• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

stupi,albine si un_escu

Creat de un_escu, Martie 06, 2010, 01:31:31 a.m.

« precedentul - următorul »

un_escu

Stupii in 22 decembrie 2009.

un_escu

si foto 2

un_escu

la 20 februarie 2010 s-a topit zapada.

un_escu

o zi frumoasa mult asteptata de albine si nu numai

un_escu

o alta fotografie la un roi

orbanstefan64

frumoase poze .sanatate multa !!

un_escu

familia de albine cea mai harnica, de anul trecut

un_escu

cel harnic mai deaproape

un_escu

Pentru mine nu am fotografie,dar ma numesc Marinescu Gabriel virsta peste o jma de secol,leat cu cei din 56 ,studii peste 15 clase ,am o nepoata [8 luni],o fata,un ginere si o sotie.De toti sunt mindru.La pensie nu am ajuns ca tot se duce in sus si de vreo 15 ani ma lupt cu tranzitia ,pe cont propriu.Locuiesc in Pitesti
stupii ii am la tara ,30km, deocamdata in numar de 7,zona de deal cu pomi fructiferi salcam 3 si faneata.Nu am facut pastoral si nici anul acesta nu am planificat.Vechime in ale apiculturii 4ani.Incepator.

un_escu

Citat din: orbanstefan64frumoase poze .sanatate multa !!

 
multumesc de apreciere[incurajare]si urarare.

bee_lover

Frumoasa stupina, la mai mare!

stefan1

Mi-am dat seama ca nu ai multi stupi cand ai spus "stupul meu cel harnic". Eu cred ca zona Arges este o zona buna pentru albine. Chiar natural, mai cu seama ca esti stationar, stupina o sa ti sa mareasca, si cand vei ajunge la pensie nu te vei plictisi.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

un_escu

Anul trecut am avut pt. productie 3 stupi [in toamna lui2008 am pierdut 3 stupi din cauza furtisagului provocat din nestiinta] plus 4 roi formati. Am intrat in iarna cu 7  familii , iar in martie 2010 pierderi zero.
   Planurile pt 2010: miere pt familie si plus 10-14 roi. blaturile pt cuiburi le-am achizitionat,mai trebuiesc asamblate,vopsite, manere puse.fundurile  vor fi detasabile si cu plasa cunstruite de mine,iar capacele le-am achizitionat o data cu blaturile.ramele din comert,iar populatia din stupina proprie dupa salcam.VISE.

trantorash

Dle un_escu , vedeti ca v-am trimis un mesaj privat !
Numai bine ! :hi: