CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

roi_ag

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

tassevasi

La  multi ani tinarului nostru  Batrin !!

stefan1

Mosule, ce tanar esti!

LA MULTI ANI si multe aniversari cu sanatate si bucurie!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

roi_ag

prisecarul

LA MULTI ANI MIHAI, MULTA SANATATE, PUTERE DE MUNCA SI TOT BINELE DIN LUME!

@};- @};- %%- :bzz: :coffee: : sampanie: :birthday: : sampanie: :coffee: :bzz: @};- @};- %%-
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

pharaonu75

La multi ani Romikele.
Multa sanatate si putere de munca, pentru a putea duce la bun sfarsit toate proiectele in care esti implicat.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

tassevasi

La  multi ani  cu sanatate domule  Roman!!.
  Nu stiu  cum se  face  dar de la o anumita virsta, noi facem cit mai  mult de parca  am intineri, :) numai bine  si sa le duceti pe  toate  la  bun sfirsit. =D> =D>

bismark

Multi ani cu sanatate,putere de munca si numai bine D-le Roman,cu respect pentru munca pe care o faci. :birthday: : sampanie: :bzz: %%- ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

bucovineanu

LA MULTI ANI  si cat mai buni sa fie, cu sanatate, alaturi de cei dragi.

mape 48-petru manea

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

stefan1

Cum a zis @Andreiu, ai sarit sprinten parleazul celor 60 de ani.
Sa iti dea Doamne-Doamne sanatate si putere, sa te poti ocupa si pe mai departe, pe langa atatea procupari si de "Apiardeal"!
LA MULTI ANI!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

romikele

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune!
Pe mine, cand ma uit la prima cifra, ma ia durerea de cap! :D

filip

Citat din: romikele din Decembrie 18, 2016, 05:52:05 PM
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune!
Pe mine, cand ma uit la prima cifra, ma ia durerea de cap! :D
Eu cand am avut cifra 6 am mers la scoala in clasa 1,acum se merge in clasa ZERO.
Sa fii sanatos,de acum conteaza scoala vietii,in care mereu avem de invatat. :D
Sa ramai mereu tanar...........!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)