Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

marius_vfp

nu nu , acel placaj pazeste buzunaru  de stupul bio , ca sa nu-l fure . =)) =))

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Ioan Olaru

Iata am reusit sa pun un film cu impachetarea modificata dupa ce am renuntat la folie si anume am inlocuit folia cu o panza , puteti vedea filmul pe blog , imi cer scuze pentru calitatea filmului problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

http://youtu.be/zoWQ9-yL3dU

Gata va-m ascultat.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

vranceanul

Daca tot ai postat aici, de ce n-e trimiti pe blog? puneai filmul direct aici.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

feerary

Citat din: vranceanul din Ianuarie 11, 2014, 05:21:58 PM
Daca tot ai postat aici, de ce n-e trimiti pe blog? puneai filmul direct aici.

Sunt de aceeas parere ;)

pharaonu75

Citat din: SPYKAL din Ianuarie 02, 2014, 04:16:46 PM
DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMÂNI!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^ I-a priviti si va minunati!!!  ))/ :qp: Intelege cineva ce face asta aici??!!!  =)) =)) =)) =))

Face exact ceea ce stie el mai bine: CALCA APICULTURA IN PICIOARE! :nebun: :nebun: :nebun:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

petru.atudorei

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 11, 2014, 05:05:41 PM
Iata am reusit sa pun un film cu impachetarea modificata dupa ce am renuntat la folie si anume am inlocuit folia cu o panza , puteti vedea filmul pe blog , imi cer scuze pentru calitatea filmului problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

http://youtu.be/zoWQ9-yL3dU

mai ai albine acolo? cate matci ai in stupul ala de la minutul 5?

cristian87

sa nu te bata profu ca ai renuntat la folie inainte sa iti dea voie el
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

istodorescu vasile

domnule olaru! ce aratati in acest film sint niste familii de puterea unor nuclee. din ce am observat ,ierneaza 3in 1. toate 3 la un loc abia ajung la puterea pe care ar trebui sa o aibe o familie. cu asa familii nu cred ca veti  putea sa aveti productia pe care o pomenea mentoru dumneavoastra.

Ioan Olaru

sunt  roiuri formate , deci nu sunt famili , ele sunt pe 2 sau 3 rame , dar albina este inghesuita langa diafragma unde exista spatiul dintre rame si grila acea de stupul ursu , astfel pare foarte putina albina .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

petru.atudorei

si cand au fost formate aceste roiuri de sunt asa de slabe?

bio

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 11, 2014, 05:05:41 PM
Iata am reusit sa pun un film cu impachetarea modificata dupa ce am renuntat la folie si anume am inlocuit folia cu o panza , ....

Gata va-m ascultat.

Ioane...
Pune si arunca hirtia de deasupra familiei de albine,..... pune si arunca podisoarele alea dupa familii si patura sa iti vina "clopot' peste caricaturile alea de familii.
Tu o patura daca o ai o tii pe tine ca sa i-ti tina de cald, nu o tii in pod .
Baga ceva mai mult decit o patura deasupra familiei de albine, pune patura in 2,.. in 3 ca la anemicii aia trebuiesc luate masuri serioase si imediate pentru a mai avea ceva albina, peste 2 luni...cu toate ca eu nu dau prea mari sanse sa i-ti mai treaca ceva iarna.
Si daca tot vorbim de masuri energice si imediate, pune si unifica pisoii ca nu i-ti va trece nici unu din ei iarna .

.....ca ai scos folia este bine ai vazut si tu....si inca un sfat.

-Rokare  !!!, ia si lanturile alea dupa stupi !

apivasmob

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 11, 2014, 07:28:05 PM
si cand au fost formate aceste roiuri de sunt asa de slabe?

eu cred ca dupa 15.08.2013.
Sanatate tuturor apicultorilor

istodorescu vasile

Ioane...

Tu o patura daca o ai o tii pe tine ca sa i-ti tina de cald nu o tii in pod .

tine patura in pod sa nu se piarda caldura prin tavan. =)) =)) =)) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

orbanstefan64

istodorescu vasile

mai rau este daca stai la apartament, ca vecinul de deasupra iti ia patura in picioare si ramii descoperit =)) =)) =))