Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Nelly88

pai daca ai facut misto de el cu polonicu'...

marius_vfp

putin cate putin invatza si el ce e apicultura  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Aprilie 04, 2012, 05:14:38 PM
Baaaaaa , minune ! on-line foloseste o dalta apicola !!!!!!!!!!   :lol: :lol: :lol:

Am vazut 3 modele diferite de cutite, in ce film ai vazut dalta sa ma minunez si eu?!

E tot ceva de genul, 3 in 1, adica dalta apicola bio plus scobitoare apicola bio plus creion apicol bio?  :)

Dalta + desfacator de bere este ok  :wink:

KTA-APIDORNA - Ski

:lol:
Citat din: jonny_it din Aprilie 04, 2012, 09:57:44 PM
Citat din: dragos2006 din Aprilie 04, 2012, 05:14:38 PM
Baaaaaa , minune ! on-line foloseste o dalta apicola !!!!!!!!!!   :lol: :lol: :lol:

Am vazut 3 modele diferite de cutite, in ce film ai vazut dalta sa ma minunez si eu?!

E tot ceva de genul, 3 in 1, adica dalta apicola bio plus scobitoare apicola bio plus creion apicol bio?  :)

Dalta + desfacator de bere este ok  :wink:
chiar totul e bio??? mai e un tata de albine acolo,eu asa am vazut .... :) :lol: :bravo:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

pharaonu75

Citat din: KTA-foreverApi - Ski din Aprilie 04, 2012, 10:32:45 PM
...chiar totul e bio??? mai e un tata de albine acolo,eu asa am vazut .... :) :lol: :bravo:

Ai uitat sa precizezi: Un tata BIO de albine! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Va referiti la "Fibonaci " ? inca odata vedem ca prostia nu are margini !  =)) Cred ca Dadant se rasuceste in mormant ....

marius_vfp

Citat din: ion patrut din Aprilie 04, 2012, 03:12:08 PM
hibernarea albinelor-stau in stup si isi rod unghiile :hippo:

vorba lu ficiormiu fac gargara cu nisip :nudie:

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

jonny_it

emilavram

Sincer parerea mea este ca incearca sa isi promoveze marfa buna sau rea asta hotareste fiecare dar ce face el e un fel de reclama, publicitate la ceva ce a  creat el .
Ca nu suntem de acord sau ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda cu domnul Ursu e alta poveste, cum zicea si dinsul ca ii pare rau ca nu se foloseste inventia lui pe scara mare  :D  :dinti:  si se pare ca uni dintre noi stim  de ce .
Da buna idea cu pliantul (fluturasul ) respectiv ca si promovare si marketing o biluta alba pt domn profesor.
Asteptam rezultatele din apicultura si noi filmulete.

jonny_it

Citat din: emilavram din Aprilie 09, 2012, 06:51:26 PM
Sincer parerea mea este ca incearca sa isi promoveze marfa buna sau rea asta hotareste fiecare dar ce face el e un fel de reclama, publicitate la ceva ce a  creat el .
Ca nu suntem de acord sau ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda cu domnul Ursu e alta poveste, cum zicea si dinsul ca ii pare rau ca nu se foloseste inventia lui pe scara mare  :D  :dinti:  si se pare ca uni dintre noi stim  de ce .
Da buna idea cu pliantul (fluturasul ) respectiv ca si promovare si marketing o biluta alba pt domn profesor.

Da, fiecare isi promoveaza marfa cum poate...
Totusi din punct de vedere apicol cam da cu "bilutele"-n fasole!

marius_vfp

se ingroasa treaba deja scoatem tinichelele sa le aratam la lume si sa ne dam mari , lauda-ma gura ca tioi da bautura , ce sa mai discutam , domnule ursu ma-ti spart in freza cu medaliile alea am cazu pe spate de ras , oare cum au fost aia de la iasi si bucuresti asa de naivi cand v-au acordat asa ceva , ia-ti dus cu presul si le-ati bagat in cap toate prostiile ca stupul e bio si veti avea productie foarte mare , dar adevarul gol golut e departe rau . oare ma intreb cate medalii ar trebui acordate lui dadant  si altii ca el? dumneavoastra ati fi copilul de mingi pe langa ei nici sireturile de la papuci nu primeati cadou de la osim  :nudie:
spor la treburi

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: jonny_it din Aprilie 09, 2012, 07:40:57 PM
Citat din: emilavram din Aprilie 09, 2012, 06:51:26 PM

Da, fiecare isi promoveaza marfa cum poate...
Totusi din punct de vedere apicol cam da cu "bilutele"-n fasole!
Ei cam da, avem si ,,bilute BIO " e super !!! :)
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

orfan.george

nu e prost ala care cere, este prost ala care da.

D006

Citat din: orfan.george din Aprilie 09, 2012, 10:33:47 PM
nu e prost ala care cere, este prost ala care da.
Daca este rugat...prost o fi sa nu le dea.Multa sanatate.