Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

MariusApicultura

Punctele care sunt in mijloc = litera  :wink:
P_ _ _ T se vede mai bine asa..jucam spanzuratoarea? =))
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

RazvanTi

ăăăă....
litera "ROS" ?
ups... m-a spanzurat!!!
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

MariusApicultura

Citat din: RazvanTi din Noiembrie 08, 2013, 10:33:38 AM
ăăăă....
litera "ROS" ?
ups... m-a spanzurat!!!

Nu..esti bine... :nudie: :nudie:  =)) =)) =)) :bravo: :bravo:
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

marius_vfp

Citat din: MariusApicultura din Noiembrie 08, 2013, 09:51:50 AM
Punctele care sunt in mijloc = litera  :wink:
P_ _ _ T se vede mai bine asa..jucam spanzuratoarea? =))

PACAT ,  =)) =)) =)) =)) P.... ACA......T    ACA stiti de la ce vine
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

istodorescu vasile

din ce se vede la ultima pagina s-a ajuns la jigniri chiar daca sint scrise ca ghicitori insa absolut gratuite. daca domnul rotaru a luat teapa ca multi altii cu lada minune  ,sa le fie de bine. a constatat ca nu face banii din pacate pentru el prea tirziu.eu l-as ruga pe domnul rotaru sa ne spuna parerea despre cele doua modele pe care le foloseste ,lada minune si verticalul pe 10 rame , daca a constatat vreo diferenta in folosirea lor avantaje si dezavantaje la fiecare model, si implicit productia care ar trebui sa fie inzecita la lada minune dupa spusele inventatorului on line   ))/

Eduard Rotaru

Citat din: istodorescu vasile din Noiembrie 08, 2013, 10:03:00 PM
din ce se vede la ultima pagina s-a ajuns la jigniri chiar daca sint scrise ca ghicitori insa absolut gratuite. daca domnul rotaru a luat teapa ca multi altii cu lada minune  ,sa le fie de bine. a constatat ca nu face banii din pacate pentru el prea tirziu.eu l-as ruga pe domnul rotaru sa ne spuna parerea despre cele doua modele pe care le foloseste ,lada minune si verticalul pe 10 rame , daca a constatat vreo diferenta in folosirea lor avantaje si dezavantaje la fiecare model, si implicit productia care ar trebui sa fie inzecita la lada minune dupa spusele inventatorului on line   ))/
In ceea ce priveste productia, mai ales pe un cules ceva mai slab, "lada minune", in sistemul pe care o folosesc eu - familie de baza 12R cu familie ajutatoare 6R - are un usor avantaj fata de verticalul pe 10R. La inmultire, mai are un usor avantaj pentru faptul ca nu slabesc familia de baza deloc....formez roii pe 2 rame de puiet si o rama de albine din familia ajutatoare (daca nu dau in continuu spatiu la ouat pentru matca secundara risc sa roiasca).
Lazile pe 10R stau in sistem paletat si imi usureaza munca insa toate familiile sunt foarte puternice (asta pentru a evita furtisagul).
La iernat a fost un pic bataie de cap cu "lada minune" pentru ca are multe hibe si a trebuit sa caut alte solutii care m-au costat timp si bani...La verticalul 10R e mult mai simpla treaba cu iernatul.
O sa incerc sa va prezint intr-un film cum sunt impachetati si unii si altii.

istodorescu vasile

practicati pastoral sau stationar si daca pastoral cum vi se pare la transport , incarcat-descarcat tinind cont atit de dinensiunile lazii cit si puterii familiei daca sint asa puternici cum spuneti probabil ca sint si plini.

Eduard Rotaru

Citat din: istodorescu vasile din Noiembrie 08, 2013, 10:29:03 PM
practicati pastoral sau stationar si daca pastoral cum vi se pare la transport , incarcat-descarcat tinind cont atit de dinensiunile lazii cit si puterii familiei daca sint asa puternici cum spuneti probabil ca sint si plini.
Nu fac pastoral...aceasta lada era conceputa strict pentru stationar (are 12+6 rame, si mai adaugam si caturile si roinita...deja devine extrem de greu). Am inteles ca pentru pastoral are alt tip de lada, ceva mai mica...oricum nu se justifica pretul exagerat de mare.

Stefan Madalin

Dl Rotaru imi cer scuze ca am jignit , eram foarte indignat ca cineva poate da 10 000 de euro pe niste cutii de lemn , ca mai da alte miii .. pe ceva ce nici macar nu are habar cu ce se mananca .  Se spune ca facultatea te face sa gandesti nu sa faci ceva anume . O seara buna .

cipriene

ACUM ESTE LA "VIATA SATULUI"
PROFU PREZINTA "MINUNEA"
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

bucovineanu

Si-a cumparat halat nou :smile: , in rest aceleasi bazaconii debitate la foc automat.
Probabil s-a inspirat de la Ioan Olaru, acum obtine patru familii din una singura.

cipriene

si cand ma gandesc ca o gramada de lume se uita in gura lui.....
mare pacat!!
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

SPYKAL

O mare parte din vina o poarta si aceste televiziuni care il promiveaza si ii promoveaza (fara o documentare prealabila), ladoaica. Stima si respect!!!

ioanardelean55

Da si mai face si productie record . :nono: :nono:  In trei nuclei creste varoa  =)) =)) =)) =)) chiar ca e stup minune  :qp: :qp:

SPYKAL

Citat din: ioanardelean55 din Noiembrie 10, 2013, 01:08:32 PM
     Da si mai face si productie record . :nono: :nono:  In trei nuclei creste varoa  =)) =)) =)) =)) chiar ca e stup minune  :qp: :qp:
In acest caz inventia are logica ))/ ))/ :qp:. Creste varooa si elimina albina nu???    =)) =)):qp: :qp: Stima si respect!!!