Adrian Flavius

Creat de flavius, Iulie 27, 2010, 09:02:57 PM

« precedentul - următorul »

flavius

Astazi am fost pana la tzara, dupa aprovizionari "bahice"...si m-am dus si pana la stupi...ce bine ca i-am ridicat o tzara mai mult pe suportul ala...sub el e troian...pe ei doar putina zapada...le-am desfacut urdinisurile, desi nu cred ca era nevoie, tavile de dedesubt nu-s inchise de tot, exista o mica fanta lasata libera...vedem in primavara ce scofala facem...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

flavius

Dupa sarbatori "amestecate" (adica una din printese, aia mare, a avut "invoire" sa vina acasa...cea mica a ramas sub supraveghere acolo...), astazi le-am reunit, si le-am lasat impreuna...

La multi ani tuturor, un an nou fericit, numai bucurii si impliniri pentru toata lumea, si sa auzim numai de bine...cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele...la anu si la multi ani!
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

tassevasi

Si eu iti urez tie Flavius un an nou fericit , alaturi de printesele tale .
Ai dreptate , cele rele sa se spele ,cele bune sa se adune .
  Numai bine :hi: :hi:

janese

la multzi ani,ma nepoate!!!!

flavius

Multam, Janese... :zzz: :zzz: si o  :beer:

flavius

In seara asta am organizat o mini-rasadnita pentru semintele primite de la AndreiRN...am pus din toate, din semintele mai mari cate 3-4 in fiecare "cuibusor", din cele gen "fulgi" cate s-au putut lua cu varful degetelor (multe, oricum...)...

Din ce stiu, am pus si Pawlonia, si Evodia, si ceva gen Mymoza, si inca vreo 3 soiuri...vad eu ce iese, si le identificam ulterior...

Calitatea pozelor e mai slaba, ca-s facute cu telefonul...sa notam data de astazi (05.01.11) ca data de plantare...sa vedem cand rasar...

flavius

Astazi mi-am vizitat fetele...crestem, incet, dar sigur...vineri am depasit greutatea de la nastere, deci suntem pe drumul cel bun...de vreo cateva zile o vedem pe mami din ce in ce mai bine, avem ochisori verzi/albastri (inca nu stim exact...), intindem din manute si picioruse, si facem galagie cand ne e fomica...mama-mama...

Parca ne-am mai linistit si noi, si incepem sa trecem peste ce a fost si sa ne gandim mai mult la ce o sa fie...

Prin perindarile de astazi, am gasit si o super-oferta la o salteluta de fibra de nuca de cocos, la numai 150 de lei...super-afacere...pe net nu prea gaseam mai jos de 300...am pus banii pe ea direct, asteapta in husa protectoare, sa puna subsemnatu' mana pe munca si sa faca un patut frumos...ca o fetita are tata...pupa-o-as eu de mititica...

pharaonu75

Extraordinare sentimente... iti place ceea ce incepi sa simti?
Asteapta doar sa vina fetele acasa si sa vezi atunci... ce topit vei fi!
Fetele se spune ca sunt "copiii tatilor", asa ca, in timp, vei observa ca va fi mai atasata de tine decat de mama-sa!
Le doresc multa sanatate!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

flavius

Faraoane, stiu cum e cu tatii si cu fetele...si vad destule exemple in jurul meu...nu ma astept la altceva pe viitor...va fi un copil iubit, stai linistit...din toata inima si din tot sufletul...si de toti cei din jurul ei... :thanks:

Fiecare varsta cu bucuriile ei...am ajuns la momentul in care sa trec mai departe zestrea genetica si culturala a neamului...sa-mi traiasca... :beer: :beer: :beer:

filip

Eu am fata prima apoi la 10 ani datorita accidentului a venit si feciorul.
Sincer am dorit sa am fata ,fetele tin mai mult la tati.
Baieti sunt mai atasati de mame. :bravo:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

flavius

boooon....astazi a fost zi de vizita la tzara, ocazie cu care s-a umblat si la stupi...si, surpriza: activitate la greu, fetele incepusera sa faca un pic de curatenie...papica e destula, lucratoarea activa, nu am scos nicio rama, ca nu aveam timp de o inspectie completa, da' ce-am vazut mi-a bucurat inima...

aveti 4 poze mai jos, cate una pe fiecare stup, in ordine...surpriza a fost ca stupul nr 2 (cel mai activ si agresiv in toamna), nu este cel mai populat la ora actuala...ci stupul nr 4, care a fost si este unul dintre cei mai blanzi...probabil ca are matca mai "pontatoare"...traim si vedem...

Please enjoy the pictures...

Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul....

Florin-braileanul (FlorinI)

sa traiasca si sa creasca
deie Domnul sa sporeasca

familia si familiile
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

flavius

sarut-mana...asa sa fie la toata lumea...

petrica52

Baiat sau fata, fata sau baiat, sau gemeni, nu conteaza. Sanatosi sa fie alaturi de parinti. Bucurie mai mare, cred ca nu este, cind vezi cum cresc, cum pasesc, ce nazbitii fac.... Totul e depinde cum ii cresti, cum ii educi. Departe de mine gindul de a da lectii altora. Eu ma mindresc cu ai mei, pacat ca nu am putut financiar sa-i sprijin mai mult.
O zi buna cu sanatate !

flavius

Nea Petrica, cea mai buna chestie pe care ti-o pot da parintii este o conceptie sanatoasa despre viata...si ceva educatie si bun-simt...daca le ai pe astea, orice altceva se rezolva...vorbesc din experienta, nu din carti...

Revenind la oile noastre (adica la albine, doar aici e forum de apicultura...), "rasadnita" a inceput sa inverzeasca...singurele care n-au rasarit sunt cele 2 tipuri de pawlonia (nici nu ma asteptam, e prea devreme...), restul cam toate au inceput sa dea...aveti poze in attach...

Si mi-a venit si coletul de la Nektarking...super-profesionisti, super-adevarati, super-domni...jos palaria...mi-au pus marfa ieri, a ajuns astazi, cand m-au sunat cei de la curier...transportul l-am platit eu, pretul coletului l-am pus direct in contul reprezentantului Nektarking...omul a trimis marfa pe incredere...asa ceva CERE respect maxim...din partea mea, jos palaria, m-au castigat de client...

Am pozat cosnita si izgonitoarele...abia astept sa le fac placi de suport...si sa le si folosesc...