CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

LA MULTI ANI GHEGHE-SA AI VIATA LUNGA SI SUCCESE IN API !

romikele

A mai trecut un an.
La mulți ani puiului meu !!!
:birthday: : sampanie:  @};- %%- :bzz:

Liviu Roman (23)

roi_ag

Sa-ti  trăiască , să te bucuri de el si sa fiți sănătoși !  Și eu am un puiut mic, sunt bunic de 10 zile !  : sampanie:

romikele

Multumesc, asemenea, sa fii un bunic fericit cu un nepot sanatos , frumos si destept!  :razz:  :hi:

romikele

Pentru pharaonu75, cele mai sincere urari de LA MULTI ANI, sanatate maxima, fericire si belsug alaturi de cei dragi, evident si de pharaonul junior!!!
:happy_birthday: :birthday: : sampanie: @};- %%- :bzz:

orbanstefan64

prisecarul

PHARAONU 75 LA MULTI, MULTI ANI FERICITI, PLINI DE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!
@};- @};- %%- :bzz: :bzz: :bzz: : sampanie: :birthday: : sampanie: :bzz: :bzz: :bzz: %%- @};- @};-
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

roi_ag

LA MULTI ANI ! pharaonu 75   : sampanie: %%- %%- %%-

RazvanTi

desi am bagat unul telefonic bag si aici: La Multi Ani Dane!
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

bismark

LA MULTI ANI, cu sanatate tie si intregii familii.Si cit timp sinteti 2oi eu voi fi mereu cu voi.Multe succese in continuare si sa auzim numai de bine.Cu respect  ^:)^ :bzz: : sampanie: :birthday: :bzz: :bzz: :bzz: %%- @};-
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

G. Iulian

pharaonu75

Le multumesc din suflet tuturor celor care astazi au fost, cu gandul, alaturi de mine. Va doresc tot binele din lume.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

tassevasi

romikele

Citat din: tassevasi din Octombrie 29, 2016, 10:09:05 PM
La  multi ani si sanatate Roi-Ag !!
La multi ani cu sanatate si noroc si din partea mea!
:birthday: : sampanie: @};- %%- :bzz:

mape 48-petru manea

La Multi Ani si multa sanatate Roi-Ag !