Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

fiug1970

Citat din: bio din Noiembrie 23, 2013, 06:53:36 PM
Citat din: fiug1970 din Noiembrie 23, 2013, 05:19:01 PM
mi-a murit catelul!

..l-a muscat pe nea ursu..?... =))

Nu ai apucat sa ii faci antidot in termen.>?...Sau nu exista antidot la contaminarea cu "on lain-ul"... =))
n-a apucat sa faca cunostinta cu n'ea ursu.n-a pierdut nimic la capitolul asta!!am scris in "chemarea pamantului" ce si cum.l-a chemat d-zeu,fiind prea bun.!

Ioan Olaru

Se pare ca ati tinut foarte mult la acel animal de companie , despartirea de orice finta de care te atasezi este destul de dificila , dar mereu apare un inlocuitor aproape pe masura , in acest caz un catelus dragut.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

fiug1970

D-l Ioan,nu cred,as vrea dar ceva nu ma lasa sa-l inlocuiesc.Vb.pe topicul Chemarea Pamantului,postari non-apicole,daca doriti,nu de alta dar aici pare un ring si nu vreau sa-mi ricoseze f'o directa sa ma faca KO :) :) :thanks:

D006

Cine are cont pe Google+ poate posta comentarii la filmele lui on-line . Acum e momentul sa va spuneti oful si direct pe canalul sau.

Kov iulian

Nu stie multa lume ce e ala google+ .
Daca aveti cont de gmail ( email de la google ) si fiind logat puteti accesa acea functie google+ ( si multe altele )
Google+ e un fel de "facebook"  de la google, in alte tari se foloseste foarte mult in romania mai putin.

Mi se pare ca asta e contul Domniei sale. https://plus.google.com/108822240407546707986/posts

Dar si ca pe facebook daca comentariul este nepotrivit sau persoana nu vrea sa discute se poate bloca sau sterge acel comentariu.

fiug1970

eu am cont pe google+.ce n-am?curiozitate!! :qp:

SPYKAL

Citat din: fiug1970 din Noiembrie 24, 2013, 08:58:37 PM
eu am cont pe google+.ce n-am?curiozitate!! :qp:
=D> =D> =D>  =D> =D> =D> =D> Perfect adevarat. Asta nu merita nici macar o cana de apa. O vorba batraneasca de prin zona noastra spune cam asa..."Ce este de haram (necinstit, nemeritat), de haram se duce". Asa va fi si cu acest individ care a inselat buna credinta a atator OAMENI. Unii spun ca...prostia se plateste. Perfect adevarat!!! Vin si va intreb: INCREDEREA domnilor  este pe gratis? Stima si respect!!!

bucovineanu

Ursu la tv la viata satului acum.

stancu marin

oare este rentabil noul stup cu 5 fam,ce parere aveti?

bucovineanu

Daca o sa citesti topicul de la inceput, o sa afli parerea apicultorilor despre acest stup.

bio

Citat din: stancu marin din Decembrie 08, 2013, 11:22:14 AM
oare este rentabil noul stup cu 5 fam,ce parere aveti?

Aaa.. este foarte rentabil !!..

...rentabil doar  pentru nea ursu ..... =))

Sal Marine,..acum las gluma deoparte .
Nu ti-as recomanda acel model de stup deoarece este greoi in expoloatare. ..iar tehnologia descrisa de nea ursu este falimentara.
In apicultura marile descoperiri s-au cam facut de multi ani... Noi doar sa folosim stupii consacrati.

fiug1970

Daca lada este LADA MINUNE! apicultorul ar trebui sa fie.....HOUDINI!ca doar el scotea porumbei si iepuri de unde nu era nimic!!

SPYKAL

Citat din: bucovineanu din Decembrie 08, 2013, 11:05:59 AM
Ursu la tv la viata satului acum.
Este si normal sa apara la TV. ))/ ))/  :qp:  Acolo unde exista nestiinta....prostia  ESTE LA EA ACASA, iar respectivii fac audienta tocmai din tampeniile debitate de acest individ lipsit de cel mai elementar bun simt. Au habar cei care il invita la diferite emisiuni cu ce se mananca APICULTURA? Stiu ei ca ladoaica aia este buna la momentul acesta doar pt facut focul in soba?!!! Stima si respect pt toti oamenii de buna credinta.

Aurel

Ce bine-mi pare ca am fost inspirat sa nu ma uit.Mi-as fi stricat ziua.Bucovinene,stima si respect! Cred totusi ca nu ai avut ce face astazi....Cand mai faci din astea mai gandestete si la noi.Mai protejeazane :thanks:

orbanstefan64

nu  cred ca is chiar asa de batuti in cap cei de la tvr  sigur ii vb de ceva banuti la cineva mai sus ...habar n am zic si eu  :P