Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

sorinnel

tocmai l-am vazut pe profu' Ursu si minunata inventie la Viata satului pe TVR1 (apropo de promovare) stupul minune in care pui o familie si mai faci 3 pana la toamna (ma intreb cati o sa ajunga in primavara viitoare?)
Sorin Pop

ioanardelean55

Probabil eliminarea albinei pe cale naturala  =D> =D> =D> =)) =)) altfel cum s-ar putea face !!?  :surprised:

gaby

totusi acest profesor a luat premiul 1 pt inventia s-a oare este o cacealma sau cei care i-au acordat premiul sunt niste incepatori si habar nu au despre ce e vorba ??

D006

ce premiu 1 a luat ? cine i l-a acordat ??? pentru ce ???
sunt satul de premii scoase la imprimanta doar pentru ca ai platit o taxa de participare !!!!

marius_vfp

hahahaa am ras cat am putut , bravo dragos .

auzi premiul 1 la inventica ,  :qp:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

istodorescu vasile

am vizionat si eu astazi emisiunea viata satului si printre altele inventatorul apiculturii viitorului asa cum isi spune ioan ursu se lauda cu acele filme pe care le posteaza pe internet , ca are peste 4 milioane de  membri ce ii urmeaza sfaturile. pe final a promis ca va reveni intr-o emisiune viitoare sa le explice celor fara bani mai ales somerilor care ar vrea sa achizitioneze aceste lazi, dar nu au bani , le va explica cum sa faca rost de bani.din punctul meu de vedere este regretabil ca apicultura de pe plaiurile mioritice are de trecut acest obstacol numit ioan ursu, care cu toate criticile din partea cunoscatorilor ia amploare. aici imi aduc aminte de o replica dintr-un film pe care cu totii il stiti, fiind intrebat din ce traieste, tipul raspunde ;din prostia altora. asta se potriveste si aici

sorinnel

Citat din: istodorescu vasile din Noiembrie 10, 2013, 04:41:02 PM
... aici imi aduc aminte de o replica dintr-un film pe care cu totii il stiti, fiind intrebat din ce traieste, tipul raspunde ;din prostia altora. asta se potriveste si aici
se potriveste la fix citatul... Si totusi: cine i-a dat premiul 1?
Sorin Pop

Kov iulian

Citat din: SPYKAL din Noiembrie 10, 2013, 01:07:41 PM
O mare parte din vina o poarta si aceste televiziuni care il promiveaza si ii promoveaza (fara o documentare prealabila), ladoaica. Stima si respect!!!

Nu stiu daca ati urmarit pana la capat emisiunea dar la sfarsit sa spus ca si intr-o editie viitoare se va discuta pe acest subiect.
Sunt curios daca cei de la TVR ar accepta un apicultor vechi  la acea viitoare emisiune alaturi de Domnul Ursu pentru a face o analiza critica asupra performantelor lazii.

Se baga cineva ?

bucovineanu

Poate nu am retinut eu corect, dar parca au zis ca intr-o emisiune viitoare se va discuta despre modul in care incepatorii se pot lansa in apicultura. Trebuie sa fie deja pe net emisiunea VS de astazi.

istodorescu vasile

da dar le va spune viitorilor apicultori  cum sa faca acest lucru chiar daca nu dispun de banii necesari.cit despre televiziuni arata tot felul de lucruri si neadevarate. acum aproximativ un an si jumatate cred ,a mai aparut tot la viata satului unul si mai tare decit ursu care la fel zicea ca el a gindit un model de stup  care credea ca el la inventat , si nu era altceva decit un multietajat care erau montati cite 4 pe paleti ce pot fi incarcati in camion cu motostivuitorul, lucru care este cunoscut de mult timp, si omul zicea fiind intrebat citi stupi detine, ca la acel moment nu detinea nici o familie de albine dar intentiona sa faca vreo 3 mii de stupi lucru care m-a enervat si am inchis televizorul , fiindca am vazut ca omul batea cimpii ,dar necunoscatorii o iau de buna.

orbanstefan64

sorinnel

Nu stiu de ce, cineva s-ar complica cu stupul prezentat azi la viata satului. Ala este mai degaba un puzzle nu un stup (scoate diafragma, pune rama, pune diafragma, pune caturi, pune roinita, pune podisoare, pune capac)... :qp:
Sorin Pop

cipriene

oare are cineva curaj sa-i spuna in fata omului ca bate campii?
acum 2 ani a fost si la slobozia (chiar am stat langa el si m-am uitam cu mare atentie la prezentarea stupului minune) si mare a fost minunea ca multi apicultori batrani erau de acord cu el
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

marius_vfp

sunt sigur ca multi dintre cei profesionisti deja i-au spus ca bate campii da el o tine pe a lui . mai toate postarile pe youtube care au fost acide la adrersa dansului s-au sters si accesul a fost blocat , el colaboreaza doar cu cei care ii dau dreptate si ii urmeaza sfaturile .

acum 2 ani in urma avea altele in cap poate erau bune si constructive , dar situatia s-a schimbat, are alte idealuri.
spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

SPYKAL

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 10, 2013, 04:24:37 PM
ce premiu 1 a luat ? cine i l-a acordat ??? pentru ce ???
sunt satul de premii scoase la imprimanta doar pentru ca ai platit o taxa de participare !!!!
Ce premiu domnilor???????????  :qp: Am avut nesansa, nu pot sa spun altfel pt ca nu pot sa ma bucur de necazul omului, care, vizionand tampeniile promovate cu asa zisa inventie, s-a imprumutat in banca ca sa cumpere sifonerul ala si acum isi blesteama zilele. Cine il despagubeste pe acel domn care a luat de buna credinta toate tampeniile debitate de acest individ?!!! Stau si ma intreb. Oare putem eradica minciuna sau aceasta este o gena a societatii in care traim?!!! Chiar ilcompatimesc pe respectivul domn. SE MAI POATE LUA VREO MASURA IN PRIVINTA ACESTUI ESCROC? Nu este un atac la persoana dar ceea ce se inpatmla este strigator la cer!!! Este un apel la umanitate si rog public moderatorii, daca altfel nu se poate stopa aceasta reclama gratuita a respectivului individ,  macar sa se inchida acest topic :offtopic: :offtopic: Stima si respect!!!
P.S. Stimabile domn Ursu, va asteapta vremuri grele. Oamenii s-au prins de escrocherie si in curand casa dvs va fi tribulalul......sau cine stie???!!! in rest