spiridon vasile

Creat de sfantul spiridon, Octombrie 29, 2009, 11:41:56 PM

« precedentul - următorul »

sfantul spiridon

bade, sunt cu ochii pe dumneata...
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

ioanardelean55

Am vazut si eu poza cu stupul mort ,parerile sint multe ce ma intereseaza pe mine e daca pe fundul lazi si printre rame erau albine multe moarte .??

sfantul spiridon

pai

ioanardelean55

Nu fiti dezamagit asa ceva se intampla si la case mari .

D006

Niciodata un necaz nu vine singur daca era numai unul din cele enumerate nu se termina chiar asa de rau la mine cele mai multe au fost 9 intro iarna dar asta sa intamplat numai o data din cauza tratamentului facut prea tarziu iar de atunci nici nu mam mai apropiat de acest numar .Odata albina intepata nu mai trece iarna sau nu toate eu am simtit atunci pe pielea mea dar cineva mia zis cas povesti . -Problema na fost ca nai pus protofil ci soareci care leau deranjat si au consumat mai mult si multa miere necapacita.

bucovineanu

Intradevar, se pare ca "au avut toate conditiile" sa nu treaca iarna.

sfantul spiridon

da...intradevar...si parca si eu mi-am dat silinta...de anul asta o sa privesc lucrurile mai responsabil...o sa vedeti asta

Bătrânul

Vasile ESTI un om deosebit, Te salut si toate cele bune familiei tale !!! :hi:  :hi:  :hi:

ioanardelean55

LA MULTI ANI din partea mea si a familiei .

cristi ciuc

Sincere urări de sănătate şi prosperitate Sf. Spiridon şi te rog să le primeşti chiar dacă vin cu o întârziere de o zi.
Un an bun cu realizări în plan personal dar şi apicol.

ioanardelean55

Am primit pachetul ,MULTUMESC, cind si cum se seamana ,si dupa aceea ?  :thanks:

sfantul spiridon

proba de poza
jos, coaja de salcam rosu
aici am reusit sa o atasez

orbanstefan64

proba ii reusita hai cu restu pozelor :smile: :hi: :hi: :hi:

sfantul spiridon

sfantul spiridon

filmuletul este facut pentru concursul Tara lui Andrei unde trebuia sa propunem o afacere avand in spate o echipa formata din elevi