Pot fi fetele apicultoare deosebite?

Creat de filip, Noiembrie 15, 2010, 12:21:57 PM

« precedentul - următorul »

filip

Eu cred ca Da.
Cunosc in romania multe stuparite bune.
O sa pun cateva filmulete interesante.
http://www.youtube.com/watch?v=uS4o9PLaSYM&feature=related
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Citat din: filip din Noiembrie 15, 2010, 12:27:53 PM
Uni ar zice ca doar masina de spalat poate creia fantezii,se inseala.
Offf si ce gropitza rea.  :nebun:

D006

Pai cea mai mare expertiza la genetica albinelor o are ...... o femeie.
Susan Cobey
http://beebiology.ucdavis.edu/PEOPLE/susancobey.html
Si cand o sa am mai mult timp o sa iau si eu clasa ei de genetica.

valter

@AndreiRN  ''Si cand o sa am mai mult timp o sa iau si eu clasa ei de genetica.''
Mi- o dai si mie...te rog...macar putin.

Pe parcursul anului 2010 am avut ca ''partenera de stuparie'' o domnisoara simpatica. Studenta la agronomie, Raluca, are 30 ore de ucenicie si un vis neamplinit.
Sa devina o stuparita cu 100o de familii.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

orbanstefan64

si eu sint deacord cu filip .am avut prieten de alu tata care din pacate o murit in accident (77-78)iar sotia lui o continuat stuparitul si nu cu putini cu 100 de fam d na Emilia Boeriu din sighisoara.

pharaonu75

Atata timp cat nu necesita o munca fizica grea, orice meserie poate fi facuta in egala masura si de barbati si de femei!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Interesant dar la mine in club cam 30% sunt apicultoare.
Acolo sunt mult mai rare.

D006

Citat din: valter din Noiembrie 15, 2010, 06:00:08 PM
@AndreiRN  ''Si cand o sa am mai mult timp o sa iau si eu clasa ei de genetica.''
Trebuie sa-mi iau liber de la servici o saptamana dar te tin la curent si ....... iei liber si vi la clasa ei ca invitat.  :hi:

filip

Eu urmaresc o nemtoaica de mult timp,sper sa nu citeasca sotia  :)
Asta coespunde din multe puncte de vedere  cu sistemul meu de lucru.
Nu pot fi de acord cu siropul la pompa ,dar asta-i o alta chestiune

orbanstefan64

daca ii aceeasi persoana pe care am vazut o si eu pe filmele de la Gottingen nu am cuvinte

valter

Citat din: AndreiRN din Noiembrie 15, 2010, 09:13:16 PM
Citat din: valter din Noiembrie 15, 2010, 06:00:08 PM
Trebuie sa-mi iau liber de la servici o saptamana dar te tin la curent si ....... iei liber si vi la clasa ei ca invitat.  :hi:

Eu ma refream la genetica si nu la Susan. :rotfl:
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Da, ma tot uit la schemele astea genetice si ma tot scarpin in cap.
Imi trebuie baza.
Oricum am vandut o regina cu rama cu tot unei apicultoare Sofia Keller, cam la 70 de ani cu cu o curte fantastica.
As putea spune ca are cea mai frumoasa si inflorita gradina vazuta de mine pana acuma.
Are 1.125 acri de pamant cu piscina si grajduri dar fara cai.
Sotul a decedat ani in urma dar ea continua apicultura cu 8 famili africanizate.
Cum necum ea se intelege cu ele si recolteaza miere de 3 ori pe an.
Am mers la ea sa-i vand polen si sa iau seminte de la un castan rosu.
Are o camera de extractie frumoasa si cu tot ce ii trebuie modern si poate o sa o folosesc si eu la nevoie.
Are 2 caini lupi albi ff frumosi.