Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Ioan Olaru

Da asa e normal , in rest este un ocean de unde pescuiete cine ce vrea eu am ales acest pestisor si voi vedea daca o sami ajunga pana la mal.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

Kov iulian

Citat din: Ioan Olaru din August 22, 2013, 09:50:51 PM
Da asa e normal , in rest este un ocean de unde pescuiete cine ce vrea eu am ales acest pestisor si voi vedea daca o sami ajunga pana la mal.
Hai sa face un rezumat al lucrurilor pe care le stim pana acum.
Avem o lada si o tehnologie inventata de cineva in trecut, abandonata dupa un timp si preluata de altcineva  care nu are studii avansate in apicultura si se prezinta peste tot ca fiind profesor insa uita sa mentioneze intentionat ca nu e profesor de apicultura si ca lada nu e inventata de Dansul ci este preluata .

De 3-4 ani suntem indemnati sa cumparam aceasta lada insa nu ni se prezinta dovezi ale eficacitati sale impotriva varoa si nici dovezi cum ca ar produce acea mie de euro.

Suntem pe un forum apicol unde apicultori cu ceva ani experienta critica acesta " tehnologie ", curios e ca uni din acei apicultori care critica " tehnologia " si lada nu se au pe bune intre ei, chiar se se mai inteapa uneori pe aici sau in privat, deci nu exista o conspiratie, un grup unit care impiedica marea revelatie a secolului 20  " tehnologia Ursu" care va revolutiona apicultura .

Observam de asemeni ca cei mai infocati aparatori ai " tehnologiei" sunt incepatori in ale apicultori, sunt lipsiti de exeperienta in acest domeniu si totusi lauda lada desi nu au mai lucrat si pe alte lazi  in trecut ca sa poate face o comparatie intre celelalte tehnologii si cea a Domnului Ursu .

Domnule Ion nu vedeti cat de rau arata lucrurile pentru tehnologia Domnul Ursu ?
Pot spune chiar ca singura chestie pe care va puteti baza in promovarea acestei lazi e credinta Dumneavoastra in Domnul Ursu.

Din pacate pentru Dumneavoastra Domnul Ursu e un Profet mincinos, o persoana care e manata doar de interese financiare.

Ioan Olaru

Da asta e acum daca am luato pe un drum gresit , sau poate nu cine stie doar timpul o va arata.

feerary

Chiar aseara m-am uitat la un video, facut la manastire si lazile erau negre de mucegai, chiar si exterior 3cm  deasupra faltului :sad:.
         Poate acele albine erau singura sursa de venit sau una din sursele de venit a manastirii si un nenorocit si-a batut joc de o stupina intreaga si de saracele femei.
         Domnule Ioan, unde este acea performanta si venit care le ofera acest "model de stup" sau "tehnologie"? Haidati sa fim realisti! nu se vede din filmari clar ce familii sunt acolo?! pe 2,3,4 rame fara albina, unu fara matca, alta cu botci de salvare pt ca si-a pierdut matca inexplicabil pt online.
       Mucegaiul este doar inceputul dar peste 1,2 ani, nu ar vrea nici un apicultor sa fie pe langa o stupina "bio" pt ca fa fi un focar de bacterii din cauza mediului perfect care il asigura aceasta tehnologie.
       Daca online nu a rezolvat problema umezelii, nici dv, dle Ioan nu o sa o rezolvati.

pistol28

Sade ursu in deal si urla
i-a  intat o teapa in pula.bip.......

si a trimis vorba la curte
ca el nu mai poate fute.bip...

Vorbe din popor
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

SPYKAL

Citat din: Ioan Olaru din August 22, 2013, 03:05:36 PM
Nu am zis ca am 6 in 1 ci ca as putea ierna astfel , eu am stimulat roi aproximativ cu sirop facut din 20 de kg zahar si vreo 10 kg turte , am procedat astfel dupa cum scrie si in carti si dua cum spune si domnul Ursu , consider ca iarna va fi cruciala , daca trec de iarna voi putea mari stupina considerabil.
Ioane! Din roii pe care tot spui ca i-ai facut cate familii ai r eusit sa obtii si cu cate FAMILII DE PRODUCTIE vei intra in primavara la primul cules masiv? La cat sirop ai bagat in roii aceea le-ai facut analizele de glicemie? Fereasca Domnul sa nu fi dat in........diabet!!! =)) =)) =)) =)) =)) =))

Kov iulian

Citat din: Ioan Olaru din August 23, 2013, 05:38:45 AM
Da asta e acum daca am luat-o pe un drum gresit , sau poate nu cine stie doar timpul o va arata.
Deci pana la urma e o chestie de credinta, o fi ce o fi treaba merge inainte ii pacalim pe fraieri sa cumpere lada la supra pret.
Intreb si eu si eu ca un nestiutor, nu era mai bine ca Dumneavoastra si Domnul Ursu sa cercetati impreuna performantele acestei lazi, apoi cand ajungeti la o concluzie si va stabiliti la un model de lada fix si o tehnologie iesiti pe piata si o promovati?

Asta e lada, si tehnologia, astea sunt performantele 

Ce e tragic e ca sa mai vorbit asta in urma cu ceva timp pe acest topic, insa continuatii cu aberatiile, daca traiam intr-o tara civilizata din est deja intrau astia sa va ia la intrebari

Citat din: Ioan Olaru din August 02, 2013, 08:56:12 PM
Daca o anumita metoda de lucru a dat nastere a monstri ce vina am eu . Cum am mai spus mai e putin si o sa angajati un asasin ca sa ne lichideze doar pentru ca nu va place bordeiu in care crestem albine .
Citat din: adrian_bz din August 02, 2013, 09:05:26 PM
Ne doare-n cot unde cresti tu albinele sau guru. oamenii astia iau atitudine impotriva inselatoriei si a sarlataniei celui care face bani pe spatele naivilor, inselandu-i.
Aceasi lucru il spun si eu, ma doare in cot ca ati luat-o pe un drum gresit sau nu,ca luati teapa sau nu chiar Dumneavoastra ati spus ce performante ati avut anul asta, Domnul Ursu spunea din cate imi aduc minte ca se castiga 1000 de euro .
Citat din: Ioan Olaru din August 02, 2013, 02:06:35 PM
Iar referitor la cantitatea de polen eu zic ca pentru mine 1 kg , si miere 6 kg e ok , restu de miere voi extrage daca va fi cazul
Citat din: Kov iulian din Aprilie 19, 2013, 08:59:48 PM
Aici http://www.dailymotion.com/video/xwc4ud_2-otv-proful-online-27-12-2012_lifestyle#.UXGDJdd6hRQ

La minutul 1:30 ( sau la ora 22 si 10 pe ceasul din imagine)  Diaconescu face un rezumat a calitatilor lazi Domnului URSU iar DOmnul Ursu aproba lucrurile spuse de Diaconescu ca fiind reale .
Diaconescu spune cam asa :
Cu ajutorul lazi Domnului ursu in sistem clasic putem obtine pe an 300 de euro iar daca trecem pe bio vom obtine 1000 de euro .

Ioan Olaru

Eu nu stiu asa cum nu stiu multi apicultori care au luat acest stup ce se va intampla , dar mereu calitatea tine de cumparator ,iar daca nu mai reglezi cam asa ceva observ eu ca se intampla , domnul profesor doreste sa monopolizeze lada , e greu de crezut ca va si reusi asa ceva , eu o sa filmez in continuare mai departe si pentru mine si pentru voi iar daca voi trece 5 ierni sper sa fim sanatosi sa vedem daca mai folosesc lada sau nu , findca intradevar trebuie ani buni pentru a vedea daca stupul e ok.

romikele

Citat din: Ioan Olaru din August 24, 2013, 06:37:26 AM
... trebuie ani buni pentru a vedea daca stupul e ok.

Stupul e  :ok: , tehnologia e fantezistă!  :hi:

Kov iulian

Eu nu stiu asa cum nu stiu multi apicultori care au luat acest stup ce se va intampla ,...
.......eu o sa filmez in continuare mai departe si pentru mine si pentru voi iar daca voi trece 5 ierni sper sa fim sanatosi sa vedem daca mai folosesc lada sau nu , findca intradevar trebuie ani buni pentru a vedea daca stupul e ok.
=)) =)) =)) =))
Asta e unul dintre cele mai tari comentarii, chiar exista astfel de oameni care dau bani  asa aiurea ?
Eu nu cred asta, eu cred ca toti cei ce au cumparat lada au avut in vedere cel putin 2 lucruri a scapa de parazitul varoa fara insecticide si a castiga acele sume fabuloase vehiculate de Domnul Ursu pe la TV.

Va plateste Domnul Ursu ca faceti pe testerul si persoana ce promoveaza lada lui, sau Dumneavoastra il platiti pe Dumnealui  ?

Ati dat bani pe lada sau ati facut-o acasa?
Asta e cel mai tare fan club, platesti o suma de bani pentru stupi, destul de mare apoi petreci ani de zile testand performantele stupului sau incerci sa descoperi noi metode de folosire in speranta ca va fi mai bun ca celelalte.

SPYKAL

Eu nu stiu asa cum nu stiu multi apicultori care au luat acest stup ce se va intampla , dar mereu calitatea tine de cumparator ,iar daca nu mai reglezi cam asa ceva observ eu ca se intampla , domnul profesor doreste sa monopolizeze lada , e greu de crezut ca va si reusi asa ceva , eu o sa filmez in continuare mai departe si pentru mine si pentru voi iar daca voi trece 5 ierni sper sa fim sanatosi sa vedem daca mai folosesc lada sau nu , findca intradevar trebuie ani buni pentru a vedea daca stupul e ok.

Doamne!!! Ocroteste-i pe români!!! Ioane! Cu postarea asta te-ai intrecut pe tine!!! Abia acum am inteles care  este cel mai ...periculos... acarian. Nu varroa din stupi, DE ala scapam cu varachet sau............tehnologia ursu.... =)) =)) =)) dar de voi?????? Constat ca nici macar praful de....FLIT.... nu va potoleste.

cornelioandanciu

Oare ce or fi cacut aia doi care duceau ladoaiele in pastoral la rapita dupa floarea soarelui?O fi scapat juniorul ala din mainile lui taica-su?Sa-i fi fost eu tata, il dezmosteneam instantaneu! =))
Va salut.

Ioan Olaru

Acum una peste alta , voi folosi acea lada dar totusi am nevoie de un raspuns daca ati intalnit ceva de genul care il voi descrie , am gasit pe vreo 5 albine la 2 famili in zona in care marchezi matca niste pete galbene parca ar fi polen dar stau prea fix pe spatele albinei , am citit intr-o carte ca orhidea are obiceiul de a lipi de albina niste particule de polen dar fara ai oferi nimic albinei , mai stiti vreo planta care poate face asa ceva eu banuiesc ca este vorba despre dovleac .

bio

.. =)).. ce dovleac ma Ioane ??

.. =))..ce orhideeie ma Ioane..??

Las-o usor sa nu te auda maestrul tau ca poate ii vine iar vreo ideie..

Uita-te in zona ta de cules si ai sa vezi ceva asemanator cu "Gura Leului" care o mai au oamenii in curti dar este salbatica...am acum un lapsus dar pina diseara imi aduc aminte cum ii spune exact ca a fost si pe o coperta de la Romania Apicola acum vreo 4 ani in urma--

Kov iulian

Citat din: Ioan Olaru din August 24, 2013, 05:16:00 PM
Acum una peste alta , voi folosi acea lada

Daca tot doriti o lada antivaroua testata mai mult de 5 ani se pare cu rezultate de ce nu incercati aceasta lada ?

Eu nu am nimic personal cu Dumneavoastra sau Domnul Ursu dar nu pot sta cu mainile in san cand vad ca cineva promoveaza o lada si o tehnologie netestata, noi toti suntem cumparatori de tehnologie apicola daca nu spunem nimic se apuca toti sa faca asa, promoveaza prin reclame mincinoase tot felul de prostii netestate  si noi ramanem cu bani dati si onoarea de a le testa noi pe propria piele .

Vreti bani nostri, veniti cu produse testate care functioneaza .

stup rotativ