Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Mare e gradina Domnului. La aceasta ora "marele profesor" ia o parte din albine dintr-un nucleu pe 3 rame si o da la unul pe o singura rama. Si acest lucru chiar inaintea valului de frig.

andreiu

Citat din: bucovineanu din Martie 24, 2013, 09:26:02 PM
Iarna trecuta la Covasna Ursu a vorbit cu Basescu, dar nu avea ladoaia la el. Acum a mers cu tot cu lada in speranta ca se va intalni din nou cu presedintele, sa-l faca apicultor.  :smile:

Cele doua personaje au multe puncte comune in ce priveste comportamentul si probabil se mai si inspira unul de la celalalt. Unul se crede buricul politicii iar celalalt buricul apiculturii. Incapatanati si aroganti fac gresala dupa gresala pana cad in derizoriu.]

filip

Albina zburata afara nu sta unde o pune profesorul.Se va intoarce la stupul de unde a fost luata,ba chiar poate omora matca.Scuturarea de albina tanara de pe puiet e cu totul altceva.Dar nu se face acum si nici intr-un caz de la stup cu 4 rame sa dai la unul cu 2 rame.Apoi inca o greseala,la stup anemic ii mai dai si turta sa-l uzezi la maxim.Ori aici e diferenta dintre apicultori.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

istodorescu vasile

discutam noi pe dupa colt despre d'nul ursu si biostupul minune, dar daca se va intilni cu basescu veti vedea din 2014 un vapor  transformat pavilion apicol plin cu lazile minune ce va alerga peste tot  si va culege miere chiar si din valuri atunci veti vedea descoperiri in apicultura

orbanstefan64

mai repede va aduna din vinturi bio ...... =)) =)) =))

andreiu

Citat din: istodorescu vasile din Martie 27, 2013, 08:07:15 PM
discutam noi pe dupa colt despre d'nul ursu si biostupul minune, dar daca se va intilni cu basescu veti vedea din 2014 un vapor  transformat pavilion apicol plin cu lazile minune ce va alerga peste tot  si va culege miere chiar si din valuri atunci veti vedea descoperiri in apicultura

Mai degraba ii vom vedea intr-o lada 2 in 1 plutind la vale.

feerary

am si eu o nelamurire... aici sunt peste 100 de pagini care contesta eficienta stupului si ironia este ca totusi apiardeal promoveaza acest tip de cutie (ladoaie)... bai baieti administratori, treziti-va! cu cat v-a platit ala ca sa ii postati si promovati "naua tehnologie de kk"?!
   propun ca sa ii fie sterse videourile din pagina principala (apiardeal.ro) , sectiunea video- lectii practice!
  Este cineva impotriva? mai intai cred ca de aici tre rezolvata problema( site-ul apiardeal) apoi sa ne ocupam de restul! Salutare!

orbanstefan64

feerary

Citat din: orbanstefan64 din Martie 31, 2013, 02:05:36 PM
idee buna ! :bravo: :bravo: :bravo:
:hi: :hi: :hi:

pai haidati sa facem o contestatie!

sunt incepator in apicultura si am cautat sa ma informez, cand am vazut ca siteul promoveaza pe acest profesor, am zis k este ceva de capu lui dar pana la urma m-am convins. Era cat pe ce sa iau tapa.

romikele

Flacaul tatii, apiardealul nu promoveaza nimic si pe nimeni. Doar prezinta!
Daca aratam doar ce e bun, nu va sti nimeni de ce sa se fereasca... asa ca nimic nu se sterge, totul se discerne!

nicu68

corect,citesti,vizionezi si iei ce crezi ca e mai bine pt stupina ta

cristian bh

Citat din: feerary din Martie 31, 2013, 01:57:57 PM
am si eu o nelamurire... aici sunt peste 100 de pagini care contesta eficienta stupului si ironia este ca totusi apiardeal promoveaza acest tip de cutie (ladoaie)... bai baieti administratori, treziti-va! cu cat v-a platit ala ca sa ii postati si promovati "naua tehnologie de kk"?!
   propun ca sa ii fie sterse videourile din pagina principala (apiardeal.ro) , sectiunea video- lectii practice!
  Este cineva impotriva? mai intai cred ca de aici tre rezolvata problema( site-ul apiardeal) apoi sa ne ocupam de restul! Salutare!

Bine ca nu ai cerut fuziunea cu celalalt forum ,ori ai confundat forumul? :)

cristian87

eu nu zic sa le scoateti dar niste precizari de rigoare nu ar strica
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

istodorescu vasile

parerea mea este ca fie care poate sa aleaga ce crede. nu cred ca ar fi corect sa fie sterse anumite subiecte fiindca atunci desi multe sint aberatii si nu numai la domnul ursu ci si la altii care posteaza diferite subiecte dar din discutii chiar si cei care cunosc mai putin pot sa traga concluziile corecte, si in final cei care posteaza aberatii renunta insa vad ca d,nul ursu continua

D006

Vrem , nu vrem , cu totii il promovam pe on-line . Orice postare sau clip aparut pe orice pagina nu face altceva decat sa-l popularizeze mai mult . Ca e publicitate pozitiva sau negativa tot buna e , important este sa se vorbeasca de el . In ziua in care nu se va mai discuta despre el si clipurile sale vor dispare de pe oriunde atunci se va stinge si fenomunul "ursu".  Pana atunci are clienti suficienti , chiar la Galati un om intreba un producator de lazi daca cumva nu produce lada on-line.
  El are o strategie publicitara foarte bine pusa la punct , inclusiv faza cu furatul albinelor e bagata special pentru a masca esecul sistemului . Inclusiv noi suntem agentii lui publicitari ....