Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

flavius

a, si inca o intrebare: pe la sasii vostri, prin zona, crezi ca se gaseste vreo filiera+tarod pentru suruburi din lemn? tot caut de ceva vreme, si nu prea gasesc...pas mare, diametru mare (de la 3/4 toli in sus...), special pentru lemn...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

orbanstefan64

Citat din: flavius din Noiembrie 06, 2010, 04:18:19 PM
Pai poate imi dai de veste ce si cum, dupa ce afli mai multe...e acelasi model?

Oricum, piese din astea mai rar acum...si nu prea gasesti nici lemnul din care sa faci asa ceva de nou...a mea e solida, da' e din rasinoase...am cateva grinzi din frasin si salcam puse la uscat special, pentru un proiect viitor...sincer mi-ar place sa am asa ceva...
=============================================================

tinem legatura :hi:

orbanstefan64

roinita am facut o in primavara iar dalta am facut o azi dupa un model avut de la tata cred ca am so lansez pe piata...?

flavius

s-a facut...daca afli ceva, dai de veste...sarut-mana... :zzz: :zzz:
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

orbanstefan64

orbanstefan64

Liniste va rog  :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

"Tequila doarme"   TU ESTI BONETTI? :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

orbanstefan64

acum vreo 3 ani din discutiile telefonice avute cu balas in leg cu varoa mio  dat citeva detalii cam cum se poate executa artizanal un aparat  antivaroa pt varachet fara ca fitilele  a fi bagate in fundul stupului .pricep greu si uit repede  :rotfl:
m am apucat de treaba si l am facut iar dupa vreo 1 an jumate o aparut varojetul????? poate sa comfirme balas cele scrise de mine data de pe poze inca spun ceva :nod: :nod:

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

ma tu na i somn si i ti arde de misto???? :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

Mishto sa ma faca Dumnezeu daca fac mishto! :rotfl: :rotfl:

Apreciam si eu ideea si efortul tau, ce-am facut rau? :wink:

orbanstefan64

rau faci ca nu dormi ca sa fi odihnit ca miine sa mergi la biserica la 10 ca tot ortodoxu  :rotfl: :rotfl:

dedu

Ce mai faci Nea' Stefan?Nu am mai vorbit de mult,ce mai i in prisaca dvs?Azi am fost putin putin printre stupii mei,pana acum sunt ok toti.
Sunteti mai experimentat deci stiti,cam cata miere consuma o familie din 15 octombrie pana in 1 martie(cand i mai cald)???Va salut :hi:  :dinti:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

orbanstefan64

salut dedule
bine ,mai misc cite  ceva pe la atelier , stupii is pregatiti de iarna tratati impachetati.   nu ti face griji pt ca mierea care o ai in stupi le va ajunge cu siguranta :hi: :hi: