Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: AndreiRN din Decembrie 12, 2010, 09:13:12 AM
...
2. Metodele artificiale sunt cele prin care se introduce in stup o substanta straina. Aceasta substanta poate fi toxica sau nu. Dintre cele netoxice avem.
   a. Uleiuri aromatice cum ar fi mentholul, camphor sau thimol (cimbru) conving varroa sa se tina de nas si pica de pe albina. Daca e fundul de plasa acea varroa nu se va mai reproduce. Studiile spun ca poate elimina 15 - 25% din populatie astfel.
...
   d. Fumul de la anumite plante si aici nu stiam dar se pare ca daca pui frunze de gref uscate in afumatoare si dai la albine varroa se ia de nas si nu se mai poate tine de albina si pica. Posibil si de la alte citrice ca acuma se vinde ceva de pus in afumatoare de miroase aportocale. Eu am uscat coji de mandarin si le-am pus in afumator pt ca imi placea mirosul.

astea sunt interesante
dar nu merge si cu coaja uscata de citrice?
la noi cu frunzisul.... problema
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

D006

O zi de Decembrie de exceptie.
28C arata la amiaza si eu ma jucam cu albinele.
Lumea era la plimbare calare.

D006

La livada de avocado au inceput sa se mai indrepte familiile si 3 famili aveau cam 2 rame complect cu puiet capacit.
Nectar necapacit si chiar si pastura a aparut.
Oricum le-am dat turta proteica si sirop la cutie si am adus acasa 2 familii mai slabe sa le ajut saptamanal.
De acolo la livada de sweet limes unde rame pline cu nectar necapacit aveau toate familiile.
Tutusi vad lipsa de polen dar am avut pt toti o portie seriasa de turta proteica si voi vedea la anu cum or sa se indrepte.
Livada arata ....... ca in poze.

Florin-braileanul (FlorinI)

aloooooo americaaaaa

termina domnule cu pozele astea indecente
chiar nu iti e mila de noi
in afara de facut in ciuda nu mai stii altceva?
trimite invitatii... si venim sa vedem live
tuu oferi cazare masa si bani d edeplasare, noi venim cu aparatele foto, ca sa nu te mai muncesti sa pui pozele..
corect?

daca nu... vorbesc cu seful moderator sa nu ti se mai permita sa pui poze ... :zzz:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Citat din: FlorinI din Decembrie 13, 2010, 12:27:46 PM
...
tu oferi cazare masa si bani deeplasare, noi venim cu aparatele foto, ca sa nu te mai muncesti sa pui pozele..
...
Si eu care credeam ca noi venim cu aparatele pentru ca el sa nu mai care "caramida" dupa el! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

1. aloooooo americaaaaa
2. termina domnule cu pozele astea indecente, chiar nu iti e mila de noi, in afara de facut in ciuda nu mai stii altceva?
3. trimite invitatii... si venim sa vedem live
4. tuu oferi cazare masa si bani d edeplasare, noi venim cu aparatele foto, ca sa nu te mai muncesti sa pui pozele.. corect?
5. daca nu... vorbesc cu seful moderator sa nu ti se mai permita sa pui poze ... :zzz:
1. http://news.yahoo.com/s/ap/20101213/ap_on_re_us/us_wintery_weather
2. Paiiiiii. Intreaba-ma.
3. Cu ocazia Sarbatorilor de iarna doresc sa-l invit pe FlorinI sa vina sa ma ajute la pus 450m de gard.
4. Pai mai bine hai sa facem invers la inceput. Trimete-mi un bilet si vin.
5. Pai crezi ca nu au vb uni cu el sa ma baneze si aici. O sa vina si ziua cand se va lasa convins.  :hi:

D006

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 13, 2010, 12:58:25 PM
...
tu oferi cazare masa si bani deeplasare, noi venim cu aparatele foto, ca sa nu te mai muncesti sa pui pozele..
...
Si eu care credeam ca noi venim cu aparatele pentru ca el sa nu mai care "caramida" dupa el! :rotfl: :rotfl:
Ce sa mai cari aparate din alea micutze si finutze cand iti da Prisecaru telefonul lui sofisticat ce face poze mult superioare.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Decembrie 13, 2010, 05:49:32 PM
...
5. daca nu... vorbesc cu seful moderator sa nu ti se mai permita sa pui poze ... :zzz:
...
5. Pai crezi ca nu au vb uni cu el sa ma baneze si aici. O sa vina si ziua cand se va lasa convins.  :hi:

Esti singurul care il poate convinge... :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 13, 2010, 06:22:38 PM
Citat din: AndreiRN din Decembrie 13, 2010, 05:49:32 PM
...
...

Esti singurul care il poate convinge... :rotfl: :rotfl:
Pt motive nestiute mie 6 mesaje au refuzat sa "prinda" pe topicul meu azi.
Vad ca asta a mers

D006

Ai trimis deja acest mesaj! Ai dat probabil din greşeală dublu-click sau ai încercat refresh.

D006

Cu ocazia lucrarilor de echilibrare a familiilor m-am haranit si cu 3 botci cu laptisor de mata si recoltat si larve de trantor pt consum propriu.
O sa prinda bine acum de sarbatori.
:rotfl: :rotfl:

D006

Ieri miau sosit semintele de Evodia luate pe Ebay.
50 de seminte la $5.50 si arata pline in comparatie cu ce am mai semanat inainte.
O sa le plantez in grupuri de 10 in conditii diferite pt studiu de germinare.
Aici nu le pica frunza si cresc si iarna mai departe.

pharaonu75

Migdalii

flavius

De la Andrei, via e-mail:

Salut.
Am primit plata partiala la polenizare si restul dupa mutarea stupilor.
Vineri plec direct de la servici la stupi si o sa dorm acolo in cort.
Am de facut divizarea la 40 - 50 de botci si sper o fac la timp.
Aveam de gand sa extrag ceva miere dar inca mai e floare din plin la 300 metri de stupi la o alta specie de migdali. O sa aman extragerea si mutarea lor la portocali pe 26 cred.
Am cumparat 1200 de faguri de plastic si de abia astept sa-i vad plini cu miere de portocal.

Si un cec in format PDF... :P :P :P :P :P

PS: Emoticoanele sunt de la mine... :zzz: :zzz: :zzz:
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

stefan1

13.400$, o suma frumusica! Si pretul polenizarii, 140$/familie, e un vis foarte departe de noi, romanii.
  Felicitari, Andrei!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)