• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

colaborare pt vanzarea fagurilor APISROM

Creat de dragos2006, Februarie 11, 2009, 03:38:13 p.m.

« precedentul - următorul »

D006

As dori si eu 10kg. faguri artificiali rama normala.mai este cineva interesat din Arges sa facem domnului Rascanu o comanda mai serioasa?

D006


D006


janese

Citat din: dgflorianAs dori si eu 10kg. faguri artificiali rama normala.mai este cineva interesat din Arges sa facem domnului Rascanu o comanda mai serioasa?

itzi aduce janese  ca vine duminica la simfonie la pitesti..eu itzi aduc cu 25 ron per kg..catzi vrei tu...tot de la apisrom ii am...trimite telefonu pe mp..sa luam legatura!!!ca mai am un doritor si-i aduc tot duminica

D006

Citat din: onelusmai e valabila oferta?

da. oferta mai este valabila.
din ce judet sunteti?

D006


D006


D006

Citat din: onelusbuna ziua .domnule gavrila cu respect daca imi permiteti o intrebare cat ca costat remorca apicola cumparata de dvstra ,cati stupi poate duce ,multumesc frumos pt raspuns

Ce legatura are cu faguri?
Putea fi intrebarea pe PM.  :nono:

D006

eu sant incepator pe internet si pe acest forum,ce inseamna PM ?

D006

Mesaj Privat.(Private Message)
Este sub numele fiecaruia.

D006


andrei_salaj

In Salaj sau Cluj nu sunteti interesat de colaborare?

D006

Citat din: andrei_salajIn Salaj sau Cluj nu sunteti interesat de colaborare?

ba da.
0766.600.247 este nr meu de telefon!

D006


Daniel

Apicultorii adevarati nu au secrete,spun tot ,chiar si ce nu ii intrebi!Ca sa pornesti o discutie si apoi o colaborare trebue sa fii "deschis"......intai zona/locatia,apoi PRETUL,apoi...................pana la dezvaluiri chiar picante!Asta cu "am ceva de vanzare,si e si marfa buna,si vindem si cantitati mai potrivite.......da......mai vorbim noi pe MP sau mai vorbim noi la telefon(chiar si cand nu are semnal)"!''SINCERITATEA EMANA CARACTER,INCREDEREA COMODITATE!Vreme buna la salcam!!!!!!!!!!!!!!