Adrian Flavius

Creat de flavius, Iulie 27, 2010, 09:02:57 PM

« precedentul - următorul »

tassevasi

Mihaela ,  spue virsta sotului si a ta, cind ai ramas insarcinata , sa va spun ce veti avea  , fetita ori baetel , daca nu ati aflat pina in acest moment.                                                                                                                                                                          Sanatate si numai bine . :hi: :hi:

crombra

Citat din: flavius din Decembrie 19, 2010, 10:09:06 PM
E bine, lucrurile merg spre ok...fetitza a deschis ochisorii astazi si si-a privit mamica in ochi...culoarea cerului, ca la ingerasi...manca-o-ar tata pe ea de scumpica...in rest, doarme cam non-stop...imediat ce incepe sa manance prin forte proprii, o s-o aducem acasica...sa o crestem mare...
Acesta este Flavius pe care mi-l doresc,optimist si indragostit lulea de fetita lui scumpica. Nici nu stii ce sentimente traiesti cand 'iti imbratisaza' degetul cu manuta ei mica.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

33,respectiv 26.Cam pe 15 august...In ce ghicesti??!

flavius

are niste tabele, formule, etc...si le verifica pe toata lumea... :zzz: :zzz: :zzz:
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

tassevasi

Nu ghicesc, fac niste calcule ,relativ simple .
Procentul in cazul dvs este de 80%  sa aveti ......un  baietel  care va semana cu mama lui , sa moara tati de necaz.
  Sa va traiasca .
  Sanatate si numai bine  :hi: :hi:

D006

Eeeehh!...E bine si asa...Eu vreau fetita care sa semene cu taica-su,dar e bine si asa,i se implineste dorinta sotului,el vrea baiat.Dar dupa Sarbatori pot confirma sau infirma aceste calcule,chiar sunt curioasa acum sa vad ce-mi va spune doctorul...Dar cel mai important e sa fie un copil sanatos,ce va fi conteaza mai putin.Oricum,multumesc frumos.

tassevasi

Repet, nu am crezut niciodata in  ghicit  si nici nu voi crede.
In functie de anii de nastere ,sot sotie  ,se pot face calcule pt mai multi ani ,  cind sa programati .
  Sa auzim de bine  :hi: :hi:

flavius

Dis-de-dimineata, astazi, am mai dat o tura la capitala...mi-am imbratisat sotia, am luat actele de la maternitate si am purces la primarie...la ora 12 aveam deja certificatul de nastere pe numele de Maria-Clara, manca-o-ar tata pe ea de printesa mica si fasneata...de mica ce suntem, am decis ca e cazul sa facem si un pic de icter de bebelus, asa ca astazi ne-am prajit la ultraviolete, ca orice gagica la moda...ne invatam cu solarul de mica...ce ti-e si cu moda asta...

Dupa ora 2 am stat cu sotia (programul de vizite e de la 14 la 18...), apoi pe la 3 am fost sa admiram si un spatuc de printesa, ca dormea pe burtica (asa o pusesera doamnele asistente de la terapie intensiva...), si respiram din greu...adica adanc si sanatos...nu am pierdut prea mult din greutate, speram sa ramanem cam pe aici, si sa incepem sa asimilam din lapticul ala minune de ni-l da tanti-ile alea de pe sectie...ca nu avem inca voie pe laptic de la mami...

In mare, suntem ok, trebuie numai sa mai crestem nitel, sa incepem sa facem ochi si sa plangem mai din greu... ieri a deschis si ochisorii, i-a vazut sotia...albastrii-azur, ca ai babacilor...adica eu si sotia...ai mei se schimba dupa anotimp (vara albastri, iarna verzi...), ai sotiei sunt verzi-aurii tot timpul...Clara are ochi de ingeras...e clara treaba...

A, mai are ceva de la ta-su: degetele mici de la manute (un pic curbate, "mostenire" de familie...toti le avem asa...)... in rest, asa cum am spus, ma-sa-ntreaga...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

tassevasi

Bravo, imi pare f f bine ca aduci vesti bune .
Sa-ti traiasca Maria Clara , cemai vad ca te-ai linistit si tu  si prin asta aduci multa liniste si in familie  , mai ales sotiei ,e un lucru de apreciat ,itrucit  ea a suferit mai mult decit tine , chiar de nu ti-a aratat.
  Sanatate si numai bine la toata familia :hi: :hi:

orbanstefan64

vezi ca Dumnezeu nu te a uitat capul sus flavius trebuie sa mergi inainte viata nu este un blatt de masa
multa sanatate la aia mica si voua la fel  :hi: :hi:

flavius

Sarut-mana de urari, sa fie la toata lumea...v-am spus, eu de felul meu sunt tare, da' nu de fier...am momentele mele...

Nea Vasile, stiu ca cea mai afectata e sotia...de aia am si decis ca ea sa nu stie ce e, exact, in sufletul meu, sa se concentreze pe aia mica...eu imi duc crucea singur, ca am cu ce, si stiu si cum...unul din batranii familiei avea o vorba: Cu cat esti mai barbat, cu atat duci mai multe-n spate......avea dreptate, sa stiti...

ioanardelean55

Sanatate multa INGERASULUI MIC, si parintilor

SARBATORI FERICITE , LA MULTI ANI .

flavius

sarut-mana, mare sef...sa fie, la toata lumea, numai sanatate si bucurii...

O surpriza placuta, zilele astea, a fost sa vad cata lume, totusi, nu a uitat de omenie...am avut sprijin (macar moral...da' conteaza, sa stiti...) de unde nu m-am asteptat...la necaz vezi cine-i om si cine nu...multam fain inca o data, si va tin la curent...

flavius

In dupa-amiaza asta tocmai ce-am "executat" o masuta de infasat, cu dulapior incorporat in ea...materialul s-a debitat la un magazin de bricolaj, direct pe cote, cant am gasit la un magazin specializat, l-am lipit cu fierul de calcat, suruburile le-am bagat in gauri-pilot, si toata treaba a durat cam 3 ore...si un bidon de bere...vivat...

Scuzati calitatea pozelor, is facute cu telefonul, camera e la Bucuresti, sa prinda toate momentele vesele ale Clarei...abia astept s-o vad acasa...mai e mult pana atunci, da' nu disper...

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube