Video & Foto by FlorinI

Creat de Florin-braileanul (FlorinI), Octombrie 24, 2010, 09:59:25 AM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

Da ai o problema--pozele sunt prea frumoase-
Un sincer  :bravo:

POSTASUL

eee fain tare ,stupii , ramele totul , :bravo: sa fiti sanatos sa le puteti duce pe toate in continuare si o sa le duceti ca  am vazut ca aveti cu cine :nod: :hi: :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Sa fii sanatos, sa iti traiasca albinele, ajutorul, sotia!
Si la anul sa dublezi efectivul... de albine!

Nu te gandi la prostii! :nono:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Florin-braileanul (FlorinI)

:yes:  :yes:  :yes:

^:)^ ^:)^ ^:)^

MULTAM DE URATURI si mai ales de.... GANDURI
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

stefan1

Ma mir ca nu zice nimeni nimic despre acel fagur cu puiet. E extraordinar! Daca la ora asta ai asemenea faguri de puiet, sa ai nadejde pentru la anul de productii record. De unde ai asemenea matca? Cum ai procedat cu familiile?   Felicitari!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bee_lover

Frumoase poze, daca aveti ceva prin stupina ce vreti sa fie analizat de cat mai multi sa o puneti si pe fata in poza (pozele in care apare fata sunt cele mai accesate   :rusine:).
Ps: sa va traiasca fata si sa-si insuseasca si ea aceasta nobila indeletnicire  :bravo:.

bucovineanu

Acea regina pare mai degraba "de carne". Spun acest lucru pentru ca la aceasta ora nu are nici un pic de coronita. Va da mai degraba roiuri decat miere.

bee_lover

Nu neaparat de carne, probabil mai are caturile deasupra si atunci coronita se afla in rama de cat si daca mai e si o matca tanara atunci se intelege frumusetea si amploarea puietului. Sa nu uitam ca la un vertical care da si miere cam asa ar trebui sa arate 2-4 rame din centrul cuibului mai tot sezonul.  :hi:

orbanstefan64

pt aceasta perioada ....?????? dar nimic nu ii imposibil  :hi: :hi: :hi:

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: bucovineanu din August 31, 2011, 10:46:31 AM
Acea regina pare mai degraba "de carne". Spun acest lucru pentru ca la aceasta ora nu are nici un pic de coronita. Va da mai degraba roiuri decat miere.

am in stupi si rame ca cea din poza dar si cu coronita

Citat din: bee_lover din August 31, 2011, 02:35:43 PM
Nu neaparat de carne, probabil mai are caturile deasupra si atunci coronita se afla in rama de cat si daca mai e si o matca tanara atunci se intelege frumusetea si amploarea puietului. Sa nu uitam ca la un vertical care da si miere cam asa ar trebui sa arate 2-4 rame din centrul cuibului mai tot sezonul.  :hi:

inca am caturi pe multi stpi si sper sa isi mute mancarea de sus jos, ca ina matca depune si nu am la toti stupii coronitele facute
matca e de anul trecut de la ... (hai sa ii fac reclama ca merita, din toate punctele de vedere) ... e de la valter
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

mape 48-petru manea

e cam greu sa care miere de sus jos albina prefera invers in aceasta perioada
trebuie sa exploatam instinctul albinei
numai bine

valter

Citatmatca e de anul trecut de la ... (hai sa ii fac reclama ca merita, din toate punctele de vedere) ... e de la valter

Sa inteleg ca ai retineri?
O vreau inapoi...peste doi ani.

E unul smady(apicultor) pe celalat taram(stuparitul) si da cu noroi in tot ce gaseste in cale...ca cica ''multiplicatorii'' este niste hoti care pacaleste incepatorul.
Ia zi dom' Ionascu cum am reglat noi anu trecut un mic litigiu privind o serie mica de matci...amiabil, diplomatic, eficient...si uite rezultatele...ele apar, usor usoooooor.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

bucovineanu

"inca am caturi pe multi stpi si sper sa isi mute mancarea de sus jos, ca ina matca depune si nu am la toti stupii coronitele facute"
Daca mierea din caturi e capacita nu o vor muta.

andrei_calinescu

Citat din: valter din Septembrie 01, 2011, 03:17:34 PM
Citatmatca e de anul trecut de la ... (hai sa ii fac reclama ca merita, din toate punctele de vedere) ... e de la valter

Sa inteleg ca ai retineri?
O vreau inapoi...peste doi ani.

E unul smady(apicultor) pe celalat taram(stuparitul) si da cu noroi in tot ce gaseste in cale...ca cica ''multiplicatorii'' este niste hoti care pacaleste incepatorul.
Ia zi dom' Ionascu cum am reglat noi anu trecut un mic litigiu privind o serie mica de matci...amiabil, diplomatic, eficient...si uite rezultatele...ele apar, usor usoooooor.

E multiplicatori si multiplicatori.
Tu multiplici bine. Asta e , na c-am zis-o. Multiplici bine la matci dragul meu, sa nu creada lumea prostii.

valter

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din August 31, 2011, 11:59:39 PM
inca am caturi pe multi stpi si sper sa isi mute mancarea de sus jos, ca ina matca depune si nu am la toti stupii coronitele facute
matca e de anul trecut .

Logic si firesc ar fi ca acele rame prezentate de FlorinI sa nu ajunga in cuibul de iernare...din mai multe considerenta, ele trecand la depozitul de rame pentru iernare.
Da ...si 7-8000 de gaze care intra in iarna?
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.