CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

mosunick

LA MULTI ANI, MIHAI ROMAN!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR MIHAILOR, MIHAELELOR, GABRIELILOR SI GABRIELELOR!!!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

romikele

Multumesc tuturor pentru urari, inclusiv cele telefonice!  :thanks: :thanks: :thanks:

@marian_6777 - linistea nu e buna cat esti viu.  :razz:  :hi:

romikele

:happy_birthday:  mitrea_tutu (36), apigabriel (48), galbina (46), jean_dobrita (30)

G. Iulian

:birthday: REGALIAN (48), tudorrevnic (16),mitrea_tutu (36), apigabriel (48), galbina (46), jean_dobrita (30)  :happy_birthday:

albinasebes

La multi ANI! Ce varste frumoase prezentati, majoritatea tineri pe forum, prezentul si viitorul apiculturii romanesti. sa fiti sanatosi.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

mape 48-petru manea

Bătrânul

pharaonu75

LA MULTI ANI, BATRANE!
Sa ai o viata lunga si lipsita de griji!
:happy_birthday: : sampanie: :birthday: : sampanie: :happy_birthday:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

CitatBătrânul (64)

La multi ani tinerețe!  :smile:
: sampanie: :birthday: @};- %%- :bzz:

bucovineanu

LA MULTI ANI si numai buni sa fie, cu multa sanatate, din Bucovina pentru Batranul.

andreiu

Batrane, iti transmit o urare pe care un vecin de-al meu mi-o facea de cate ori ne intalneam pe strada si  care la inceput mi-a parut nitel ofensatoare : SA DEA DOMNUL SA AJUNGI BATRAN !!! Iti doresc asadar Batranete lunga !!! : sampanie: =D> :hi:

tassevasi

La  multi ani ,pt  cel mai tinar  batrin de pe  acest  forum !!
   Multa  sanatate  si fericire pt dvs si intreaga  familie .

: sampanie: :birthday:

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Bătrânul

Va multumesc PRIETENI ! Ati mai inseninat singuratatea  batrinetii mele . Sa va dea dumnezeu tot ce va doriti ! :thanks: :thanks:

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube