capul lui.
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

Ioan Olaru

Pai ati spus cat dureaza , sau care e castigul , eu am inceput cu 2 roi nu mai mari de 3 rame , acum am 12 nuclee si arata destul de bine chiar daca am si 2 pe o rama , poate sa dureze 3-4 ani plecand un om care habar nare nimic despre apicultura , acesta e sensul , findca normal un apicultor care are sute de stupi nu are nici un motiv sa schimbe ceva findca lui ai este foarte bine si asa  cum stie si castiga destul .
Dar de plictiseala mai arde cate o injuratura sau o critica fara al interesa ceva .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

Bătrânul

Ioan Olaru  Platesti  o lada de bere si te primesc o zi sa tot ridici stupii mei pina schimb fundurile la curatenia de primavata  ca sa simti ce inseamna O singura familie la iesirea din iarna la un stup simplu ....  =D> =D> :welcome:

Vyktor

Citat din: Bătrânul din Februarie 15, 2014, 06:09:03 PM
Ioan Olaru  Platesti  o lada de bere si te primesc o zi sa tot ridici stupii mei pina schimb fundurile la curatenia de primavata  ca sa simti ce inseamna O singura familie la iesirea din iarna la un stup simplu ....  =D> =D> :welcome:

Este posibil ca Ion sa fie mai plapand si sa nu poata sa ridice asa greutate. Poate din aceasta cauza se limiteaza la "familii" pe una sau maxim doua rame. =))

Kov iulian

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 15, 2014, 05:08:36 PM
Pai ati spus cat dureaza , sau care e castigul , eu am inceput cu 2 roi nu mai mari de 3 rame , acum am 12 nuclee si arata destul de bine chiar daca am si 2 pe o rama

Pai unde e meritul lazi si tehnologiei Ursu aici, unu ar putea sa faca asta si in niste roinite facute din carton presat sau OSB .

In general albinele traiesc si se pot inmulti in mod artificial sau natural, doar sa nu le lasi tu sa faca asta, sa le dai pe interior cu ulei ars, sa le pui motorina in hranitor in loc de miere.

Pe bune acum chiar e degeaba subiectul asta, orice argument ai prezenta ti se raspunde doar aiurea.

NiKoN

In momentul in care Ioan va cumpara un nou rand de lazi ursu, voi sti ca mi-am batut gura inutil. Si asta fie ca Ioan este special, fie ca Ursu il sponsorizeaza.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Ioan Olaru

Nu ma sponsorizeaza nimeni totul este un efort pe cont propiu , pot sa iau si alt model de lazi , de exemplu orizontali dar stupul ursu are pret bun .

marius_vfp

pret bun , haha , ma ma , depinde pentru cine , arata-mi tu un sait magazin online cu echipamente stupi si daca gasesti pret mai mare ca lu ursu , iti cumpar eu 10 stupi si ii donez tie.

PS.
zicea cineva pe forum , sunt p..st, dar cand ma uit in jur............
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Ioan Olaru

Va dau  un exemplu : stup vertical 12 rame , 120 ron fara cat fara rame fara colectoare fara fund antivaroua , stup ursu 330 ron pe 18 rame , cu rame gaurite cu 3 colectoare polen , cu fund antivaroua . si bineanteles technologia aferenta pe care se poate adapta , eu sunt multumit .
Sper ca nu ma interziceti ca nu am vrut reclama doar un exemplu de ce sunt eu multumit in comparatie cu alte modele.

dredd

ca tu esti multumit e tot ce conteaza, ioane. nu mai apleca urechea la ce spun carcotasii si da-i `nainte cu "tehnologia". pune totusi un film cu extractia de miere sa vedem si noi si sa ne minunam

oroles

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 15, 2014, 10:03:59 PM
Va dau  un exemplu : stup vertical 12 rame , 120 ron fara cat fara rame fara colectoare fara fund antivaroua , stup ursu 330 ron pe 18 rame , cu rame gaurite cu 3 colectoare polen , cu fund antivaroua . si bineanteles technologia aferenta pe care se poate adapta , eu sunt multumit .
Sper ca nu ma interziceti ca nu am vrut reclama doar un exemplu de ce sunt eu multumit in comparatie cu alte modele.
Ioane, ala de 120 de ron are si cat (ce uiti tu!) si, in plus e din scandura. Nu are placaje dubioase!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

State

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 15, 2014, 09:45:39 PM
pot sa iau si alt model de lazi , de exemplu orizontali dar stupul ursu are pret bun .

Ma Ioane, da-l ma in m***ii ma-s** de urs....cu coada lui cu tot. Pe bune, fa cum iti zic io .

SPYKAL

Citat din: adrian_bz din Februarie 15, 2014, 10:28:35 PM
ca tu esti multumit e tot ce conteaza, ioane. nu mai apleca urechea la ce spun carcotasii si da-i `nainte cu "tehnologia". pune totusi un film cu extractia de miere sa vedem si noi si sa ne minunam
Adriane!!! Ce ai? Ai luat-o razna? Din ce postezi vad ca esti om cu ....scaun la cap. Ce-i aia extractie in ladoaica ....Ursu? Tu nu intelegi ca aia este buna numai pentru inmultire...a ......paduchilor (varooa)..... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) A ajuns topicul asta de....rasu........plansu. Macar de ar invata si cei ce vor sa se apuce de apicultura cat de "retabila" este ladoaica aia. Si eu sunt incepator si investesc dar..... cu cap, iar poliuretanul,zic eu, este (intradevar mai scump chiar decat si ladoaica ursu) cu mult mai rentabil din toate pct de vedere.

dredd

ioan e ca un altlet care alearga la propriu pe aratura prin noroaie. si cand toata lumea ii arata ce frumos e in parc si ce bine i-ar fi sa fuga acolo, el (narodu`) se ambitioneaza sa nu cumva sa calce din greseala pe iarba

SPYKAL

Citat din: adrian_bz din Februarie 15, 2014, 11:26:06 PM
ioan e ca un altlet care alearga la propriu pe aratura prin noroaie. si cand toata lumea ii arata ce frumos e in parc si ce bine i-ar fi sa fuga acolo, el (narodu`) se ambitioneaza sa nu cumva sa calce din greseala pe iarba
....sau alearga de unul singur ca sa ajunga pe......locul doi.... :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: