Cursuri sau ucenic

Creat de mitrea_tutu, Noiembrie 02, 2010, 04:11:57 PM

« precedentul - următorul »

mitrea_tutu

Rog informatii daca aveti despre cursuri in Jud Neamt, sau pe cineva in zona Roman care m-ar putea initia in apicultura , as dori sa invat si din primavara sa cumpar doi stupi

albinasebes

Eu zic sa mergi la cel mai apropiat magazin cu specific apicol si sa intrebi se asociatia de apicultori din zona ta.
Vanzatoarea trebuie sa stie.
Cu siguranta vei gasi pe cineva cu inima buna sa te ajute, probabil sa-ti vanda si stupi in primavara.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

D006

daca se duce la magazin este ca si facut de bani!
  Cauta un stupar cu inima buna care sa te primeasca la el in stupina sa inveti. Lucru cam improbabil in Romania.  :uimit:

gheco

Citat din: mitrea_tutu din Noiembrie 02, 2010, 04:11:57 PM
Rog informatii daca aveti despre cursuri in Jud Neamt, sau pe cineva in zona Roman care m-ar putea initia in apicultura , as dori sa invat si din primavara sa cumpar doi stupi

De unde din zona Roman?
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

albinasebes

la magazin cu siguranta te curata de bani daca cumperi de la ei, dar informatii despre asociatia apicola din zona tot primesti.
mergi la o sedinta si gasesti pe cineva dispus sa ajute, sau cel putin sunt mai multe sanse sa gasesti decat sa stai acasa.
e o vorba: "daca vrei sa te mantuiesti cu intrebarea sa calatoresti", adica numai daca intrebi si cauti gasesti
de undeva trebuie sa incepi
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

mitrea_tutu

'Gheco "
De unde din zona Roman?

Buna ziua, domnul  " Gheco " , sunt din Roman, dar am parintii la tara la Ruginoasa spre Piatra Neamt, acolo unde vreau sa - mi pun citiva stupi in primavara, poate daca aveti bunavointa prin primavara cind aveti activitate la stupi sa -mi permite-ti sa va ajut cu ce pot la treaba in stupina si astfel sa invat si eu de la dumneavoastra

gheco

Citat din: mitrea_tutu din Noiembrie 25, 2010, 11:10:54 AM
'Gheco "
De unde din zona Roman?

Buna ziua, domnul  " Gheco " , sunt din Roman, dar am parintii la tara la Ruginoasa spre Piatra Neamt, acolo unde vreau sa - mi pun citiva stupi in primavara, poate daca aveti bunavointa prin primavara cind aveti activitate la stupi sa -mi permite-ti sa va ajut cu ce pot la treaba in stupina si astfel sa invat si eu de la dumneavoastra

Eu sunt din Balanesti unde am si stupii si de la 1 Martie voi fi mai mult pe langa albine. Cu draga inima te voi ajuta cu ce pot. Ti-am pus la posta semintele de paulownia si cand ne vedem in martie primesti si seminte de evodia.
Sa auzim de bine.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

mitrea_tutu

Multumesc si sa ne vedem sanatosi la primavara .

mitrea_tutu

Multumesc inca o data , semintele au ajuns  la mine.

pharaonu75

SI LA SLOBOZIA AU AJUNS SEMINTELE!
SALUTARI DE PE BARAGAN!
:hi:  :hi:  :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube