Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

gioni.gigolo

o itrebare pentru domnu nicolae: cat dureaza gestatia la stupi dansului? acum sa-l vedem daca e stupar bun,na :D

Nicolaie Astafoaiei

=D>
Domnu Gioni gestatia ieste decat la capre oi vaci scroafe si iapa .
Stupi sunt albine si se inmultesc prin oua ca gaina rata gasca pirchita si porumbita si toate care au aripe de zburat.
Daca vrei sa afli cat tine gestatia la oua de albina atunci in Manual scrie ca tine 16 zile la regini 21 zile la albini la trantori ceva mai mult .
Poti sa sti ca sant stupar .

marius_vfp

iote ma ca o pus mana pe carte si nu mai pune intrebari idioate :bravo:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 29, 2013, 09:16:58 PM

Si Domnu Dragos a spus dute pe stuparitu dar acesta nu ieste un forum de stuparit de tot ma trimite in alta parte ?
Eu nu am spus sa va duceti nicaieri , am spus ca ... mirositi ....  sa nu spun altfel.

Eduard Rotaru

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 28, 2013, 07:44:47 PM
Aceasta este firma de stupi cu care domnul profesor a lucrat primadata , nu avea dreptul sa faca stupi , voi intreba pe fiul domnului profesor , e posibil sa fi cumparat licenta de productie dar dupa ce aflu detali li voi spune.
Se pare ca doar denumirea firmei este bio stup , nu au licenta de fabricatie pentru stupul Ursu .

Mai usor cu licenta de fabricatie...nu exista asa ceva in cazul Ursu...el are doar dreptul sa traga la raspundere pe cineva care incearca sa ii copieze marca adica "Biostup-Ioan Ursu" si nicidecum modelul in sine de stup...la ora actuala aceasta lada poate fi produsa oriunde fara nici un fel de problema...mai documentati-va un pic legat de dreptul de autor si marci inregistrate si puneti in paralela cu ceea ce are Ursu brevetat.

vranceanul

Nici cei de la Renault n-au facut atatea pretentii cand romanii au facut Dacia. Daca 'camera de tortura si exterminare pt. albine' (cu 6 copartimente) ar fi functionala, da, ar putea sa aiba ceva mici pretentii. 
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Ioan Olaru

Am si eu o nelamurire am vazut ca se vorbeste de diferite rame de exemplu dadant , care este diferenta , probabil ati vazut ramele pe care le am in stupul ursu , ce rame sunt acelea ?
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

D006

Ne-ai distrus cu intrebarea asta !  nu ma asteptam la asa lovitura !   :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:

marius_vfp

domnule olaru ai dat cu branza in fasole , da-o dreaku de treaba , da ce crezi ca rama aia ,carei zici tu rama din stupul ursu o inventat-o tot el , sa taiesti matale mult si bine , rama aia se cheama dadant da-o in branza masii de treaba . de s-ar scula el dadant ..............
poi carei diferenta? =)) =)) diferenta e ca unii mai pun si mana pe carte iar altii doar pe tastatura.
an nou fericit
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

filip

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 31, 2013, 02:34:14 PM
Am si eu o nelamurire am vazut ca se vorbeste de diferite rame de exemplu dadant , care este diferenta , probabil ati vazut ramele pe care le am in stupul ursu , ce rame sunt acelea ?
Ioane,nu are cum sa fie rame Dadant in stupii profesorului URSU.Totusi sa nu ramai surprins daca ramele gasite in stupul profesorului Ursu sunt pana la detaliu rame Dadant 1/1.
Cu intrebarea asta ai facut praf credibilitatea prof Ursu,Dupa o asemene intrebare apare o filmare cu RAMA URSU 100% BIO RAMA
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

tassevasi

Mai  aveti  cuvinte ?........  Vad  ca nu !
  Deci  informatie  exlusiva  URSU ,filme ,lada , expuneri ,s.a.m.d .
   Usor  vor  apare si  rezultatele .
     Mumai bine .

petru.atudorei

era sa cad de pe scaun cand am citit intrebarea. Se pare, parerea mea, ca dl olaru a ramas fara sursa de informatie, de vreme ce "proful Ursu" nu a mai postat filmulete. Si cum cititul e mai greu decat vizionatul... uite si rezultatul:D

Numai bine.

dredd

rama bio, profu bio, profitul bio, prostimea bio...

daca ar fi scos ceva mai multa miere din stupi, n-ar fi ratat momentul si ar fi filmat din toate unghiurile posibile momentul respectiv. dar banii se fac vanzand roisori la pinguinii bio, ca mierea e ieftina en-gros si prostimea bio cumpara la pret mare, ca are eticheta bio.

Eduard Rotaru

Citat din: CiprianBretean din Decembrie 31, 2013, 04:25:24 PM
Ioane, rama Dadant 1/1 are 470/300 mm . Eu daca bine tin minte profu asa spune ca in biostup ramele au alte dimensiuni .
Era sa cumpar si eu un pavilion de la dl Ursu dar noroc cu filmele domnului Dragos ca alt fel ma inpacheta si pe mine profu.

Pavilionul pe care vroiai sa il cumperi il are si acum de vanzare. Bine ca nu l-ai luat pt ca era o mare teapa...acel pavilion a fost luat cu japca/furat de la niste oameni (erau niste evanghelisti parca) care au avut incredere in dl Ursu dandu-il cu titlu de imprumut acum cativa ani...tocmai de aceea acel pavilion nici nu a fost si nici nu va fi inscris in circulatie...La 2 din cele 3 pavilioane nu are numere de inmatriculare...deci...

stefan1

Nu sariti asa pe om!
Poate va surprinde, dar nu sunt rame Dadant! Sunt rame Dadant-Blatt. Niste rame Dadant nu ar incapea in lazile noastre.
Pentru lamurire vedeti aici:
  http://apiardeal.ro/forum-discutii/index.php?topic=2671.msg47933#msg47933

sau aici:
http://www.apiflora.ro/utilaje_apicole/Unelte_utilaje_si_constructii_apicole/Capitolul_1_1.3.htm

Este drept ca Ioan nu stia nici de una nici de alta, dar e scuzabil ca este totusi de curand apicultor.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)