De cate feluri sunt stuparii...

Creat de valter, Octombrie 06, 2010, 06:45:28 PM

« precedentul - următorul »

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: AndreiRN din Octombrie 18, 2010, 10:24:53 PM
Citat din: dragos2006 din Octombrie 18, 2010, 07:53:14 PM
stupari care vin cu bani de acasa la stupina
Acolo sunt eu.
Al 3lea an in pierderi.
Dar sunt sigur ca majoritatea sunt la fel.

iti doresc sa fie ultimul pe minus
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

orbanstefan64

nu turati motorul in viteze mici ca sare chiuloasa :rotfl: :rotfl:semnaliazati  schimbati viteza intr o treapta mai mare si depasiti, daca nu merge atunci cautati o parcare cu multa umbra si un aer curat si stati sa va dezmortiti timp in care trageti aer in piept dupa care va puteti continua drumul in liniste :rotfl: :rotfl: :rotfl:
a......si fara hamsii :rotfl: :rotfl: :rotfl:

D006

Citat din: orbanstefan64 din Octombrie 18, 2010, 10:48:05 PM
a......si fara hamsii :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:nono: :nono: :nono:
Mi-ati facut pofta de hamsi sarate in ulei si cu ceapa.

flavius

Pe alte forumuri exista o sectiune Combat...unde toata lumea se poate contra cu toata lumea, fara menajamente, cu 2-3 conditii de civilizatie: limbaj "colorat", da' fara trivialitati, se accepta si atacuri la persoana, insa fara injuraturi si limbaj suburban...care, culmea, se pot sublima muuuuult mai frumos in metafore...

Exemplu rapid, din memorie: in loc de "sa te XXX" scrii "eu sunt pompa de injectie si tu esti cilindrul meu"...sau: "vedete-as pe post de furtun de aspiratie la evacuarea mea"...nicio injuratura (in teorie...), niciun atac la persoana, da' semnificatii muuuuulte...

PS vivat bujia...parerea mea: lasati-o balta cu cartonasele, eu vreau la liber totul, atata timp cat nu apar cuvinte urate...in engleza: four letter words...Andrei stie... :finger: :finger: :finger:
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

pharaonu75

Dar daca se cearta pe privat cat vor si aici discutam civilizat despre apicultura, este vreo problema!
Parerea mea!
Fara metafore, fara insinuari ori cucuvinte cu 4 litere (in engleza, pentru ca in romana sunt si cu 3 si cu 5 litere)!
Aparitia unor divergente intre useri este inerenta, insa sa isi spele rufele in privat... cearta lor ii priveste doar pe ei si nu pe restul!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

flavius

Pai si noua ne iei toata distractia de chibitzi...zau asa, nenea moderatoru', talica n-ai vazut ce succesuri au emisiunile de scandal?!... :nebun: :nebun: :nebun:
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

valter

Eu as incerca sa diferentiez apicultorii si dupa ceia ce urnaresc sa produca cu stupuletii:
- stupari ce urmaresc preponderent un singur produs, mierea pentru cei ce fac pasatoral intensiv, polen+propolis, pentru cei care fac stationar(gen Salaj);
-stupari care urmaresc sa obtina aproape totul de la familiile de albine.

In aceasta ordine de idei ma abordeaza pe PM un domn stimabil Gica Malinici si=mi zice ''frate da tu vrei sa le faci pe toate?''.
Nu... negresit NU.Venin nu fac si cred ca nu voi face niciodata, dar asata e un subiect secundar.

Personal consider ca majoritatea cel;or ce fac stationar(aici ma includ si pe mine) trebui sa incerce sa cunoasca si sa exploateze cat mai multe produse ale stupului.
Un calcul sumar aduce: propolis 10kgx 265 ron=; ciara 130x 15 ron=; matci xxx 50 ron=; mierea nu o declar ca iar sunt mincinosul satului.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

cristian87

Corect trebuie sa largim aria de produse.Este singurul mod de a rentabiliza apicultura.
Ati uitat de laptisorul de matca si de apilarnil.
Pe mine acestea ma tenteaza cel mai mult si intentionez sa ma specializez in producerea lor.
Piata abia se formeaza dar creste de la zi la zi.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

valter

Ambele, amandoua, au facut bani grei inainte de 89, dar sunt produse de nisa...cum anul asta ne-a ajutat Tatoiu, poate la anu ne ajuta Trantoroiu.
Laptisorul comporta un pic de migala...la apilarnil cred ca-i un pic mai usor.
Succes si informeazane si pe noi...la anul...cum ai pus-o.

D006

"Un calcul sumar aduce: propolis 10kgx 265 ron=; ciara 130x 15 ron=; matci xxx 50 ron=; mierea nu o declar ca iar sunt mincinosul satului."

productia este buna. dar nu-i cam ieftina?  :rotfl: :rotfl:

D006

"ALBINE - forum de apicultură APIARDEAL către mine
arată detaliile 12:11 (acum 2 ore)

'valter tocmai v-a trimis un mesaj personal pe ' . $context['forum_name'] . '.' . "\n\n" . 'IMPORTANT: Reţineţi, aceasta este doar o notificare. Vă rugăm să nu raspundeţi la acest email.' . "\n\n" . 'Mesajul care vi s-a trimis este:' . "\n\n" . 'Pana nu-mi dai o frunte in buric nu te simti bine.
Te salut de la savinesti.' "

daca dupa o cariera stralucita pt apararea neamului ti-a ramas numai poanta asta in cap, inseamna ca te-ai cam ramolit.
vulgaritatea te caracterizeaza.
una era sa ajungi acolo inainte de razboi si alta "sa ajungi pe puncte" facut de comunisti.
sincer acolo erau "rara avis" oamenii cu bun simt.

D006

stefan1

Se vede ca ati cam gatat munca la stupi si simtiti nevoia de intepaturi. In fiecare an in sezonul inactiv, certurile sunt in floare. Pacat!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

valter

Citat din: cristi xdaca dupa o cariera stralucita pt apararea neamului ti-a ramas numai poanta asta in cap, inseamna ca te-ai cam ramolit.
una era sa ajungi acolo inainte de razboi si alta "sa ajungi pe puncte" facut de comunisti.

Barbatii adevarati daca se duieleaza o fac cu doi, trei martori...tu nu poti sa te manifesti barbateste...strigi la toata multime ''doamna...doamna vasilica a scapat margarina pe jos si si-a bagat-o in gura...''.

Am avut cateva PM absolut deosebite ca si secretomanie(nelegate de userul cx) care in momente de patima ''ai fi putut sa le reancalzesti''...eu le-am sters imediat dupa ce le-am primit...ca-s femeia si nu pot fi barbata ca dl. militianoi.

Vad ca simte nevoia sa-si faca loc pe forul...sa fii iubit.

D006

Citat din: valter din Octombrie 26, 2010, 07:16:12 PM
Citat din: cristi xdaca dupa o cariera stralucita pt apararea neamului ti-a ramas numai poanta asta in cap, inseamna ca te-ai cam ramolit.

Barbatii adevarati daca se duieleaza o fac cu doi, trei martori...tu nu poti sa te manifesti barbateste...strigi la toata multime ''doamna...doamna vasilica a scapat margarina pe jos si si-a bagat-o in gura...''.

Am avut cateva PM absolut deosebite ca si secretomanie(nelegate de userul cx) care in momente de patima ''ai fi putut sa le reancalzesti''...eu le-am sters imediat dupa ce le-am primit...ca-s femeia si nu pot fi barbata ca dl. militianoi.

Vad ca simte nevoia sa-si faca loc pe forul...sa fii iubit.

nene valter, barbatii adevarati daca vor sa dea m... pe privat trebuie sa si plateasca. sau vrei gratuit ca esti pensionar.
eu nu sunt asa potent ca mata sa ma duelez cu ea.
iar daca vrei sa-ti pocesc numele trebuie doar sa-mi spui, ca o rezolvam si pe asta.