MAPE 48

Creat de mape 48-petru manea, Noiembrie 21, 2010, 10:11:00 AM

« precedentul - următorul »

bmdna

Ce imagini frumoase, imi place combinatia de culori! Eu mai am de asteptat ca sa vad pomi infloriti la mine! Nici macar corcodusii nu au inflorit.
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

mape 48-petru manea

Mai bine ca au intarziat la tine inflorirea --la mine o mare parte din florile de cais au inghetat

happy

Si la mine la Amara sunt pomi in floare o frumusete.Caisi(spre trecere)corcodusi,ciresi,poumbarul,piersici,nectarini,migdali...si cei mai frumosi sunt afinii canadieni(amelanchier lamarkii)dar am vazut ca florile nu sunt cautate de albine.Fructele lui sunt f.f. dulci!
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

orbanstefan64

: sampanie: la multi ani nea Petrica !   : sampanie:

Marius-ursulakhe

Si din partea mea tot un sincer LA MULTI ANI si multa sanatate

romikele

La multi ani cu sanatate deplina, alaturi de cei dragi si de harnicele albinute!

Familia Apiardeal este mandra cu astfel de membri, datorita carora exista si creste pe zi ce trece!
:happy_birthday: : sampanie: :birthday: @};- %%- :bzz:

bismark

LA MULTI ANI, cu sanatate,bucurii si tot ce-ti doresti sa se implineasca.Cu respect :birthday: : sampanie: :bzz: %%- @};- ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

pharaonu75

La multi ani, nea Petrica! Sa traiesti 100 de ani, sa fii sanatos si fericit!
: sampanie: : sampanie: :birthday: :happy_birthday: : sampanie:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Da` de ce numai 100? Ce mai e suta in ziua de azi?
Eu zic 1000 de ani, cine da mai mult?  :wink2:

banateanul

LA MULTI ANI! Petre,
           cu sanatate,sa fii la fel de activ si cind faci suta!
                              cu prietenie Banateanul

clabescu.marius

La multi ani si numai bine!!! : sampanie:

ciucur

La multi si fericiti ani !
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

mape 48-petru manea

Multumesc din suflet tuturora---am inceput ziua destul de trist si dupa urarile voastre de sanatate mi-am revenit ,multumesc inca odata  :hi:

G. Iulian

La mulți ani și sănătoși!  :happy_birthday:

Ionut Ursachi

Intru multi si binecuvantati ani ! :) :D
"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."
    Multa sanatate si respect !