Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Citat din: oroles din Decembrie 21, 2013, 10:12:04 PM
Scuze, dar eu nu am inteles mare lucru din ce ai scris! Faptul ca precizezi acelasi lucru de doua ori tradeaza ceva din punct de vedere psihologic... De regula mincinosii procedeaza asa. Asta nu inseamna ca te acuz de ceva!

Teoretic nu a mintit, m-am uitat si eu sa vad daca il prind cu minciunica  :D :D :rotfl:
Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 20, 2013, 05:30:18 PM
Albine care ies din stup pe timpul acesta adica la temperaturi de minus se datoreaza hranei proteice administrate necorespunzator ?

Mai degraba are dreptate colegul...  :rotfl: :rotfl:
Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 21, 2013, 09:03:18 PM
Ce neai traso domnule Olaru ))/

sorinma

Pharaoane asta ai poastat-o?e pacat sa nu fie vizionata...
tampenia anului 2013 in apicultura ursu ioan
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

vranceanul

Are dreptate 'pur si simplu n-e oboseste'  cu 'smecheriile' biostupului, cu sumele enorme care poate sa le produca. Parerea mea este ca ursu e bolnav de PARANOIA . Aceasta boala nu se poate trata. Ps  unul ca el duce in eroare autoritatile de pun taxe pe apicultori. Propun sa fie taxat biostupul ca sa coatem tara di criza   =D>
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Porfy66

Ati sesizat afirmatia, pe care o si repeta de cateva ori, ca intr-un astfel de stup CONSUMUL DE MIERE ESTE ZERO in perioada cand nu exista puiet in stup?!!!!!  Wauuu..   :mad: :nebun: :nebun: :nebun:

oroles

Scuzati-ma, dar nu i-am inteles calculele de la minutul 5:57. Poate le refaceti voi... Incep sa ii contest si calitatile de matematician. El spune ca obtine de la o lada 600 de lei zilnic (echivalentul a 1 kg de polen). Inmulteste 1kg cu 3 (numarul de stupi) si cu 600 (pretul) si ii da cat poti scoate intr-o luna... Cum plm? (Scuzati expresia!) El spune ca intr-o luna scoti 1800 Ron.... Dupa calculele mele ar fi astfel: 3 familii X 1kg (productia lui  Ursu de polen pe zi) X 30 de zile X 600 = 54000 Wuaaauuu! Acum dau fuga si scot banii din banca si ii bag in biostup.  ))/

PS: In zona mea, de la o stupina cu 20 de stupi se scoate cca 400 de grame de polen pe zi! Atentie! De la toata stupina...

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

sorinma

Pai nu ai vazut ce greu a gasit stupu in care a adunat polenul din ceilalti? Matematician...nu stapaneste adumarea si ai pretenti la inmultire
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu

Mihai Sergiu

60 de lei probabil si oricum este exagerat pretul.
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

vranceanul

Oroles hai sa facem putina matematica (nu model ursu  :) ) deci:
1 kg polen/stup/ zi (6 fam.in stup) x 31 zile = 31 kg x 7 luni (217zile)= 6727 kg x 600 lei kg = 40362 roni / stup.     Vedeti cum pierdem noi cu laditele noastre?  =))  sa dam fuga sa prindem rand la ladoaie  =)) =))
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

oroles

O mica analiza de discurs:
"Dar pe biostup dragilor, nu pe lazile pe care le aveti voi..."
"Numai biostupul face..."
"Biostupul va bate toate recordurile..."
"Ne aflam in fata unui moment istoric in ce priveste apicultura..."

Deci nu mai conteaza baza melifera. Trebuie sa ai biostupul!

Concluzie: Filmele profesorului sunt ca discursurile lui Fidel Castro: lungi si proaste!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

davcosti

:nono: La minutul 7.55: "Cu doi,trei stupi în familie îți asiguri venitul pe tot anul!"
Vindem Stupii și cumpărăm trei Biostupi și-am rezolvat problema! :rotfl:
Ponta-impozitează-i pe 'ăștia cu Biostupi și-ai rezolvat problema! =))
http://davcosti.sunphoto.ro/ Tot timpul învățăm!

orbanstefan64

pina la urma sipcile de la placa activa is antifurt sau nu  :uimit:

sorinma

Daaa,si asta a hotarat atunci pe loc la filmare se pare.

filip

Daca consumul e ZERO pe timpul iernii.De ce erau turtele deasupra ramelor la impachetarea de iarna?
Eu inteleg asa"Zero consum miere pe timpul iernii,tot consumul e inlocuitori de miere"
Prosteala asa cu X kg de polen colectate ,e pentru fraieri.Un stup are nevoie pe parcursul unui an de zeci de kg de polen pentru uz propriu.
Profesorul e exact ca tiganul"Un tigan a redus portia de fan in fiecare zi,aproape de zero.Intr-o zi moare calul .Tiganu suparat zice"acum si-o gasit sa moara ,gata invatat sa nu mai manance fan  ""
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

istodorescu vasile

Citat din: orbanstefan64 din Decembrie 22, 2013, 11:46:51 AM
pina la urma sipcile de la placa activa is antifurt sau nu  :uimit:
da da , antifurt ca ala de vrea sa fure stupu nu poate sa infunde urdinisul cu un burete. eu zic ca antifurt e gabaritul excesiv de mare al lazii.

filip

Aici gasiti consumul unui stup intr-un an,90kg miere si 30 kg polen inmultiti cu 6 fam pe stup...............

http://apicultura.3x.ro/api.html
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)