Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

dedu

Nu imi fac griji ca nu o sa aibe miere pentru ca le-am lasat miere berechet dar din curiozitate sunt curios cam cata miere consuma!!!
Azi am umblat pe la ai mei(si in 2 de la dumneavoastra),am vrut sa vad de o murit ceva albina uzata,batrana,si spre surprinderea mea nu am gasit deloc albine moarte!!!
Oricum,trebuie sa va multumesc ca m-ati convins sa bag acel tratament de varachet mai tarziu,am gasit la un stup pe fund plin de varoua morti,stupul ala era ''mancat'' in iarna asta de nu bagam acel tratament!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

orbanstefan64

sa traiesti iernare usoara :hi: :hi:

bucovineanu

Citat din: dedu din Noiembrie 19, 2010, 05:45:04 PM
Nu imi fac griji ca nu o sa aibe miere pentru ca le-am lasat miere berechet dar din curiozitate sunt curios cam cata miere consuma!!!
Azi am umblat pe la ai mei(si in 2 de la dumneavoastra),am vrut sa vad de o murit ceva albina uzata,batrana,si spre surprinderea mea nu am gasit deloc albine moarte!!!
Oricum,trebuie sa va multumesc ca m-ati convins sa bag acel tratament de varachet mai tarziu,am gasit la un stup pe fund plin de varoua morti,stupul ala era ''mancat'' in iarna asta de nu bagam acel tratament!!!
Faptul ca nu erau albine moarte pe funduri, nu inseamna ca nu a murit nici o albina. A fost vreme buna si au facut curat.

orbanstefan64

sfantul spiridon

albinele batrane au cam murit.
au mai ramas, multe, putine, in functie de stimularile din august...
eu, "am pus ochii" pe neosema, si sper sa vad rezultatele in primavara

stefaneee!
ai, ma si tu un castravete la murat?
maine poate-ti bat in poarta
leaga-ti cainele!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

orbanstefan64

sunama pe mobil fixu ii defect cre ca miine vine harnicii de la romitelecom sa l faca :hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

nucleu de imperechere

orbanstefan64

de azi primavara sau ,,ieftinit,,capsele de la 87lei la 117lei /10.000buc :dinti:

flavius

Fane, cat a costat pistolul ala? L-ai luat de nou? Stiu cine e Bostich pe piata pistoalelor cu aer comprimat...ce poate sa traga? Numai capse, sau poate si cuie? Vreau si eu sa cumpar unul, si inca nu m-am hotarat ce si cum...si nu prea am multe alternative...poate pe net...da' vreau parerea unuia care foloseste deja asa ceva...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

orbanstefan64

5 pistoale mi  o adus din suedia o cunostinta care si o lichidat fabrica de mobila  pe toate am dat parca  550  e nu mai stiu sigur eu m iam mai cumparat si de la seacu 340 lei unul care bate capse subtiri pt plasa iar unul de la metro 280 lei parca cu care montez rame bate capse cuie chiar daca is scumpe  usureaza munca f mult asta din poza trage numai capse .uitete ca gasesti la sea ai si garantie,capse si piese de rezerva daca le dai ulei si le sufli cu aer dupa folosire te tine de te saturi:hi:

flavius

Cine-s astia de la SEA? E vreun magazin pe net, ceva? Eu am gasit la Baumax ceva, bate si capse pana la 40 mm lungime, bate si cuie pana la 50 mm lungime...ar fi ok...si nu costa foarte mult...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

flavius

Uite ce am gasit pe net, da' nu bate si capse...vreau ceva combo, sa mearga si cuie, si capse...

http://www.neomax.ro/Makita_AF_505_Maner_cauciucat_Aparatoare_cauciuc_Ciocane_Pneumatice-p22083s1617.html

orbanstefan64

sea este un magazin de profil unde gasesti f multe subansamble pt fab de mobila scule feronerie printre care si scule
da tu nici nu ai pretentii mari te ai aruncat direct la Makita :rotfl: :rotfl:
alegere buna :nod: :nod:
vezi ca cele mai bune oferte la Makita sint in luna ian febr reduceri de 50%

flavius

Pai 80% din sculele mele-s cam de marca...dintr-un motiv simplu: calitatea costa, da' si face...mi-s fript cu scule ieftine, care cedeaza repede, si pe care le inlocuiesti, si iesi mai scump decat daca luai una buna de la inceput...

Ai vreun link, ceva, cu magazinul ala?

D006