CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Transmite-i juniorului si urarile mele... si fa-i cadou placa aia video bengoasa!

:happy_birthday: :birthday: : sampanie: :beer: : sampanie: :beer: : sampanie: :birthday: :happy_birthday:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

prisecarul

La multi multi ani fericire si tot binele din lume pentru PHARAONU! :birthday: :birthday: : sampanie: : sampanie:
:happy_birthday: :happy_birthday:
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

G. Iulian

bucovineanu

pharaonu75

Va multumesc din suflet tuturor. Acum sunt la Sighisoara, la targ, alaturi de prieteni dragi. E un mod foarte pacut de a petrece aceasta zi.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

ves.lucian

La multi ani !!!
Cu sanatate !!!
MAXIMA , EVIDENT !!!
              :hi: :hi: :hi:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

pad3

somnul ratiunii naste monstri

apivasmob

Pentru pharaonu75
La multi ani!  %%- :beer: :birthday: :coffee:
Distractie placuta la petrecere la anul poate ne vedem..
Sanatate tuturor apicultorilor

tassevasi

La  multi  ani  Pharaoane !!!!
   Multa  sanatate si numai bucurii .

bio

La multi ani, cuscre !... !!

Multa sanatate si fericire !

stefan1

LA MULTI ANI, PHARAOANE, sanatate si bucurii!

:happy_birthday:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

pharaonu75

romikele

Desi ne desparte doar un perete, La multi ani si pe aceasta cale !

sorinma

Pharaoane,La multi ani!!!
si distractie faina la petrecere
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

pharaonu75

Va multumesc inca o data!  :thanks:

La petrecerea de sambata seara, la Sighisoara, Stefan Orban (cu complicitatea lui Mosunick) mi-a facut o surpriza placuta, care m-a lasat efectiv fara cuvinte... le multumesc si pe aceasta cale pentru seara minunata!