CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

bismark

LA MULTI ANI, cu sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca.Cu respect :birthday: %%- :bzz: :-c : sampanie:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

orbanstefan64

: sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie:  : sampanie:
    La Multi  Ani cu Sanatate Romikele !!!!
         :bzz: %%- :bzz: %%- :bzz: %%- :bzz: %%- :bzz: %%- :bzz: %%- :bzz: %%- :bzz:

virgiliu

La mulţi ani !, sănătate şi putere de muncă d-le ROMIKELE!

stefanm

cea ce stiu e ca nu stiu nimic! Socrate

romikele

Va multumesc tuturor si va doresc tot binele din lume!  :hi:

bucovineanu

LA MULTI ANI si toti numai buni sa fie, cu sanatate si bucurii Mihai Roman.

marian sima

LA MULTI ANI ne-a MIHAI.

Bătrânul

ves.lucian

La multi ani !!!
  Cu sanatate !!!
  MAXIMA , EVIDENT !!!

Tu ai creat topicul asta , Romikele , pe tine te felicitam AZI !!!
  Ieri a fost Pharaonu !!!
  Ce bine imi pare ca nu v-am ratat !!!
       :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

tassevasi

La  multi ani si multa sanatate , D-l Roman !!
  Si sa stiti ca inca "e permis  sa folosim  briceagul  dumineca"  la virsta  noastra :)
: sampanie: :birthday:
   Numai bine :hi: :hi:

romikele

:thanks: :yes:
Popa a zis ca nu-i pacat sa folosesti orice scula, dar e pacat sa-ti bati joc de ea!  :D
Asa ca nu lasati briceagul sa rugineasca, ar fi pacat!  :rotfl:

Bătrânul

CEEE ????  A fost ziua lui Pharaonu si eu am omis sa-l  felicit ????? :rusine: :rusine: :rusine: :rusine: :rusine:  La multi ani !  : sampanie:

pharaonu75

Citat din: Bătrânul din Decembrie 19, 2014, 01:13:22 PM
CEEE ????  A fost ziua lui Pharaonu si eu am omis sa-l  felicit ????? :rusine: :rusine: :rusine: :rusine: :rusine:  La multi ani !  : sampanie:

Multumesc, Batrane! Sa te tina Dumnezeu sanatos! Cine nu are Batrani, sa isi cumpere! :hi:
Te-am sunat de ziua ta, insa nu ai raspuns... cred ca ai stat mai mult pe langa gratar si cidru decat pe langa telefon! :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

marian sima

LA MULTI ANI PHARAOANE.
MULTA SANATATE SI TOT CE I-TI DORESTI. :birthday:

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube