Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Nu mai cred in Mos Craciun, dar ma amuz copios cu Mos Ursu! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Uite ca si ex-profu Ursu extrage miere!
Partea interesanta este ca nu stie cine i-a bagat in stup acea miere, pentru ca singur recunoaste ca nu a avut albina...

Dar "tratamentul asta natural pe care il facem la Bio-stup" a facut posibil ca 2 rame de albina sa ii umple stupul cu miere! :nebun: :nebun:

Extractia mierii de albine din "Bio Stupii - Ioan URSU" pana la consumator - productie 2013
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

NiKoN

Miere bio de la turte apiluk. :qp:
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Ioan Olaru

Revin la hranirea in timpul zilei , care pana in momentul de fata a fost eficient si va spun mecanica acestei hraniri , deci pui punga cu sirop deasupra la rame pungile nu sunt gaurite iar albina va trebui sa depuna efort pentru a ajunge la sirop, iar cand roade putin incepe sa curga sirop doar foarte putin in acel moment albina nu mai roade acea punga , ea va incepe sa roada din nou cnd siropul nu mai curge iar in acel moment siropul e pe terminate , important e sa nu misti punge pana cand se vede sirop in ea.
Bineinteles ca voi trata albinele antivarou pentru ca nu am folosit nici o technica ursu impotriva acestui parazit.
Am renuntat la  hranirea cu sirop iar acum fac stimularea cu miere si turte proteice , avem nevoie ca albina de iernat care se va forma sa poata sa-si faca corpul gras care va asigura rezistenta pe parcursul ierni.
Chiar daca colectam polen e bine sa se faca aceasta stimulare , polenul este carat in faguri si folosit la cresterea puietului, albina consumand limitat dar cea folosita la stimulare este mai brnrfica find consumata de albine.
Albinele care consuma polen sunt mai sanatoase si cresc fizic mai mult ca o albina care consuma limitat aceasta hrana proteica.
Avertizare despre filme este pusa pe blog .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

filip

Ioane,stupii mei sunt mai BIO decat ai profesorului,eu nu dau sirop si alte porcarii albinei.Ori BIO trebuie sa fie produsele stupului.Cat de Bio sunt cand cisterna cu sirop e la poarta ramane sa analizati.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Ioan Olaru

imi pare rau eu nu am zis ca ai mei sunt bio

Bătrânul

ce ce nu va explica Ioan este viscozitatea siropului de cel putin 3la1  Mai stiintific peste 60% substanta uscata cam cit dulcofructul .  Apropo Ioane , nu cu tine au oameni ce au ci cu Ursu  :razz:

filip

Ioane,stupul care e BIOSTUP trebuie sa dea si produse BIO.Altfel e pacaleala,am vazut ca si profesorul mai face tratamente cu Varachet,chiar lazile il dau de gol fiind putin arse la urdinis.Ori amestecul asta care nu respecta nimic din lucrul cu albina face varza  cunostintele in capul unor incepatori.Ori daca nu ar fi fost mirajul fondurilor UE ,stupul profesorului nu ar fi avut nicio sansa.Da cand produce 1000 Euro...............e deja fata Morgana,toti alearga dupa ea da e doar o iluzie.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

SABAU REMUS

doresc un sprijion privind cheltuielile de constructie a unui pavilion apicol pe care vreau saq-l construiesc pe un container BDF cu prelata de L=7.15 ml, l=2.5 ml, h=2.5 ml.

marius_vfp

sa nu te puna pacatul as ceri sfaturi de la ursu ca o sa te pacaleasca precum ursu pacalit de vulpe =)) =)) =))
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

Dar intai sa cumpere DVD-urile , fara ele este pierdut !  :nebun:

PricopArthur

:)) Sunteti rai! Domnul profesor preda bine matematica. Ii multumesc pe aceasta cale. Baiatul meu a folosit cursurile lui.
Miere multă şi inimă curată!

filip

PricopArtur,sa se canalizeze pe ce stapaneste,apicultura a facut-o varza.

D006

Daca ramanea la matematica sigur nu avea nimeni nimic cu el , dar a intrat intr-o afacere unde dai de carcotasi precum noi care ii cam poluam atmosfera.

Ioan Olaru

Si la matematica are carcotasi lui , in viata asta nu poti trai ca pestele in apa , trebuie sa dai fata in fata cu realitatea , iar un sut in fund un pas inainte , si e valabil , iar stupi pastorali sunt chiar interesanti , sunt mai mici si folosesc aceasi technica.