urgent

Creat de janese, Noiembrie 30, 2010, 09:03:30 AM

« precedentul - următorul »

flavius

Am cumparat materia prima din seara asta...maine tot e zi de "stat", probabil ca ma apuc de el, asa, uuuusssuuuurel...ce n-am gasit a fost un snur de matase sintetica, da' il cumpar joi, inainte de "expeditie"...

LE: s-a scumpit, dom'le, pana si funia in Romanika...si daca vrei sa te spanzuri, s-ar putea sa nu ai destui bani... :zzz: :zzz: :zzz:

Poze facute in balcon, ca acolo a ajuns "bagajul", din motive de catel jucaus, caruia ii place mirosul de canepa, si ar cam vrea s-o roada nitelus...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

D006

In copilarie faceam bici impletit in 2.
Ieseam duminica dimineata in fatza blocului si numai injuraturi primeam de la locatari fara spirit sarbatoresc.  :rotfl:
Pocneam cu el pana faceam febra musculara.
Tot planuiesc sa fac si aici unu sa speri lumea dar albinele astea imi fura tot timpul liber. :hi:

janese

acuma....cva esti american.......vezi sa nu-l tzii de sfarc!!!!!!shi sa trazneshti cu codelia!!!! :rotfl: :hi: :nod:

D006

Citat din: janese din Noiembrie 30, 2010, 11:32:26 PM
acuma.........vezi sa nu o tzii de sfarc!!!!!! :rotfl: :hi: :nod:
Asa vise ai tu Janese?  :hi: :hi: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

flavius

Buey, uitasem cata scama poate sa iasa cand lucrezi cu canepa...am umplut casa...da' am lucrat la caldurica, langa calorifer, si, dupa cateva ore de transpiratie, am scos 2 bucati bici (una e bonus pentru janese, am zis sa fie si pentru viitor, ca puradelul mai creste, si n-o sa-i mai ajunga un bici mititel...

Adevarul este ca m-am luat cu vorba, si, din viteza, primul a iesit ceva mai mare decat am apreciat eu...fara sfarc are peste 2 m...si mi-a fost mila sa-l desfac...asa ca am facut inca unul, mai mititel...sa fie acolo, de la nasu' mare...

Poze cu "procesul de productie":

Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

orbanstefan64

ii bine ca ti o iesit 2 ca ala mai mare il foloseste Janese la albine in sezonu de pastorala
de pocneste odata si puietu iese la cules :rotfl: :rotfl:

D006

Citat din: orbanstefan64 din Decembrie 01, 2010, 05:12:52 PM
ii bine ca ti o iesit 2 ca ala mai mare il foloseste Janese la albine in sezonu de pastorala
de pocneste odata si puietu iese la cules :rotfl: :rotfl:
Nuuuu, ala e pt sotie.
:rotfl: :rotfl:

flavius

Sau pentru soacra... :limba:  :nebun: :zzz:

D006

Nuuu, ca soacra il tine in curtea ei ca mai repara si la stupii ei cate ceva.

janese

Citat din: AndreiRN din Decembrie 01, 2010, 08:51:54 PM
Nuuu, ca soacra il tine in curtea ei ca mai repara si la stupii ei cate ceva.
rabdareeeeee!!!!
bicele.....le-am aratat in poza lu fiu-meu...shi a zis ca el il vrea pala mare!!!....nu stie ce-nseamna!!!....acu sunt cu ochii pe posta!!!....de anul trecut i-am promis!!!....bine ca mi-a venit idea cu forumul!!!
pala mic a zis nevastamea ca-l pastreaza ea.....sa ma struneasca pe mine....cand dau cu aspiratoru!!!

flavius!.....hamuri stii sa faci?????? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :hi:

balanescuadrian

Citat din: janese din Decembrie 02, 2010, 04:19:46 AMpala mic a zis nevastamea ca-l pastreaza ea.....sa ma struneasca pe mine....cand dau cu aspiratoru!!!

la noi se chiama ca stergem prafu...la matale ca dai cu aspiratorul..deh ..fiecare cu ale zonei :rotfl: :rotfl: :hi:

credeam ca sunt singurul care da cu aspiratorul!!...bine te-am regasit!! :)

D006

Citat din: balanescuadrian din Decembrie 02, 2010, 08:27:38 AM
Citat din: janese din Decembrie 02, 2010, 04:19:46 AMpala mic a zis nevastamea ca-l pastreaza ea.....sa ma struneasca pe mine....cand dau cu aspiratoru!!!

credeam ca sunt singurul care da cu aspiratorul!!...bine te-am regasit!! :)
Unde s-au gasit trantorii cei oropsiti.
Sa veniti sa dati si la mine ca eu va dau o bere nu un bici.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

Ce inseamna frica!
Andrei este si el luat la bice de sotie daca nu face treburi casnice, insa s-a gandit ca ar fi salvat daca da spaga o bere altuia ca sa ii faca munca!
Asa scapa si el de bataie si mai bea si o bere cu un prieten!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 30, 2010, 12:00:13 PM
Ia uite aici ceva interesant... poate iti dau idei... sa nu uiti de "imima"

http://www.youtube.com/watch?v=gxaO56bteQg&feature=related

nu pot sa cred ce simplu si simpatic e
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Dupa metoda asta i-am facut o bratara fetitei mele, in varsta de 5 ani... nici nu stiam ca deschid o cutie a Pandorei! :rotfl: :rotfl:
Cand a vazut cat de frumoasa a iesit bratara, ca orice fetita cocheta, a inceput sa imi ceara si alte combinatii de culori! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube