Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

Nelly88

pharaoane da' cine crezi ca sta atatea ore sa se uite la toate astea???? :stop_the_war:

orbanstefan64

sa vizionezi fileme cu si despre apicultura merita dar sa ai si sa inveti ceva  :nod: :nod:
si pina la urma de la .....poti invata ceva :nod: :nod:
:hi: :hi: :hi:

pop alin daniel

bun si ce ii rau in filmele astea,ma prind mai greu

orbanstefan64

rau nu i nimic daca te pricepi cit de putin  :hi: :hi: :hi:

Obombo

Citat din: pop alin daniel din Aprilie 03, 2012, 10:36:48 PM
... ma prind mai greu
Nu te supara, da' ... se vede  :D. Citeste cu atentia ce s-a scris in astea 50 de pagini si ai sa intelegi. Daca sari filmele profului (impresionant de multe, omul asta mai face si altceva?) si partea cu bascalia (multa si asta) ramane destul de putin de citit, trebuie doar sa ai nitica rabdare.

emilavram

Deja se configureaza stupul cu 4 familii incet incet, pentru simetrie la "rama coelctoare de varoua sau trintor" . Astept si viitoarele filmulete  :D  .

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: emilavram din Aprilie 04, 2012, 04:39:43 AM
Deja se configureaza stupul cu 4 familii incet incet, pentru simetrie la "rama coelctoare de varoua sau trintor" . Astept si viitoarele filmulete  :D  .
o sa se inventeze pana la urma stupul 4*4 ARO care sigur nu te lasa la greu.... :rotfl:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

ion patrut

hai ca asta cu stupu 4x4 a fost buna!!!!!!!!!!!!!!!!

Nelly88

oare prof Ursu are si el cont pe forum?stie cineva?

cristian87

la ultimul film, minutul 2,14 am aflat ca albina hiberneaza
eu stiam ca ramane activa toata iarna
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

bee_lover

Citat din: Nelly88 din Aprilie 04, 2012, 12:51:53 PM
oare prof Ursu are si el cont pe forum?stie cineva?
parca fiul dansului avea...

ion patrut

hibernarea albinelor-stau in stup si isi rod unghiile :hippo:

D006

Baaaaaa , minune ! on-line foloseste o dalta apicola !!!!!!!!!!   :lol: :lol: :lol: