Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Ioan Olaru

A avut cineva zbor de curatire astazi ? daca nu priviti astazi pe blogul personal ce zbor au avut albinutele in a doua zi de craciun , apropo nu voi folosi 5 in 1 este prea complicat pentru expandare .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

tassevasi

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 26, 2013, 05:19:49 PM
apropo nu voi folosi 5 in 1 este prea complicat pentru expandare .

:rotfl: :rotfl:  Hai ca  esti  de  belea !

petru.atudorei

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 26, 2013, 05:19:49 PM
A avut cineva zbor de curatire astazi ? daca nu priviti astazi pe blogul personal ce zbor au avut albinutele in a doua zi de craciun , apropo nu voi folosi 5 in 1 este prea complicat pentru expandare .
La mine albine de o saptamana se bucura de 15 grade zilnic.

Stai ca nu inteleg, nu vei folosi 5in 1. Dar nu folosesti deja?

filip

Petre,Ion s-a oprit la 3in 1.
Greseala mare,calculele la 5 in 1 sunt aproape duble
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Ioan Olaru

Kov iulian

Citat din: filip din Decembrie 26, 2013, 06:01:27 PM
Petre,Ion s-a oprit la 3in 1.

Si eu folosesc 3 in 1 am folosit chiar si 4 in 1 .  :rotfl: :rotfl:

3 sisteme de operare pe un singur calculator  =)) =)) =)) =)) =))

Ioan Olaru

Aveti un simt al umorului cibernetic dar asta e realitatea pana atunci ma bucur pentru zborul de azi si astept iarna care va veni de acum incolo

D006

istodorescu vasile

Florin D.

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 26, 2013, 09:47:06 AM
relativitatea ca un stup mic sa dea miere mai multa ca unul puternic este plauzibila
Nene, trezeste-te!

romikele

Citat din: Florin D. din Decembrie 27, 2013, 03:57:13 AM
Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 26, 2013, 09:47:06 AM
relativitatea ca un stup mic sa dea miere mai multa ca unul puternic este plauzibila
Nene, trezeste-te!

N-are cum, e injectat cu microbul bio-ursu`  :D

D006

Einstein spunea asa :  Diferenta dintre stupiditate si geniu , este ca geniul isi are limite .  De ce vreti voi ca Ioan sa se incadreze in limitele bunului simt ?

petru.atudorei

Dl dragos, dv spuneti ceva intr-un filmulet, un citat dintro carte legat de incepat, cum ca incepatorii cred ca stiu mai mult si vor incerca mereu sa inventeze ceva nou..sau cam asa ceva. Se pare ca dl Ioan a cazut in acest pacat al incepatorilor.

bucovineanu

Daca inteligenta poate fi cuantificata, stupiditatea e nemarginita.

Kov iulian

Citat din: petru.atudorei din Decembrie 27, 2013, 11:20:21 AM
Dl dragos, dv spuneti ceva intr-un filmulet, un citat dintro carte legat de incepat, cum ca incepatorii cred ca stiu mai mult si vor incerca mereu sa inventeze ceva nou..sau cam asa ceva. Se pare ca dl Ioan a cazut in acest pacat al incepatorilor.

Nu e nimic rau sa incerci sa inventezi  ceva nou, idea e insa sa iti duci pana la capat inventia sa o verifici si sa dea rezultate.
Acesta nu e cazul Domnului Ursu si a altora care nu au demonstrat nimic palpabil, de 3 ani o tin din promovare in promovare insa nu ne prezinta si un rezultat, cum ne ajuta acea inventie.

Cam asta e scopul unei inventii sa faca ceva in plus, sa te ajute cumva nu sa te includa intr-un experiment, sa te transforme pe tine si stupina ta intr-un cobai.