Ferma apicola complexa cu noi procedee de exploatare (am initiat)

Creat de dragos2006, Septembrie 07, 2010, 11:35:34 AM

« precedentul - următorul »

D006

Pentru pasionati, interesati, inventivi, propun participare la organizare/edificare minim cinci ferme (pilot) in zone/regiuni extreme. Obiectiv ulterior - extinderea procedeului, tehnologiei si produselor apicole complexe reiesite. De retinut: productivitatea devine incredibila pentru miere de mana, conditii de intretinere/exploatare ideale reduc risc de inbolnavire sau atacuri fizice, prelungesc viata albinutei, aduc putere familiei, etc. 
  Necesar: 1) minim 1/2 hectar teren agricol spre padure sau achizitie in zona favorabila (doi zeci-cinci zeci centi m.p.) sau atragere cunostinta/ruda (eventual inchiriere cinci-zece ani). 2) capital sau imprumut minim cinci mii euro. 3)cunostinte minime sau carte (plante aromate/melifere, silvice, pomi, legume, ciuperci). 4) non fumator - non alcool. 5)accept de a obtine maxim randament de la albinute (mimim 3kg zilnic per familie in aprilie-oct). 6)spirit intreprinzator cu tendinta spre variante perfecte (nebunie sau luciditate maxima ?). 7)atu-pasiuni suplimentare: ambient, medicale, biologie, geologie, astronomie, auto, sah.
  Pentru detalii -conect : universapicol@gmail.com sau - 0728650249/0768584013/0747916243 -
  ... CITESTI, APLICI sau DAI mai DEPARTE ...

filip

Mierea de mana nu se obtine in toti anii,restul se poate discuta.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

gheco

Citat din: apinica din Septembrie 07, 2010, 11:35:34 AM
  Pentru pasionati, interesati, inventivi, propun participare la organizare/edificare minim cinci ferme (pilot) in zone/regiuni extreme. Obiectiv ulterior - extinderea procedeului, tehnologiei si produselor apicole complexe reiesite. De retinut: productivitatea devine incredibila pentru miere de mana, conditii de intretinere/exploatare ideale reduc risc de inbolnavire sau atacuri fizice, prelungesc viata albinutei, aduc putere familiei, etc. 
  Necesar: 1) minim 1/2 hectar teren agricol spre padure sau achizitie in zona favorabila (doi zeci-cinci zeci centi m.p.) sau atragere cunostinta/ruda (eventual inchiriere cinci-zece ani). 2) capital sau imprumut minim cinci mii euro. 3)cunostinte minime sau carte (plante aromate/melifere, silvice, pomi, legume, ciuperci). 4) non fumator - non alcool. 5)accept de a obtine maxim randament de la albinute (mimim 3kg zilnic per familie in aprilie-oct). 6)spirit intreprinzator cu tendinta spre variante perfecte (nebunie sau luciditate maxima ?). 7)atu-pasiuni suplimentare: ambient, medicale, biologie, geologie, astronomie, auto, sah.
  Pentru detalii -conect : universapicol@gmail.com sau - 0728650249/0768584013/0747916243 -
  ... CITESTI, APLICI sau DAI mai DEPARTE ...
Fii te rog mai explicit si mai precis:
-prezintate pentru a sti cu cine discutam;
-(mimim 3kg zilnic per familie in aprilie-oct); Ce anume produc zilnic albinele in noua conceptie?
-cred ca sunt multi stupari care nu corespund:uni mai fumeaza, altii mai beau si un paharel?
Sa nu crezi ca nu privesc cu seriozitate propunerea.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

prisecarul

Citat din: apinica din Septembrie 07, 2010, 11:35:34 AM
4) non fumator - non alcool.
5)accept de a obtine maxim randament de la albinute (mimim 3kg zilnic per familie in aprilie-oct). 6)spirit intreprinzator cu tendinta spre variante perfecte (nebunie sau luciditate maxima ?).

4) cam greu, dar nu imposibil!
5) cisterna cu apiinvert plina mereu si la indemana!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!