cerere de ajutor

Creat de Bătrânul, August 12, 2010, 03:44:24 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Rog stuparii din Bucuresti ca pe data de 20 august seara sa ajuta la urcarea in tren a fiului meu supraponderal si proaspat operat. Va multumesc anticipat Batrinul

stefan1

Va doresc sanatate lui si D-voastra.
Poate cateva mesaje private la bucurestenii cunoscuti, ar ajuta.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Bătrânul

Stefan 1 Multumim ! :hi: (v)om trai si om vedea ....

janese

Citat din: Batrinul din August 12, 2010, 03:44:24 PM
Rog stuparii din Bucuresti ca pe data de 20 august seara sa ajuta la urcarea in tren a fiului meu supraponderal si proaspat operat. Va multumesc anticipat Batrinul
zi ma clar...locul de intalnire...ora...semne de recunoastere....

Bătrânul

Sondajul sa incheiet . Rezultatul 3-2 in favoarea Bucurestiului fata de Budapesta. :hi:

ioanardelean55

nicomico

Sincer sa fiu nu prea inteleg ce sondaj face-ti?Dv cere-ti ajutor sau faceti sondaje ?

filip

Citat din: Batrinul din August 14, 2010, 05:32:50 PM
Sondajul sa incheiet . Rezultatul 3-2 in favoarea Bucurestiului fata de Budapesta. :hi:
Am si eu o nedumerire ,cand a-ti apelat la cei din Budapesta,a-ti spus ca sunteti roman din Ardeal? :)
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Bătrânul

Citat din: nicomico din August 15, 2010, 05:37:06 PM
Sincer sa fiu nu prea inteleg ce sondaj face-ti?Dv cere-ti ajutor sau faceti sondaje ?
SI,Si

Bătrânul

Citat din: filip din August 15, 2010, 09:30:52 PM
Citat din: Batrinul din August 14, 2010, 05:32:50 PM
Am si eu o nedumerire ,cand a-ti apelat la cei din Budapesta,a-ti spus ca sunteti roman din Ardeal? :)
Sint membru fondator a forumului lor deci stiau ca sint secui din ardeal

Bătrânul

Va cer din nou ajutorul! Am urmatoarea problema ! Un puti forat de 80 m adincime cu diametru de 300 mm cu apa minerala carbogazoasa care borboroseste. (adica are bioxid de carbon in exces) Miine incerc sa-l  fac sa iasa la suprafata fara nici o alta energie decit cea proprie . Intrebare . Am sa reusesc? Daca da atunci cum ???

filip

Depinde la ce inaltime ati forat,daca forati perpendicular pe axa fantanii la o diferenta de nivel sub  nivelul apei atunci apa iasa singura. :nod:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

balasbebe

Poate mai trebuia sapat cativa metri.

balasbebe

Instalatia ta poate ma asteapta pe mine pentru inaugurare.
Eu cred ca este ca si sticla de apa minerala cand o deschizi. ies doar bulbucii, dar apa ramane in sticla. Daca zici ca are ceva presiune ar trebui sa pui un furtun de 2 toli sa blindezi bine la gura si sa vezidaca nu poti sa faci ceva. La acel diametru de 300 de mm, presiunea pe coloana este prea mare si nu va urca apa sa-ti fie de folos.