Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

yulian

I'm sexy and I know it  :hippo:

istodorescu vasile

Citat din: yulian din Decembrie 18, 2013, 10:29:04 PM
I'm sexy and I know it  :hippo:
vine mos craciun si va aduce alte  ,, descoperiri senzationale ,, in apicultura!  =)) =)) =)) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

bio

..la cita hrana proteica, le administra nea ursu stupilor proprii  in ultimile filme,...... acum, cred ca este foarte ocupat sa-si adune roiurile din pom . =))

yulian

Citat din: bio din Decembrie 19, 2013, 11:32:04 AM
..la cita hrana proteica, le administra nea ursu stupilor proprii  in ultimile filme,...... acum, cred ca este foarte ocupat sa-si adune roiurile din pom . =))
Mai degraba a patentat bio-prinderea bio-roiului de prin tufe...sau cum sa scuturi bio-roiul de pe bio-creanga si pe urma sa o iei la bio-sanatoasa  :D

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

istodorescu vasile

Citat din: yulian din Decembrie 19, 2013, 12:47:14 PM
Citat din: bio din Decembrie 19, 2013, 11:32:04 AM
Mai degraba a patentat bio-prinderea bio-roiului de prin tufe...sau cum sa scuturi bio-roiul de pe bio-creanga si pe urma sa o iei la bio-sanatoasa  :D
pina si iulica cel care tinea camera a ramas surprins de tehnica mentorului. =)) =))

oroles

Daca aveti rabdare sa ascultati e bine! O sa vedeti cu cati ministri a vorbit si ce persoana importanta este...  ))/

A se vedea sigla TVR Cultural. Astia de la TVR se compromit fara sa isi dea seama... Profesorul pozeaza in geniu neinteles!

Persona non grata
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

PricopArthur

Din pacate, spune si multe adevaruri.
Miere multă şi inimă curată!

costi82

Citat din: PricopArthur din Decembrie 20, 2013, 01:27:18 PM

legat de politicieni, un mare DA!
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

oroles

Citat din: PricopArthur din Decembrie 20, 2013, 01:27:18 PM

Spune si multe prostii. De exepmplu despre examenul de titularizare din scoli... Daca lasau cei de la USL sistemul de la PDL era vai de capul nostru. Trebuia sa te milogesti si ploconesti la un director pentru post. Nu conta cat de competent esti. Sistemul examenului national de titularizare  e bun. 

Multe nu le contest. Stim cum sunt numiti directorii.

Acum, nu vreau sa cad si eu in patimile "profului online" dar am sa va povestesc cum "s-a ajuns Admonitei" politician de top... Era inscris in organizatia de tineret a PNL (TNL). Anual, cei care faceau parte din organizatiile de tineret isi alegeau conducatorii sau liderii organizatiei. Ca sa fii membru trebuia sa platesti o cotizatie catre partid, care era echivalentul a cat sa te distrezi o noapte in club. Majoritatea tinerilor nu isi plateau... Gaseau alte intrebuintari banilor. Cand tinerii liberali se duceau sa isi aleaga liderii, la intrare primeau biletele "X-ulescu ti-a platit cotizatia de membru. Stii cu cine votezi!" Adomnitei era unul dintre finantatori. Pe la sedinte nu facea nimic altceva decat sa stea picior peste picior si sa fumeze un pachet de tigari pe sedinta. Si uite asa a fost propulsat in topul politicienilor. Ca el multi asemenea!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Ioan Olaru

Albine care ies din stup pe timpul acesta adica la temperaturi de minus se datoreaza hranei proteice administrate necorespunzator ?
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

mape 48-petru manea

Mai degraba ies din cauza unor boli---in orice caz ceva nu este in regula . Nu ai postat de cevatimp -ai fost plecat in SUA ?

Stefan Madalin

oroles , cu ce nu esti deacord din ceea ce spune Profu in acest filmulet ?
Dupa mine este mult mai stresant sistemul actual , cu filmatu doar la examen , decat daca ar fi camera de filmat pe intreaga perioada a anului .  Am multi prieteni si neamuri care au copii la gradinite si scoli unde ii pot monitoriza la orice ora doresc .

Ioan Olaru

Citat din: mape 48-petru manea din Decembrie 20, 2013, 05:54:29 PM
Mai degraba ies din cauza unor boli---in orice caz ceva nu este in regula . Nu ai postat de cevatimp -ai fost plecat in SUA ?

NU nu am fost nicaieri nu am timp de asa ceva lucrez si eu ca multi alti , deci albinele pot avea o boala , acele albine nu au fost tratate impotriva varozei ci li sa pus doar benzi de mavrivol ajunge acele benzi ? oricum am vazut albina cu limba scoasa e posibil sa nu aiba hrana ?
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

istodorescu vasile

daca ies din stup pe temperaturi cu minus , este vorba aproape sigur de nosemoza. asta datorita hranei de proasta calitate ce le incarca sistemul digestiv in exces. daca le-a fost administrata la aceasta data hrana proteica, vor face diaree masiv si e posibil sa dispara intrega familie pina in primavara. in caz ca este insuficienta hrana sau este de proasta calitate  la aceasta data se administreaza hrana ce nu contine polen sau inlocuitori de polen. proteina se administreaza dupa aparitia puietului , in a doua jumatate a lunii februarie dupa un zbor de curatire.