Ioan Ardelean

Creat de ioanardelean55, Februarie 02, 2010, 05:51:45 PM

« precedentul - următorul »

sandupop

Rastelul ala mi-a trezit niste amintiri tare frumoase ...seamana izbitor de mult cu un ...blidar... acolo tineau bunicii mei farfuriile.
Un lucru bine facut, trebuie sa placa si ochiului nu numai sa fie practic.... si mie imi place mult standardizarea si ordinea . Felicitari.. o sa fur modelul ....
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

ioanardelean55

Acele rastele  ( ambalaj ) au fost facute mai mult ptr. a putea transporta colectoarele la stupi pe distanta mai mare astfel sint protejate si nu se pot strica asa usor .Din poza nu se vad minerele dar miine o sa le termin si pe celelalte(3) Buc ,in total 5 Buc si o sa le fac poze din toate partile .

orbanstefan64

orbanstefan64

Citat din: sandupop din Aprilie 07, 2013, 06:44:45 PM
Rastelul ala mi-a trezit niste amintiri tare frumoase ...seamana izbitor de mult cu un ...blidar... acolo tineau bunicii mei farfuriile.
Un lucru bine facut, trebuie sa placa si ochiului nu numai sa fie practic.... si mie imi place mult standardizarea si ordinea . Felicitari.. o sa fur modelul ....
vb vine ordine ca la sasi in blidar
:hi: :hi: :hi:

sandupop

Citat din: orbanstefan64 din Aprilie 07, 2013, 08:45:21 PM
Citat din: sandupop din Aprilie 07, 2013, 06:44:45 PM
vb vine ordine ca la sasi in blidar
:hi: :hi: :hi:
Cap de neamt... tot cap de neamt ramane, ce mai =D> =D>
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

ioanardelean55

Inceputul pastoralului  cu prietenul meu Marius   

MAGLAVIT  2015

ioanardelean55

In drum spre Vilcea .

oroles

La Maglavit la ce ati fost? Ati trecut si pe la mormantul ciobanului Petrache Lupu?
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

ioanardelean55

Stupina instalata la salcîm II Vilcea

ioanardelean55

Salcam I , prima data am fost in 1982 ,  la Maglavit primeam repartitie cei din Jud Alba , e departe dar cind faci ceva din placere nu mai conteaza . Acum e usor , masini bune , drumuri bune , pina in 89 era invers ,masini rele, drumuri rele si totusi mergeam aproape in fiecare an .

ioanardelean55

In drum pe Valea oltului din Oltenia spre Ardeal ,

ioanardelean55

Alta;

ioanardelean55

:hi:

ioanardelean55

=D> =D>  Am inceput constructia primului modul ;  :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:  a doua zi.

orbanstefan64