Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

O idee faina , la asta nu m-am gandit  :D

marius_vfp

dragose dragose , ma faci sa rad mereu , :nudie: gangbang apicol sau bukkake apicol mie tot una  :hippo:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

andrei nicusor

pai de aia sa lauda el cu 3in1 (tre fam intro lada),cand se dezvolta alea le face 4in1,si a,m,d.Si dupa aia vine si 1000 de euroi :yes:

Mihai Sergiu

Cum a calculat si a ajuns la suma de 1000 euro pe an /lada? Eram la colindat si nu am avut "oportunitatea" sa il ascult :) mai ales pe 0 tv
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

uve

Domnule Dragos2006 ,excrocheriile sunt foarte greu de combatut cu dovezi .Unii au promis in campania electorala 20.000 de euro ,altii pensii municipale , altii 3000 de locuri de munca ...! Ce dovezi s-ar fi putut aduce impotriva lor ? Firave ...si fara priza la public ! A trage un semnal de alarma mi se pare un gest nobil . Intr-o vreme era la moda afacerea cu melci . Foarte tentanta !Trebuia sa cumperi reproducatorii si materialele de la ei la preturi astronomice.Ei garantau marea si sarea .Prezentau si model de contract .La finalul acestuia scria :litigiile se vor solutiona la tribunalul X din Belgrad !Am tras semnale de alarma ! Cine a incercat "afacerea" a luat teapa : toti melcii au "decedat prin moarte" in prima iarna !Adio castiguri de mii de euro !
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

marius_vfp

uve tot respectul pentru cei care vor sa munceasca si sa fie respectati pentru munca lor , dar sunt un soi de oameni care sunt asa de chiori incat apleaca urechea la toate balivernele care le aud , vad numai bani in cap profitprofitprofit,si munca putina putina putina , daca nu pui inima in ceea ce faci e normal sa pierzi tot ce ai investit , dar ca sa te arunci cu capun doba la o ocupatie la care nici nu visai e prostie mare , e ca si cum masi face eu acu ginecolog sau astronaut eventual  =)) =)) popa  =)) =)).  un individ care cu plina incredere in online , baga banii toti ca la caritas in albine si asteapta la toamna sa ia mia de euroi pe lada sigur isi va lua 2 pumni in cap si o sai sara melci pe urechi si albine prin nari , pe gura nu mai zic ca sigur iti dai seama cai umple frigiderul lu offline.

spor la treburi capul intre umeri .

Porfy66

Ma bag si eu si incerc sa spun cum vad eu problema.
Probabil ca majoritatea din ce ce citesc acest forum au vazut filmuletzele lui Dan Margarit din Canada. Omul face apicultura acolo a facut filmulete si ne-a prezentat cu modestie ce face, cum face si ce rezultate a obtinut. Scurt, la obiect,  fara gargara care sa se intinda pe sute de ore de prezentare si mii de filmulete, a acoperit un sezon apicol intreg. A prezentat cu titlu informativ, nu a sustinut niciodata ca asa trebuie sa facem ca altfel e gresit. In felul acesta si-a atras admiratia si recunostintza tuturor celor ce l-au vizionat. A raspuns pertinent si la obiect la intrebari avand in spate o experientza bogata si un sistem de exploatare a stupilor eficient.
Ce face dl. Ursu? Cu o agresivitate ce depaseste orice inchipuire, ne face pe toti prosti ca nu ii adoptam sistemul, ca in viitor e musai sa facem asa cum spune el ca numai asa o sa ne imbogatim de pe un sezon pe altul. Exact ca o gaina din aia care cotcodaceste chiar daca nu a facut oul de aur trambitzeaza la toate targurile, televiziunile, ca ce a facut el nu s-a mai pomenit pe pamantul asta.
Dl Ursu nu ne arata decat un stup gol plimbat peste tot.. si rezultate ioc. Culmea e ca trebuie sa il credem pe cuvant.
Daca ne-ar fi prezentat rezultate macar la o treime din ce a prezentat Dan Margarit ar fi fost ceva si nu ar fi fost cazul sa faca atata gargara sterila pentu a ne convinge. Ne covingea din prima. Si pun pariu ca multi ar fi adoptat sistemul lui.
Comparati si veti vedea ca ce face el e inselatorie. Lipseste acoperirea in practica a ceea ce el prezinta teoretic. Filmuletle prezentate de Ursu in primavara lui 2012 se opresc exact acolo unde trebuiau sa se vada rezultatele remarcabile ale acestui tip de stup. De ce oare? Apoi continua cu circul ala de la Vaslui... Unde e devoltarea exploziva? Unede e mierea?
Comparati Dan Margarit si cu Ursu si trageti singuri concluziile. Se pare ca Ursu are "coada" (ca sa nu zic mintea) scurta rau de tot...   :nebun:
:hi: :hi: :hi:

cipriene

draga Porfy, ai dreptate. si ce incantat eram cand am vazut prima data stupul domnului profesor. am fost chiar si la o prezentare de-a dumnealui la Slobozia.
dar exact cum spui si tu, are multe lacune, vorbeste mult dar spune putine. pacat.. :nebun:
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

stefi

A citit cineva Lumea Apicola ultimul numar, oct-dec 2012?

cipriene

de ce? scrie ceva despre stupul minune? :P

stefi

Yup. Pe 2 pagini , paginile 24-25, autorul articolului (domnul Constantin Dobrescu) impreuna cu Gino Pitarresi il mitraliaza pe profesorul Ursu...un fleac l-au ciuruit. :D

mosunick

Sunt de acord cu Porfy.
Am avut rabdare la vreo 3-4 prezentari pe net de-ale "profesorului" si m-am lecuit. Vorba multa-i saracia aluia care-l pierde aiurea...
Daca ar fi asa de extraordinar, probabil ca ar fi cel mai mare fermier din Romanica, ca doar i-ar bate pe toti la ... miere si produse apicole. N-am auzit sa fie asa, dar eu nu aud tare bine, asa ca s-ar putea sa ma insel.
Una peste alta fiecare e dator sa creada in ceva... indiferent cat de prof sau neofit ii.
Iar ce a facut Dan Margarit ii de poveste... scurt si la obiect, ^:)^ ^:)^ ^:)^ fara gargara. Simplu si modest.  :yes: =D> =D> =D>
Succese galopante!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

marius_vfp

Citat din: Porfy66 din Decembrie 29, 2012, 12:45:54 AM

Comparati Dan Margarit si cu Ursu si trageti singuri concluziile. Se pare ca Ursu are "coada" (ca sa nu zic mintea) scurta rau de tot...   :nebun:
:hi: :hi: :hi:

cand offline o sa ajunga la 10 caturi(pline ) pe acealsi stup cu 3 familii in el ,adica sal ajunga pe Margarit atunci va trebui sai dam crezare lui offline dar pana atunci doar fectii vasculare la picior de broasca, cei in gusa sin capusa.

cipriene

este cineva pe forum care a incercat stupul domnului profesor?

vranceanul

Da eu,4 buc modificati din orizontal de 20r. I-am folosit doar un an [acum 3 ani] , in vara am pus toporul pe ei. Nu sfatuiesc pe nimeni sa-si amarasca viata cu asa ceva. In rest s-auzim de bine! PS.din intamplare l-am cunoscut personal . Na-i cu cine vb. daca nu folosesti NOUA TEHNOLOGIE.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!