MAPE 48

Creat de mape 48-petru manea, Noiembrie 21, 2010, 10:11:00 AM

« precedentul - următorul »

feerary

Vad ca v-ati populat lada cu 3 compartimente, sunt curios de rezultate si poate la anu "imprumut"  modelul 

tassevasi

Pai cum sa nu va  creasca inima  cind  aveti asa veselie la dvs ,papadie in floare alte flori pt  polen ,  porumbeii  pe cea mai inalta culme ,probabil ghioceii pe trecute   :razz:
  Deja treb sa trecem la  reducerea cuiburilor cu  cite o rama  ca albina sa redus ,sa avem un pic mai multa caldura si ca matca sa nu oua  inprastiat .
  Aveti dreptate cu aceste  temteraturi ridicate si dupa cum stim  extrema  va fi  mai tirziu cu temperaturi destul de scazute , dar sa nu  ne  atace  salcimul .
   I-mi place  tot ce vad . =D> =D>

petru.atudorei

sunt invidios.. la mine de dimineatza ningea.. acum e cald si senin, cu toate astea nici macar coltul ierbii nu e verde.. ce sa mai vb de papadie.

bucovineanu

Papadia infloreste odata cu pomii fructiferi. Florile care infloresc acum si se aseamana cu papadia sunt de la potbal.

sandupop

Citat din: bucovineanu din Februarie 18, 2014, 03:46:28 PM
Papadia infloreste odata cu pomii fructiferi. Florile care infloresc acum si se aseamana cu papadia sunt de la potbal.
Aici imi permit sa te contrazic, nu te supara,    in pozele puse de nea Petrica pe pagina anterioara sunt flori de papadie.
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

mape 48-petru manea

bucovineanu,
floarea din avatarul tau este de papadie ?-eu asa cred

bucovineanu

E de papadie si e facuta la sfarsitul lunii aprilie. La mine mai devreme de aprilie papadia nu a inflorit niciodata.

mape 48-petru manea

La rugamintea lui Sandupop si Ursulake am mai facut un videoclip cu centrifuga reversibila si ceva explicatii---sper sa fie cu folos

centrifuga reversibila -petrumanea

sandupop

Multumesc mult pentru film, este suficient de explicit, am priceput cum sta treaba cu arcul si cu acea stea, sper sa am timp sa o pot reproduce anul asta, am notat si nr de telefon. Inca o data multumesc, si sper ca vreodata sa pot sa va cunosc personal si sa va strang mana. Toate cele bune. :beer: :beer: :thanks: :thanks:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

Marius-ursulakhe

Nea Petrica multumesc frumos pt filmulet si pt prezentarea care este foarte explicita . ^:)^
La un momemt dat tot ma gandeam pe la jum filmletului unde trebuie pus arcul
Zilele astea trebuie sa ma duc pe la fier vechi ca imi caut doua jante pt remorca si am sa insist  pana am sa gasesc ceva din ce sa imi fac acele doua stele
Multa sanatate si multumesc inca o data  =D>  ^:)^

mape 48-petru manea

Asa aduceau polen vreo 2 ore pana a intrat soarele in nori ( am filmato pe cea mai harnica  :wink:)

Aurelian A.

mno asta da polen :bravo: :bravo: :bravo:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

joohny

Va salut.Eu nu mi-am vazut albinele iesind din stup asa din noiembrie de la ultimul zbor de curatire,darminte sa mai aduca si polen.Cind o sa aduca si ale mele asa d-tra o sa le puneti catul ,cind pun eu primul cat  la d-tra este probalil al-2-lea al-3-lea cat.O sa ma mut in Timisoara cu stupii. :).Bravo d-le.Sanatate.

mape 48-petru manea

joohny,
eu mi-am dorit mereu sa locuiesc,sa traiesc la munte si nu am avut curajul sa fac asa un pas mare---este greu sa pleci di locurile unde te-ai nascut si ai trait o viata  :hi: