Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

State

Frigiderul "bio" este ca o selectie naturala intre posesorii de albine. Cat o sa mearga prosteala ? Un an, maxim doi. Cand se vor trezi oamenii la realitate, ursu nu va mai avea nici locul care era odata destinat cozii.

Tot mai multi incepatori viseaza la profituri uriase. Sa viseze.  :) Aseara ma suna cineva sa-mi spuna afacerea secolului. Renunta la animale si gradina, in favoarea albinelor. I-am zis ca-i ok, dar el habar n-are cate picioare are albina...si trebuie mai intai sa invete.
Ce credeti ca mi-a zis ? Ce ma, ti-e frica ? Am gasit eu pe net pe unu care iti arata cum sa le cresti, are filme in care-ti explica ce si cum. A inventat si un stup care e mai bun decat aia obisnuiti.
Ii zic : Asa, si ? Doar nu vrei sa-ti iei.
Pai normal ca-mi iau. Cu albine castig de 7-8 ori mai mult. Investitia e cam mare, dar o amortizez intr-un an. Vand niste pamant si gata, ce mare branza.  :nebun: :nebun: :nebun:

Asa ca....ursu si-a atins scopul. Avea vreun rost sa-i mai zic astuia ca-i bou si pierde o gramada de bani ? Nu, ca pe urma zicea ca sunt parsiv sau mai stiu eu cum, si nu vreau eu sa "se ajunga".
Daca maine apare unu care zice ca se scot bani din praf de caramida, asta va face. Se apuca sa cumpere caramizi si sa le sparga. Orice, numai sa iasa bani.
Cam asa sunt toti, din pacate. Albinele au picat prost, ca sunt la mijloc.

NiKoN

Saptamana aceasta, vizitand un nou magazin apicol, am avut o revelatie. Doi batrani, intrati pentru un borcan de miere si ceva polen, au intrebat daca sunt produse in stupul cu medalii. ))/ In concluzie, schema bio-stup ar prinde si la octogenari, daca ar fi putere... ca pensii sunt!
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

costi82

Ioane daca tot promovezi inventia poate o sa te pune profesorul sa prezinti stupul bio pe alte continente, meleaguri, ca doara nu faci publicitate pe degeaba  :rotfl:
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

Ioan Olaru

Cum pot sa-i spun zahrului cai dulce , daca nu spun cai zahar .
Nu fac nici o reclama , cei care spun despre circulare fac reclama la circulare de ce nu taie cu ferastraul . Da stiu ar face reclame la ferstraie .
Doar va prezint un model de stup si modul de lucru cu el .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

Kov iulian

Prezentati-ne si avantajele migrari pe acel stup.

Il laudati ca e bun, aratati-ne cum e bun cum ne ajuta, ce obtinem in plus.
Poti tine si avea grija de o familie de albine si intr-un butoi de plastic, de ce as creste o familei intr-un butoi de palstic?

Chiar nu va dati seama in ce pozitie sunteti?

Domnul Ursu se comporta ca un Mesia ce afirma pe la toate televiziunile ca va salva apicultura Romaneasca cu conditia sa ii cumparam lazile iar Dumneavoastra sunteti un ucenic.

Demonstrati-ne cu ce veniti in plus de ce am folosi acel stup si tehnologia, faceti o minune altfel sunteti doar niste proroci mincinosi.

cipriene

de ce oare nu ne "potolim" cu stupul asta?
cu atata trafic pe topicul asta lumea chiar o sa creada ca-i ceva de el, sincer
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

cristian bh

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 14, 2014, 05:39:59 PM
Cum pot sa-i spun zahrului cai dulce , daca nu spun cai zahar .
Nu fac nici o reclama , cei care spun despre circulare fac reclama la circulare de ce nu taie cu ferastraul . Da stiu ar face reclame la ferstraie .
Doar va prezint un model de stup si modul de lucru cu el .
Limiteaza-ta la stupul tau ,ala miraculos si lasa sculele la cine se pricepe nu de alta da,...... la stupul tau riscul de intepat vro albina  e direct proportional cu nr  de albine supravietuitoare  ,..........pe cand la scule, lasa pe altul sa zica cate ceva ,............ala care le are!

State

Kov iulian

Citat din: cipriene din Februarie 14, 2014, 10:39:54 PM
de ce oare nu ne "potolim" cu stupul asta?
cu atata trafic pe topicul asta lumea chiar o sa creada ca-i ceva de el, sincer
Multi din cei ce insista aici cu postari in sufletul lor cauta o finalitate a acestei povesti ca sa o poata cataloga ( arhiva ) ca esec sau succes.
Nu pot lasa povestea in coada de peste, fara o finalizare  :rotfl:

Din pacate cei ce promoveaza acesta lada si tehnologie apicola o lungesc ca in serialele alea americane proaste si plictisitoare de mii si zeci de mii de episoade la care se uita femeile si la care doar nepoti afla cum se termina povestea, care moare, care se marita/insoara.

Ursu si ai lui ne tin intentionat in suspans ca sa se joace cu noi si sa pastreze interesul aspura lui.

Cat va ia frate sa veniti cu niste rezultate, 10 ani, sau va lipseste curajul,  sa recunoasteti ?

CitatNu merge frate am fost de buna credinta am vrut sa facem ceva dar nu sa putut asta e... poate pe data vitoare

cipriene

Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

pistol28

De acum inainte aici se vor posta dor "SUCCESURII" :nebun:
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

oroles

Citat din: petru.atudorei din Februarie 11, 2014, 07:00:46 PM
face proteste la minister..nu l-ati vazut cu placarda la gat?
Vezi ca te pune la zid ca e profesor! E "pancarta", nu "placarda"! :=))
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Eduard Rotaru

Citat din: oroles din Februarie 15, 2014, 09:59:00 AM
Citat din: petru.atudorei din Februarie 11, 2014, 07:00:46 PM
face proteste la minister..nu l-ati vazut cu placarda la gat?
Vezi ca te pune la zid ca e profesor! E "pancarta", nu "placarda"! :=))
Uitati-va mai bine ca nu e la niciun minister sau vreo institutie a statului...daca era asa il pazea vreun jandarm sa stea cat mai departe de intrarile institutiilor....o alta vrajeala marca online

State

Orice scara de bloc poate fi "guvern/minister" .  =))  =)) =))

Ursu asta e mai rau decat costreiul. :rusine:

oroles

Judecand dupa aspectul cladirii ar putea fi cladirea Guvernului. Dupa geamul in fata caruia sta as zice ca e undeva in spate, probabil la intrarea femeii de serviciu. :=))
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani