prezentare

Creat de GyS, August 07, 2010, 10:54:09 AM

« precedentul - următorul »

GyS

Salutări tuturor apicultorilor de pe forum!
Mă numesc Gyula Santa, am 42 ani și sunt din com. Chichiș, jud. Covasna. Familia mea se compune din : 1 soție, 2 băieți, 1 câine, pisoiul Gigi și 8 familii de albine, dintre care una cazată într-un trunchi de copac. Anul trecut

filip

Apropos,continuarea va fi transferata tot aici.
Ai grija de albinile din copac incearca sa le faci tratamentul cu VARACHET FORTE
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

prisecarul

esti binevenit in familia APIARDEAL!
asteptam sa ne spui despre experienta ta ca apicultor, cu bune si rele!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

filip

...GyS
« : Azi la 11:00:31 »

anul trecut m-am apucat de stuparit cu două familii, care au iernat bine în stupii orizontali și de unde am ajuns la cele 8. De profesie sunt jurist și sunt primarul comunei din 1996.
Citesc de mult timp postările de forum, de unde am primit multe informații utile referitoare la stupărit, dintre care multe le-am și pus în practică... Promit că revin și cu niște poze, cât mai curând posibil.
O zi bună tuturor!
GyS
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

stefan1

Bun venit pe forum! Totdeauna am zis ca cei ce fac stuparit in zona aia, la o clima mult mai rece decat media pe tara, trebuie sa fie mai priceputi ca sa poata traversa iernile grele si sa mai obtina si profit de pe urma albinelor.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

GyS

Scuze pt. intârziere... pozele promise sunt postate la www.GyulaS.sunphoto.ro.
O zi bună tutror!

pharaonu75

Frumoase poze! Intr-o astfel de curte, cu foarte multi pomi si verdeata mi-am dorit intotdeauna sa traiesc... :hi: :hi:
din pacate mi-au fost sortite betoanele orasului! :mad:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Fiecare locuieste unde isi alege el.
Soarta e pt babe cand nu au de ce barfi.

pharaonu75

Sunt departe de a fi baba... :)
Nu pot locui in alta parte din mai multe considerente, independente de vointa mea!
(ex. asigurarea unei anumite educatii pt copii; serviciu; resurse financiare limitate; s.a.)
Imi mai ramane sa sper ca poate la pensie voi locui acolo unde imi doresc... desi cu noua lege a pensionarii nu mai sunt sigur ca voi apuca asa ceva... :mad: :mad: :mad:
Inca o data felicitari pentru GyS, are o gospodarie frumoasa, care denota pasiune, bun gust  si pricepere! :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

cetin

Domnule pharaonu... fiecare isi face viata cum vrea. Ne vom trezi la un moment dat la o anumita varsta, ne vom uita in urma, vom vedea ce a fost si nu stim cat a ramas si ne vom intreba ... oare s-a meritat?

pharaonu75

Pentru copii mei merita sa fac orice sacrificiu! :hi:
In plus am spus ca la pensie voi locui acolo unde imi doresc de foarte mult timp... pana atunci consider ca se merita acest sacrificiu facut in favoarea copiilor mei!!
Toate cele bune !! :hi: :hi: :hi:

GyS

Citat din: pharaonu75 din Septembrie 20, 2010, 11:25:40 AM
Pentru copii mei merita sa fac orice sacrificiu! :hi:
In plus am spus ca la pensie voi locui acolo unde imi doresc de foarte mult timp... pana atunci consider ca se merita acest sacrificiu facut in favoarea copiilor mei!!
Toate cele bune !! :hi: :hi: :hi:

Domnule Pharaonu, va multumesc pentru urari si va impartasesc ideea in privinta copiilor... In rest sanatosi sa fim si timpul le rezolva pe toate...
Toate cele bune! :hi:

Carciog Eugen

Buna ziua!
                  Ma numesc eugen carciog, pe scurt MicRob, si am intrat in rindurile voastre mai mult obligat!
                  Sint ceva mai in virsta, 57 ani,dar" nelinistit", si sint din Oltenita (Calarasi), dar avind nevasta din Alba Iulia, si faptul ca site-ul este vizitat cel mai des, pe care l-am citit, am hotarit sa intru in rindurile voastre, sperind la o colaborare buna.
                  M-am apucat de "albinarit" fortat de imprejurari, sint un ZERO din toate punctele de vedere, si am aproape un roi de anul trecut, sintem in 3 feb 2013. M-am trezit anul trecut cu un roi intr-o cutie cu rame oarbe, si nu prea stiu ce trebuie facut. Le-am dat de mincare dar la  3-4 zboruri de curatire, azi sint 18 grade la umbra, sint foarte multe albine care ramin pe jos chiar daca sint vii. Poate ma indrumati si pe mine. Mi-e drag tare de ele.                                     
                                                                                                                                                               cu respect MicRob

bucovineanu

Era bine daca deschideati un subiect nou, o pagina personala. Rog un moderator sa faca acest lucru, sa mute postarea de prezentare. Bun venit pe forum. Cititi cat mai mult atat pe forum cat si din orice carte de apicultura. Acel roi a fost tratat in toamna cu ceva?

Hermannstadt

Bun venit pe forum domnilor  :welcome:

Foarte frumoase pozele/locatia d-le Gys.

Sa fiti sanatosi si sa cresteti cat mai multe albine :)

Numai bine!
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/