AM 1000 euro de dat

Creat de Bătrânul, Septembrie 21, 2010, 05:37:20 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Cine poate face o "EXPERTIZA STRUCTURALA A CLADIRII ..." ??? Nu este o gluma CAUT EXPERT !!!!!

Florin-braileanul (FlorinI)

in general, cei de la inspectia in constructii
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

stupar

Daca santeti in letigiu judecatoria numeste oficial expert de cladiri.

ANITEI

Eu am executat imobiliar pe cineva si lista cu posibilii experti evaluatori mi/a venit de la tribunal , dar poate e mai la indemana sa intrebati un executor judecatoresc , ei cunosc evaluatori.
'' Pot totul in HRISTOS , care ma intareste.'' Filipeni 4:13

ANITEI

M/a costat acum doi ani in jur de 500 de euro.
'' Pot totul in HRISTOS , care ma intareste.'' Filipeni 4:13

pharaonu75

Si la primariile de la municipiul resedinta de judet sunt experti/evaluatori! :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Bătrânul

Am nevoie de EXPERTIZA STRUCTURALA !!!! (rezistentain vederea supraetajarii) nu de evaluare. :hi:

pharaonu75

La inspectia in constructii! Sau poti intreba pe la arhitectii din zona,este imposibil sa nu cunoasca ei pe cineva! :hi: :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Florin-braileanul (FlorinI)

INSPECTIA IN CONSTRUCTII,

dar ar cam trebui sa ai si proiectul casei initiale, ca daca e sa isi dea cu parerea dupa cum arata cladirea si masuratoarea faptica a astadiului initial, e mai greu
ca nu au de unde sa stie cat fier-beton s-a bagat, ce tip de beton, etc si multe altele
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

tassevasi

Domnul Batrinul ,de aceasta treaba se ocupa exclusiv proiectantul care colaboreza cu structuristul . Acesta din urma face calculul de rezistenta la fiecare armatura in parte ,
  grinzi ,stilpi  ,centuri ,placa, tot ce reprezinta structura metalica si va fi acoperit de beton . 
In situatia in care, casa ce urmeaza  sa o suprainaltati nu are placa din beton armat,prevazuta cu stilpi de sustinere  armati ,datele se schimba total.
   Daca aveti la constructia actuala proiectul si nu aveti calculul de rezistenta efectuat , atunci e mai simplu ,ca in proiect gaseste  elemente ce conduc la un calcul de rezistenta . Toate aceste lucruri le rezolvati cu un proiectant in constructii,din teritoriu.
  Va doresc succes si sa-l gasit.
   Sanatate si tot ce va doriti ,   tassevasi :hi: :hi:

D006

Toata treaba asta se face INAINTE de a face constructia ca altfel ...... pica pe tine sau dai mita sa ti se faca un raport necorespunzator cu realitatea.

stupar

Luati legatura cu ing.Faluvégi Imre,inginer constructor,care a fost si presedinte la ACA din Sfantu -Gheorghe :hi:

GyS

Am nevoie de EXPERTIZA STRUCTURALA !!!! (rezistentain vederea supraetajarii) nu de evaluare. :hi:
[/quote]

Incercați la SC *BWJ PROJECT* SRL Sf. Gheorghe,
ing. GYENGE BARNA, Tel. 0730618589 sau 0741276989