Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Eduard Rotaru

Nu iti trebuie scoala pentru a afla locatia unei adrese IP...dar se pare ca e mai greu pentru tine sa intelegi chestii din astea simple...
Mai bine incearca sa te concentrezi pe job-ul tau la Oracle ...posibil sa iti aduca mai mult success...

im0rtel

Domnule Rotaru ce am spus eu si ce ati inteles dvs.

Eu spuneam ca iti trebuie scoala ca sa te numesti cat de cat detectiv. Pentru ca dvs asta incercati acum . Sa o faceti pe sherlock holmes la adresa mea.

Adica eu sunt ala rau si trebuiesc rapus. Tot ce am spus este ca pe baza ideilor care le-ati lansat pana aici despre mine aratati ca nu va pricepeti la detectivism si ar trebui sa va gasiti alt

hobby ca sa nu cadeti in ridicol. Asta incercam sa va sugerez.

bucovineanu

Citat din: im0rtel din Decembrie 11, 2013, 04:23:57 PM
Cine sunt eu este treaba mea. .............
.................... o sa o las mai moale cu meritele lui pentru ca daca nu le mentionez eu nu le mentioneaza nimeni.
FOARTE MULT ADEVAR IN CELE SPUSE MAI SUS.  :smile: Aceasta postare te da de gol. Esti CRISTIAN fiul lui Ursu. Se vede ca ai ramas singurul admirator al lui taticu, dupa cum singur recunosti.
Ma mira faptul ca nimeni din cei carora "le-a pus Dumnezeu mana in cap" odata ce au cumparat "lada minune", nu sare sa ii ia apararea.

im0rtel

Domnule Bucovineanu din respectul care il port pentru dvs va rog sa ma credeti , nu sunt nici ursu, nici fiul lui, cristian.

Eduard Rotaru

S-au saturat multi de escrocheriile lui si in curand va ajunge Ursu sa filmeze din salile de judecata ca nu i-ar mai ajunge timpul si de altceva....

im0rtel

Si daca sta prin salile de judecata... ce ? Oricum o sa le castige si va castiga si procesul cu rotaru senior. Din filmul cu incidentul legea cam e de partea lui. Va spune im0rtelu.

cristian87

nu puteti prosti pe toata lumea pentru mult timp
E evident ca profu e bolnav grav, aberatiile lui in materie de pedagogie l-au dat afara de le catedra :dinti:
de la albine se va cere singur afara cand va da faliment , adica in curand =D>
anul trecut a iernat 2 in unu ca erau prea slabi sa ierneze trei in unu, :rotfl:
acum ierneaza 5 in unu tot de buni ce is  :rotfl:
tot anul a avut turta proteica deasupra sigur ca de tari ce au fost =))
de produs miere a produs mai mult de-o gramada( tot din turta proteica) =))
de inmultit s-a inmultit de sunt lazile stiva in saivan =))
lada aia a tot modificat-o de la o luna la alta de o luat-o dracu
nu cred ca  mai are mare lucru in comun cu primul model ala cu tunele pentru matci
in concluzie ca rusul: din infrangere in infrangere pana la victoria finala =D>
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

bucovineanu

Citat din: im0rtel din Decembrie 11, 2013, 04:56:41 PM
Domnule Bucovineanu din respectul care il port pentru dvs va rog sa ma credeti , nu sunt nici ursu, nici fiul lui, cristian.
Vad ca ai inceput sa ma lauzi. Faci asta in speranta ca ma voi abtine de la comentarii. Din pacate pentru tine, nu tine. Voi continua sa-mi spun parerea ori de cate ori voi considera ca e necesar.

im0rtel

Domnule Bucovineanu , imi doresc sa vad multe comentarii din partea dvs de acum inainte. Am incercat sa ne intelegem ca oamenii si sa va arat ca sunteti in eroare , omeneste.
De laudat nu am de ce sa va laud . in fond nu ne cunoastem si nici nu am invatat apicultura impreuna. doar imi doresc ca un om ca dvs sa nu cada in ridicol facand niste afirmatii nesustinute despre persoana mea.

PS: persoana mea nu este obiectul acestui thread . Va rog sa intelegeti asta.

oroles

Eu zic ca nu prea conteaza cine este, ci mai mult cum gandeste. Vorba cantecului: "Nu conteaza cât de lung am parul /
Important e cât de mult gândesc." Iar cum gandeste el nu e bine de loc...

Varianta 1: Inclin si eu sa cred ca e fiul lui Ursu sau cineva apropiat lui. L-a vazut pe Eduard postand si a zis si el sa posteze sub un pseudonim, pentru a-si spala imaginea.  Cred ca justitia isi va spune cuvantul. Apropo: Se vede o asemanare intre pseudonim (im0rtel) si ideea "nemuririi" mitului Ursu.Varianta 2: O fi vreun pinguin care a investit si care mai crede in valoarea de apicultor a lui Ursu. Acum, ca marturisire, cand voiam sa iau si eu sa incep in ale apiculturii, cand cautam pe net filme despre apicultura dadeam de Ursu. Pentru un incepator, fara mari cunostinte este "seducator". Insa, pe masura ce prinzi experienta iti dai seama cine e Ursu. Slava Domnului! Si la un singur search pe Goagal despre apicultura dai de Ursu (cel mai mare daunator al albinei...ca marime) :D

Cat despre varianta experimentarii la nesfarsit... Poate sa incerce de cate ori vrea. Poate sa faca tot atatea variante de stup Ursu cate incercari a facut Edison pana a reusit sa faca becul. Pacat ca nu are atatea ierni sa le ierneze... :D Chiar se vad cateva asemanari intre personalitatea lui Edison si personalitatea lui Ursu (si asta nu e un compliment!)

Despre acuzatiile aduse moderatorilor si administratorilor... Cred ca sunt nefondate. Pe www.apiardeal.ro -> Video aveti "Lectii prof. Ursu". Deci nu pot fi acuzati de rea intentie sau ca vor sa isi promoveze produsele lor...

PS: Nu exista curs de apicultura la care sa nu se vorbeasca despre Ursu. La capitolul "Asa nu!"
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

im0rtel

Domnule oroles , profesorul ursu nu are nevoie de permisiunea nimanui sa experimenteze , cu atat mai putin a dvs.
Eu abia astept sa vad ce va mai inventa si cum va arata lada in 2014.
Nu cred ca ati inteles dvs despre ce e vorba in problema mea cu adminul jucaus , va recomand sa mai recititi odata.
Daca se vorbeste despre ursu la fiecare curs de apicultura este minunat. Este perfect ! Mare lucru a reusit ursu indiferent de cum se vorbeste !

Dati-mi voie sa va dau un exemplu :

In america daca presedintele te-a sunat sa iti spuna ca esti prost  , emfaza nu e pe ce ti-a spus presedintele ci pe faptul ca ti-a acordat atata importanta incat sa te sune. Ceea ce e lucru mare . La fel si aici , important este ca numele profesorului este spus la fiecare curs nu ce se spune despre el. Nu stiu daca puteti intelege asa ceva.

Eduard Rotaru

Citat din: im0rtel din Decembrie 11, 2013, 05:20:21 PM
Si daca sta prin salile de judecata... ce ? Oricum o sa le castige si va castiga si procesul cu rotaru senior. Din filmul cu incidentul legea cam e de partea lui. Va spune im0rtelu.
Asa cum a castigat si procesele cu Min Invatamantului de a ajus sa i se intocmeasca dosar disciplinar de sute de pagini??!
Vad ca esti prea sigur de faptul ca taticul tau va castigat recursul de la penal...oare a mituit din nou asa cum a facut-o si la civil cand a trebuit sa faca expertiza apicola domnul expert Popescu Ion??

im0rtel

Domnule rotaru acuzatia de mituire este foarte grava si trebuie sa o dovediti , in fata judecatorului in primul rand si in fata mea in al doilea rand. Spun asta pentru ca aceste vorbe mi le adresati mie.

vranceanul

Dovada sigura ca e urmasul ursului
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

im0rtel

Domnule Vranceanu , un principiu de piata spune ca atunci cand vezi o mare de oameni pariind pro , tu sa pariezi contra curentului. Este o idee care nu m-a dezamagit niciodata pana acum. 

Din tot ce am discutat pana aici ideea este in continuare viabila.

Va rog sa nu ma mai denumiti " urmasul ursului " . Ma flatati.