Balamuc...national...

Creat de flavius, Noiembrie 11, 2010, 01:26:25 PM

« precedentul - următorul »

D006

Bahhhh, dar ce de Prahoveni sunt pe aici.
Zone frumoase sunt.
Vara faceam cu bicicleta pana la Nehoiu si treceam prin satele zise de voi.

D006

Citat din: crombra din Noiembrie 14, 2010, 06:26:25 PM
Sa inteleg ca prosciuto-ul italian e mic copil pe langa ce ziceti voi ca faceti. MMMM!!!
Ala e pus in apa de ocean/mare la butoaie si dupa 5 luni uscat la rece la 10C in beciuri atarnat.
Bun si ala dar nu am beci si nici 10C.

D006

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 14, 2010, 06:39:00 PM
  Chiar e balamuc national ....  indiferent ca e de bucurie sau de tristete romanul tot la mancare si bautura ajunge !  :rotfl:
Oglinda ce zice?  :hi:

tassevasi

Clasa VIII am facut-o la un liceu in Urlati ,facam naveta la 3 saptamini sa -mi vad frati si mama ,prin Drajna . Tata lucra acolo si m-a luat cu el sa fac o scoala mai " buna " zicea el , dupa care a urmat  Enargeticul din Ploiesti.
Dupa cum imi aduc aminte ( ori  gresesc )un coleg  de clasa  din Drajna , Cuculeanu  Dtru a facut teologia ,dar nu stiu unde are parohia .
Sanatate si numai bine . :hi: :hi:

tassevasi

Citat din: AndreiRN din Noiembrie 14, 2010, 07:32:27 PM
Zone frumoase sunt.

Sa inteleg ca tu esti din Nehoiu ,Andrei ?

Florin-braileanul (FlorinI)

manca-v-as
terminati cu gretoseniile alea de frpturi, ca mi se apleaca
ia bagati voi o frigaruie de legume
....

pentru voi
ca ma sacrific eu cu carnurile...
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

roi_ag

Cea mai buna leguma este tot carnea. :rotfl: :hi:

pharaonu75

dar pe criza asta, cea mai buna carne este tot cartoful! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: tassevasi din Noiembrie 14, 2010, 08:31:31 PM
Citat din: AndreiRN din Noiembrie 14, 2010, 07:32:27 PM
Zone frumoase sunt.

Sa inteleg ca tu esti din Nehoiu ,Andrei ?
Mama este de acolo si mergeam la bunici.
Eu nascut in Ploiesti.

tassevasi

Tot  prahovean  e si  roi_ag ,  un vechi stupar , (nu batrin)  energic ,bun gosodar  si cel mai meticulos  om .  :)

Sanatate si numai bine .  :hi:

roi_ag

Chiar asa?Vezi sa nu ma deochi       :hi:

flavius

Hihihi...numa' gazari pe-aici...deh, zona faina de tot, oameni gospodari...si eu tot la Ploiesti mi-s nascut...pana pe la un an si-un pic am stat in Ploiesti, pe urma ne-am tras la Pitesti, de unde-i mama...da' spiritul a ramas...

O sa caut o varianta de-a melodiei Irinei Loghin, cu Ce minunata esti, Valea Prahovei......sa ne gadile auzul in mod placut...

Pana atunci, mi-aduc aminte ca asta era perioada in care se tragea vinul de pe drojdie a doua oara si mergeau cazanele de tzuica in plin prin tot satul...moaaamaaa, ce arome se lasau pe vale dimineata, pe racoare...pana si ceata mirosea a bostina de pruna...nu mi-s tzuicar, eu cu vinul am ce am...mai exact, ii duc sambetele... :nebun: :zzz: :zzz:...am tras si eu vinul sambata...anul asta nu am productie de vin rosu chiar la super-calitate, da' e peste medie oricum...in schimb am scos un vin alb de te seaca la inima...demi-sec, cum imi place de vreo cativa ani (tot de la bunicu' zicere: nepoate, cu varsta o sa vezi ca treci de la vin dulce, la demi-dulce, demi-sec, iar dupa' ce te faci mare, asa, dupa 30 de ani, o sa vrei numai vin sec...mare dreptate a avut...), un pic acidulat (inca mai fermenteaza...), potrivit ca tarie (centuit, mi-a iesit intre 10.5-11 grade alcoolice...pana la revelion mai ia un grad...), da' cu aroma de busuioc si un buchet frust, de fructe parguite...nu vand, ma laud, vorba unuia din bancuri...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

flavius

Haha...asta e...merge de minune...nitica pastramioara de berbecut de la butie, direct pe jar, si o bardaca de Babeasca Neagra... sau de Traminer...sau un Cabernet...ori un Pinot Noir de Murfatlar (aia fac cel mai bun Pinot de Romania, parerea mea...hic...)
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

Florin-braileanul (FlorinI)

:uimit:

balamuc, vrei.... BALAMUC SA FIEEEE!!!!!

:zzz:

Cine a zis...
• Posteritatea va crede ca am avut un singur ou. (Columb)
• Duc o viata regulata; ma culc la sapte, ma scol la sapte. (Alba ca Zapada)
• Si totusi, se invarteste! (Galileo Galilei, dupa un chef)
• Suntem rude, dar foarte indepartate (Fratii Grimm)
• Eu sunt o exceptie: mi-am facut carul vara. (Nicolae Grigorescu)
• Am fost corigent la zoologie si literatura. (La Fontaine)
• Aria cercului se bucura de o celebritate meritata. (Giuseppe Verdi)
• Noi vrem pamant! (un extraterestru)
• Intr-un triunghi conjugal, ipotenuza este iubita la patrat. (Pitagora)
• Cand pun mana pe un roman bun, nu-l las pana nu-l termin! (Cleopatra)
• Cartea mea de capatai este "Dupa douazeci de ani". (Silviu Brucan)
• Ma duc sa ma caut. (Fiul ratacitor)
• Ce mica-i lumea! (Gulliver, in tara piticilor)
• Nu-mi fac planuri de viitor. (Nostradamus)
• Toti oamenii de valoare au zburat din Romania. (Henri Coanda)
• Ca orice om, am fost si eu la stramtoare. (Magellan)
• Ostenii mei, astazi avem exercitii de tragere... (Vlad Tepes)
• Am ajuns in America pentru ca m-a trimis nevasta dupa cartofi. (Cristofor Columb)
• Forma mea de protest este demonstratia. (Pitagora)
• Nu sunt de acord cu femeile care isi spioneaza barbatii. (Mata Hari)
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333