Andrei californianul

Creat de dragos2006, Octombrie 23, 2010, 11:05:09 AM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: dragos2006 din Octombrie 25, 2010, 08:26:54 PM
Cursul forumului il poate schimba doar domnii Andrei , Printisor , Apiardelean care sa deschida topicuri noi despre  "lucruri serioase ca sisteme de management ale familiei de albine,sau ca metode de stuparit natural ".
TU ai putea ff bine sa schimbi multe atat pe forum cat si in viata ta personala.
E loc pt schimbari pozitive si sincere.
Dar pt asta va trebui sa vezi lumina si sa devi o persoana pozitiva.
Incearca.  :hi:

printisor

Sa lasam topicurile serioase (unul n-are pregatire).Ce intreb eu este dac est ptr banarea lui AndreiRN. Cu da sau nu:Da sint de acord nu,nu sint de acord.
Astept
Life is tough, but it's tougher when you're stupid=Viaţa este grea, dar este mai grea cand esti prost.

http://forumulcucocosi.blogspot.com/

D006

Printisorule deschide un sondaj daca vrei sa afli cum sta treaba cu banarea lui Andrei , nu te baga peste sondajul meu  :nono:

D006

Si apoi te decizi daca sa ataci cu virusuri sau nu.  :nono:

D006

pharaonu75

Violenta naste violenta, iar remarcile rau intentionate atrag ca raspuns alte remarci si mai acide!
Astfel discutia degenereaza, se deviaza de la subiect si se uita scopul initial al deschiderii unui topic.

Nu sunt partizanul niciunuia de pe forum implicat in astfel de discutii, insa nici nu sunt adeptul banarii unui membru pentru ca a facut o afirmatie mai deplasata!
Daca pe un topic toata lumea discuta despre sisteme de management ale familiei de albine si vine unul care din senin arunca cu insulte in cei de acolo, va fi sanctionat intrucat este in afara subiectului de discutie si incalca regulamentul!

Dar cand te afli pe un topic in care se discuta despre orice numai despre apicultura nu, in care fiecare isi arunca unul altuia in fata tot felul de injurii, nu stiu ce pretentii mai poti avea daca te amesteci printre "combatanti".

Ignora acele postari, acel topic, nu le da "apa a moara", iar daca in acest caz vei fi atacat sau insultat degeaba, atunci te poti da "fata mare" si solicita cu toata taria o banare!
Exista o vorba: DACA TE AMESTECI IN TARATE TE MANANCA PORCII! Si nu ii poti invinovati deloc.

@Printisor:  Deschideti acele discutii la care faceati referire, iar daca andrei sau altii vi le strica sau va insulta, solicitati banarea acelui membru pentru ca in acest caz aveti tot dreptul! Il raportati iar situata va fi analizata si clarificata cu siguranta!
Daca insa va complaceti in discutii sterile.... :nono: :nono:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

printisor

Nu ai raspuns la intrebare dragos2006.Sistem duplicitar dublat de o frica organica de andreirn sau de cristix sau de toti?
Life is tough, but it's tougher when you're stupid=Viaţa este grea, dar este mai grea cand esti prost.

D006

Ce inseamna sistem dublicitar ?

Mie mi-e frica doar de Dumnezeu !
  Andrei si Cristi sunt doi tipi simpatici si isteti numai ca au unele probleme de comunicare.

printisor

Pharaonu75,
Cu cine sa deschid discutii cu omul care m-a facut betivan? Esti glumet.
Daca pe tine te-ar jigni spunindu-ti ca este homosexual ai dezbate bucuros despre teme de management sau i-ai spune ca eu un jeg?
Multumesc ca ati indeplinit meseria de administrator:Ai tolerat si nu ai luat masura sa sterga postura respectiva. Legea poate sa ma salveze?
Accept si un vot de blam.Oricum incerc sa-mi reduc postarile sa-i fie omului sa-si bata joc de cit mai multi.

pharaonu75

Ati deschis vreo discutie si s-a bagat peste ea si a stricat-o? Nu! Dvs va certaticu andrei de cand v-ati inscris pe forum!
Cand s-a amestecat peste ioanardelean, pe topicul "cateva informatii interesante" si a postat pe langa subiect, deviind discutia si intrand in conflict cu alti useri, A FOST AVERTIZAT!
In continutul avertismentului se spunea ceva si despre banare, daca persista in astfel de activitati!
Deschideti-va subiectul dvs, provoacati membrii forumului la discutii civilizate si constructive, iar daca andrei, caci cu el aveti probleme, va strica topicul, este deja avertizat!
Este logic? Am fost destul de clar?

P.S. putem afla si noi, restul membrilor acestui forum, cati ani aveti, din ce localitate sunteti, ceva informatii adaugate la profil? ...asa cum este normal si cum ii rog pe toti membrii noi carora le dau acordul de inregistrare pe forum!
Sau nu se face acest lucru pentru ca "Printisor" este o clona a vreunui user care nu are curajul sa spuna pe fata ce gandeste?

Deocamdata observ ca tinta dvs pe acest forum este BANAREA LUI ANDREI, nu discutiile despre apicultura!
Daca gresesc imi cer scuze public, insa demonstrati-mi ca ma insel...

:hi: :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Cel putin 3 ani e distractia cu aceasta persoana.
Sa-ti dau nr lui de tel?
Cand l-am sunat $#&@#*&%# la gura lui.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

Nu stiu la ce persoana te referi... eu discutam despre printisor, care este inregistrat pe apiardeal la data de 23 august 2010...
In 2 luni are 23 de postari, dintre care in majoritatea cere banarea ta, acuza adminii ca au interese in obtinerea unui numar cat mai mare de membri sau ca iti suporta atitudinea (incomoda pentru multi) doar pentru faptul ca nu i-ai jignit pe admini!

Nu spune nimic despre persoana reala din spatele lui Printisor, despre apicultorul printisor, despre o insarmare de fagure sau mai stiu eu ce esenta de lemn folosita in afumator! Nimic despre apicultura! Doar scandal! Si se mai plange ca ii sunt atribuite cine stie ce apelative!

Repet, pentru a nu fi acuzat de cine stie ce favoritisme sau parteneriate!
Nici eu nu sunt de acord cu multe din postarile lui andrei, insa are dreptul la o opinie...
Cand afirmatiile sale aduc atingere drepturilor vreunui membru al forumului, drepturi prevazute si in regulament, atunci trebuie luate masuri impotriva sa!
A fost atentionat atunci cand pe un topic al lui ioanardelean a discutat despre orice altceva decat despre subiectul acelui topic...
I-a fost atrasa atentia si pe pm in momentul in care lui apiardelean i-a spus intr-un anume fel iar acesta din urma a solicitat o atentionare de acest gen!
Dar aici discutam despre persoane care au pus suflet si au contribuit la constituirea unui bagaj informativ al forumului, nu despre conturi create special pentru scandal!

pharaonu75

Astept inca sa mi se demonstreze ca ma insel cu privire la intentiile lui printisor pe acest forum si sunt nerabdator sa imi prezint public scuzele!

printisor

pharaonu75, sa-ti dea nr de telefon ,il afisezi pe forum sa-l vada toata lumea,iar dupa aceea iti dau pe pm nr de talefon imi dai telefon si vorbim.
Iti dai seama ca e complexat.

D006