Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

Ai dreptate, de unde dracu cumpar un robinet bio sau inventam si deasta??? :D

prisecarul

nicio grija, profesorul este on-line, sau cel putin unul dintre discipolii lui, iar maine va fi la OSIM!
asa ca poimane vei gasi la el!
=)) =)) :rotfl: :rotfl:
^:)^ ^:)^
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

marian_6777

In primul rand, va salut cu respect, si va felicit pentru bunavointa de a "divulga" secretele, astfel incat cei care doresc sa aibe de unde invata. Chiar daca dorinta mea de a creste aceste fiinte scumpe este mai veche, nu am reusit inca din lipsa timpului si a altor probleme. Anul acesta vreau sa incep si eu aceasta activitate, iar alegerea mea este stupul Dadant pe 12 rame si cat 1/2 cu 10 rame pentru a elimina gratia Hanneman.
   Personal cred ca acest model de stup, (Ursu), nu aduce absolut nici un avantaj. Eu chiar nu inteleg ideea de a introduce mai multe familii in aceeasi casa. De ce sa deranjez mai multe familii daca vreau sa intervin la una singura. Daca o familie este afectata de o boala nu vor fi toate contaminate? Ca si constructie totul se complica, iar simplitatea in constructie si folosinta la acest model  nu exista.
   Acum va rog sa ma scuzati de oftopicul din inceput si incheiere ^:)^ ...., pur si simplu iubesc acest forum, citesc zilnic pe el, aaaa... inca ceva... am descoperit ca nu sunteti asa cum va credeam eu in mod gresit, adica secretosi precum pescarii :) , si nu mai fiti rautaciosi cu cei care au un anumit idol.. se v-or convinge pe pielea lor ca au gresit.
   Acum ma pregatesc sa incasez... :rotfl:
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

vranceanul

Salutare Marian, bine ai venit in randul ''rautaciosilor'' 'glumeam' vezi tu, aici nu-i vorba de a fi rautaciosi,ci de faptul ca PROSTIA odata lansata se propaga ca undele radio, si unde atinge un cap cu ''anticamera'' gata se instaleaza si incepe sa lastareasca. Noi cautam sa rupem acesti lastari pana nui prea tarziu. Adepti ai prostiei se gasesc, [vezi Bivolaru cu yoga], sau in gradina apicultorilor [mdel Ursu impreuna cu prozelitii]. Cat priveste modelul de stup, e o alegere buna [si eu merg pe acelasi model]..  :hi:
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

cristipep

Acum am descoperit cum lucreaza albinele in stupul bio ................. intradevar .........

RazvanTi

Citat din: marian_6777 din Februarie 15, 2013, 01:03:58 PM
... Anul acesta vreau sa incep si eu aceasta activitate, iar alegerea mea este stupul Dadant pe 12 rame si cat 1/2 cu 10 rame pentru a elimina gratia Hanneman.
   ....
BUEEEI aci e vorba de stupu' BIO! ce cauti tu aci cu Dadantzi de-astia sau cum le zice?  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

si acu ontopic: iete asea astepti mierea sa curga pe furtunel:
http://apibio.ro/Videoteca/item/photos/20/SB2HAKYG7U4Y/Asteapta-sa-adune-mierea

=)) =)) =)) =))
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

cristipep

mosunick

Citat din: cristipep din Februarie 15, 2013, 03:37:53 PM
Acum am descoperit cum lucreaza albinele in stupul bio ................. intradevar .........

Da' boccelutzele is autorizate Bio?
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bio

Citat din: mosunick din Februarie 16, 2013, 11:55:33 AM
Citat din: cristipep din Februarie 15, 2013, 03:37:53 PM

Da' boccelutzele is autorizate Bio?

..cred ca sunt inregistrate si la O.S.I.M.... =))

cristipep

Bio Honey

Buna seara
Vrea sa ma apuc de apicultura si cred ca o sa cumpar petru inceput doi stupi de la profesorul Ursu.
Sau sa cumpar alt model de stup ,nu sunt hotarat.
Voi ce spuneti?
"Dacă albinele ar dispărea, omenirea ar mai exista încă 4 ani."    Albert Einstein

http://www.youtube.com/user/BioHoneyBeeFarm/videos?flow=grid&view=1

elvis

Citat din: Bio Honey din Februarie 16, 2013, 05:28:04 PM
Buna seara
Vrea sa ma apuc de apicultura si cred ca o sa cumpar petru inceput doi stupi de la profesorul Ursu.
Sau sa cumpar alt model de stup ,nu sunt hotarat.
Voi ce spuneti?
=)) =)) =)) =)) =)) =)) poti sa iei de la ursu sau poti sa te lasi de apicultura e totuna sau poate ne testezi :cool:
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

Bio Honey

Chiar vb serios. Am cictit aicea ca multi nu sunt de acord cu acel stup nu inteleg de ce. Spuneti si niste motive de ce nu este bun acel stup. Pe mine ma convins profesorul si as vrea sa il incerc.
"Dacă albinele ar dispărea, omenirea ar mai exista încă 4 ani."    Albert Einstein

http://www.youtube.com/user/BioHoneyBeeFarm/videos?flow=grid&view=1

prisecarul

daca citeai cu atentie, gaseai raspunsurile la tot ce te intereseaza!
asa ca,.............. pierdere de timp!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

mape 48-petru manea

ai spus bine "multi nu sunt de acord cu acest stup "si totusi vrei sa cumperi 2 stupi minune ---atunci de ce mai intrebi --cumpara