Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

NiKoN

Cred ca locul  tau nu este printre noi! Nu ne putem ridica la nivelul tau, fapta pentru care ai putea sa ne dai in judecata. Cat despre produsele stupului bio, tine-ti departe copila de mierea bunicului. El si iarna le da turte cu polen, mai mult face productie in decembrie, cand in natura apar doar flori de gheata! Daca nu are scrupule cu propria nepoata, noi nu ne asteptam la un comportament mai parintesc.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

im0rtel

Domnule Nikon , daca imi permiteti , lasati-ma pe mine sa decid unde imi este locul. Multumesc .

vranceanul

Este o idee, dar ca sa poti paria 'contra curentului' trebuie sa ai o baza solida. In ceia ce priveste 'justitia' cred ca n-are locul aici. ps. un indemn : fiindca santem pe un forum apicol, hai sa discutam despre experienta apicola, sa lasam contrarile neproductive.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

istodorescu vasile

Citat din: im0rtel din Decembrie 11, 2013, 07:05:07 PM
Domnule Vranceanu , un principiu de piata spune ca atunci cand vezi o mare de oameni pariind pro , tu sa pariezi contra curentului. Este o idee care nu m-a dezamagit niciodata pana acum. 

Din tot ce am discutat pana aici ideea este in continuare viabila.

Va rog sa nu ma mai denumiti " urmasul ursului " . Ma flatati.
faci pipi contra vintului si nu te uzi  ,esti tare! faci pe avocatul pe un forum dedicat apiculturii. esti tare! daca ai sti si ceva apicultura ai fi genial! eu iti pun o intrebare desi nu ma astept sa raspunzi fiindca ti-au mai pus si altii si ai driblat un raspuns; daca majoritatea ii spun unui individ ca e beat in mod normal respectivul merge la culcare. dumneata daca toti iti spun ca bati cimpii  in mod normal ar trebui sa te retragi din discutie, daca tot consideri ca toti sint impotriva asteptarilor dumneatale, ca oricum ei nu vor pleca din aceasta discutie fiindca  sint acasa la ei si nu cred ca vor ceda.

im0rtel

domnule istodorescu , uitati ca in discutie au mai intrat si altii care au o parere diferita de cea a corului. acei oameni care spun ca stupul ursu nu este "sicriul online" au fost repede expulzati exact cu acelasi argument pe care incercati sa il folositi impotriva mea. din punctul meu de vedere are loc toata lumea in discutie . din punctul dvs de vedere numai cine canta ca dvs. uitati de asta consider ca gresiti.
cata apicultura stiu eu este treaba mea domnule istodorescu iar cand am spus ca nu tin nici o parte oricum nu s-a inteles. daca nu sunt cu voi sunt impotriva voastra. nu ma asteptam sa se inteleaga altceva desi eu chiar am spus ca mentalitatea asta e gresita.
Cine cedeaza cine nu cedeaza... ma credeti cand va spun ca nu ma intereseaza?
Nu am nici cea mai mica dorinta sa fiu avocatul nimanui.
Eu incerc sa va arat ca ursul nu e chiar atat de negru precum corul il face sa arate. Daca nu o fac eu nu o face nimeni si asta mi se pare o greseala.

istodorescu vasile

Citat din: im0rtel din Decembrie 11, 2013, 07:30:40 PM
. Daca nu o fac eu nu o face nimeni si asta mi se pare o greseala.
pai atunci cum te numesti daca nu avocatul lui  ursu! corul asta despre care spui ca este impotriva lui ursu , sint oameni multi dintre ei , apicultori cu o vasta experienta, care cistiga bani din apicultura cu multa truda.  oamenii astia muncesc pe cimpuri in timp ce altii merg pe litoral , in statiuni, iar ei din dragoste pentru albine fac adevarate sacrificii, si iti garantez ca nu vor ceda asa de usor , sa stea pe margini si sa privesaca cum un sarlatan vinde vrajeli de 2 lei la niste tineri care ar vrea sa invete apicultura. daca ai fi de buna credinta , si ai stii cit de putina apicultura , ai vedea realitatea . eu sit din celalalt capat al tarii si nu am alte interese insa nu pot sa stau si sa privesc la cite aberatii vinde acest individ la oameni de buna credinta.

im0rtel

Domnule istodorescu , nici eu nu am nici un interes. Aratati-mi ce avocat apara pe cineva fara bani si pe o caruta de ocari ? M-ati putea denumi avocatul diavolului dar daca nu castig nimic din asta nu imi trebuie. Oamenii acestia de care imi vorbiti , razboinicii apiculturii , eroii neamului  , de ce sunt ei viteji din fata monitorului si cand unul ca mine ii indeamna sa se ia la tranta cu ursu in tribunale nu misca un deget ci se fac ca nu aud ? cum poti tu ca revoltat peste masura sa nu faci nimic daca vezi nedreptatea in fata ochilor?  Asta ma deranjeaza pe mine. Ipocrizia asta.  Daca razboinicii apiculturii , cu mic cu mare au iesit pe plaiurile internetului sa rapuna ursul sarlatan , cum se face ca dupa ce inchid calculatorul au glasul mic mic mic si nu fac absolut nimic sperand ca ceva din cer sa vina si sa le rezove probleme cu o persoana cat se poate de fizica?

sorinnel

im0rtel, spune-i lu' taticu sa aiba grija ce mai inventeaza, ca la fel cum a dat-o in bara cu invatamantu' , o s-o dea in bara si cu gainariile ce le face acum. Si apropo: la anu cum o sa ierneze? 10 in unu? =)) Cand a inventat ladoaia minune avea si el familii de albine (nu incapeau mai mult de 2 -3 familii intr-o ladoaie). De cand a inceput sa o foloseasca, se pare ca a ajuns de la familii de albine, la roisori, care incap cate 5 intr-o ladoaie  =)) :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)). Si inca ceva: transmite salutarile din partea mea lu' taticu Ursu:  :finger: :finger: :finger: =)) =)) =)) =))
Sorin Pop

istodorescu vasile

timpul va rezolva si aceasta problema. oamenii nu merg in instanta datorita situatiei financiare. daca nu esti direct afectat nu pleci in tribunale sa demasti un escroc , dar poti sa strigi cu voce tare .    nu as discuta acest subiect daca nu as vedea cite aberatii spune acest individ. 

im0rtel

domnule sorinnel : aveti numarul dumnealui pe internet . daca doriti sa ii transmiteti salutari o puteti face personal.

domnule istodorescu : scuza cu situatia financiara e plictisitoare de acum. Adica nu va gasiti 20 sa puneti mana de la mana sa platiti un avocat ?

Un afectat face plangerea si 20 de sponsori.

Chiar vrem sa facem ceva sau gasim scuze la tot pasul?

sorinnel

L-au dat deja in judecata alti, nu trebuie sa o facem si noi. Cei care posteaza pe acest forum nu fac altceva decat sa deschida ochii celor care nu vad marea teapa pe care vrea sa le-o traga Ursu.
Sorin Pop

istodorescu vasile

d-le imortel   nu mai continui aceasta discutie . daca aveti ceva nelamuriri pe probleme de apicultura va stau la dispozitie si raspund la orice intrebare strict pe probleme apicole. poate sinteti interesat sa invatati si alta tehnologie apicola in afara de tehnologia ursu pe care banuiesc ca o cunoasteti de vreme ce o aparati cu atita inversunare.

im0rtel

domnule istodorescu , am inteles.

Domnule sorinnel , asa numiti dvs zidul asta al plangerii intru inutilitate ? deschidere de ochi ?

sorinnel

da, o numesc deschidere de ochi. Zidul apare cand Ursu incearca sa-si promoveze ladoiul chiar si in acest topic (prin dumneata de exemplu daca nu cumva esti chiar Ursu in persoana).
Sorin Pop

orbanstefan64

Citat din: im0rtel din Decembrie 11, 2013, 07:15:32 PM
Domnule Nikon , daca imi permiteti , lasati-ma pe mine sa decid unde imi este locul. Multumesc .
locul tau ......decizi tu unde este ?..